Sari la conținut

r6soryn

Membru
  • Număr conținut

    185
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de r6soryn

  1. SUZUKI V-STROM 650 cc. , an 2006 , 7000 Km. , full optional . Color blue .

     

    5000 euro , include 2 casti impecabile ( SHOEI , ARAI ), si un tracksuit , rulate si ele tot 7000 KM ,PRETUL NEGOCIABIL

     

    datalii pe PM

    post-15987-1280998517_thumb.jpg

    post-15987-1280998525_thumb.jpg

    post-15987-1280998538_thumb.jpg

    post-15987-1280998550_thumb.jpg

    post-15987-1280998570_thumb.jpg

    post-15987-1280998582_thumb.jpg

    post-15987-1280998594_thumb.jpg

    post-15987-1280998606_thumb.jpg

    post-15987-1280998623_thumb.jpg

    post-15987-1280998637_thumb.jpg

  2. Subscriu si eu pt Spitalul de Ortopedie si Taumatologie din Eforie,si in special pt dl Doctor Nicolae Horia Mihai,evident pt cei din Cta,doar ce am iesit azi de acolo dupa o fractura de femur cu deplasare.Operatia succes,recuperare 100% si personalul de acolo f dragutz si atent. Sanatate pt toti si cat mai putine oase rupte.

    PS Cine poate sa fuga de Spitalul Judetean Cta,sau Spitalul Mare cum i se mai spune. Este un abator si o macelarie la cele mai inalte standarde.

  3. salu'tare !

    pentru cei interesati sa inchirieze garaj pentru motociclete va ofer o varianta:

    pe bd I.C. Bratianu langa benzinaria mol la fostul bazar sunt momentan 2 garaje pe proprietate privata pe care nu le va darama nimeni.

    in fiecare garaj se vor baga 4 motociclete contra sumei de 50 lei /luna / motocicleta. fiecare va avea o cheie de la garaj si o cheie de la poarta. terenul are deschiderea in bulevardul bratianu iar in zona nu sunt blocuri...deci vor fi locuri de parcare pentru masini in momentul in care va scoateti motoarele pe strada; acces non stop.

    urmeaza sa se aduca si alte garaje in curand deci numarul de locuri se va mari.momentan este vorba de 8 motociclete.

    tot pe viitor exista posibilitatea de monitorizare prin intermediul unei firme de paza - in acest caz taxa lunara va fi de 100 de lei pe luna si fiecare va avea propriul cod de alarma.

    pentru detalii :

    Cosmin : 0788697575

    Bogdan : 0788697576

     

    felicitari....asta da smekerie....

  4. zi-mi si mie mai multe ca nu stiu ce sa mai cred! :cheers:

    exista alta varianta? eventual sa iau autorizatie de constructie?daca se da bineinteles!

    sau ma gandeam sa cumpar un container care nu ar fi o constructie, si sa il pun in locul garajului

     

     

    daca e in curtea ta ai mari sanse sa faci ceva, cumva.....daca e pe domeniul public nu se elibereaza autorizatii de constructie.

     

     

    Ia uite cine a vorbit cu Mazarica sa se demoleze garajele :bounce:

     

     

    daca motociclist nu mai sunt macar nici voi sa nu mai aveti garaje na.... :D:P:p

  5. bah, stati linistiti cu garajele pentru moment, atat va zic..

     

    a fost o faza identica si acum 6 ani

     

    Unde le-ai mutat ? in Constanta ? ca daca le pui la casa sau pe orice teren propriu ai nevoie de autorizatie de constructie, vezi legea.

     

     

    faza de acum 6 ani nu mai e identica....si le-am mutat pe proprietate privata unde da e nevoie de autorizatie de constructie.

     

    in rest daca mai ai cu ce sa ma contrazici vino cu fapte si nu cu legi....vrei sa facem pariu ? ai macar garaj de te trezesti vorbind? in cazul in care ai garaj macar ia numarul meu de telefon sa nu te coste prea mult macaraua si trailer-ul....

  6. Mi s-au furat manusile.

    Faptasului : Imapoiaza-mi ce-i al meu si asi putea uita ( cu urmari minime, asta-i o promisiune ).

    Fereasca Dumnezeu sa le vad pe la cineva. Il jupoi si il pun sa ma priveasca cum ma imbrac in pielea lui. :cheers:

     

     

    mai bine cauta-le sau gandeste-te pe unde ai fi putut sa le uiti...:bounce:

  7. am mai spus si ma repet...e valabil pt toata constanta,chiar daca incurca sau nu....au insa prioritate cele unde sunt reclamatii de la vecini...dar vor disparea toate care sunt pe domeniul public.....pt cei care au primit abia instiintarea ,urmeaza si cea in care vi se va comunica si termenul limita si amenda care o ve-ti lua daca nu il ridicati singuri pana atunci....in caz contrat il ridica ei si ve-ti plati si costurile de transport....eu am mutat deja 15 garaje....:cheers:

  8. 2.5 milioane este f bine pt orice zona mai ales din oras......iar garajele se vor ridica sigur,mare parte dintre proprietarii care au garaje pe domeniu public au termen pana la sfarsitul lunii martie.....eu am avut doua la far si le-am dus inafara orasului deja.

    nu este de preferat insa sa platiti in avans foarte mult ca sa nu ramaneti fara banutzi....

  9. Haide breh, ca doar stii ca intotdeauna avem grija de clientii fideli. Mai un discount, mai o atentie, mai facem o lucrare fara manopera.

     

    Dar daca erai inspirat sa o trimiti pe sotia ta, erai si mai castigat. Asta e viata. :cheers:

     

    Enjoy the riding.

     

     

    Sotia trebuie sa vina cu motoreta singura?....:friends:)

  10. fur_fete_01 id`ul !!!.sunt un incepator si as vrea sa cunosc mai multe din arta motociclismului cat si motociclisti din constanta de la care pot invata cate ceva!!! add cu incredere!! :blink: :crack:

     

     

    bine ai venit ,si ma bucur ca se vede dorinta ta adevarata de a cunoaste arta motociclismului chiar si din avatarul si nick-ul tau......

  11. Nu'l bagati in seama, tipul concureaza la titlul "bufonul forumului"...

     

    Ride SafeQ

     

     

    asta nu e o problema....ce nu stie insa este ca cei din porturile mai mici nu de mandrie sufera ci de lipsa de afectiune sau atentie,si desi si-au facut 2 sau 3 forum-uri mai mult sau mai putin private sunt cativa care mai posteaza si pe sectiunea din Cta,asa cu siguranta vor deveni staruri ....

     

     

    ps eu cred ca am numarat 8 topicuri cu marea si vestita Tulcea

  12. Numai pe ultima pagina a subcategoriei Constanta si Litoral am numarat nu mai putin de 7 ( S A P T E ) topicuri (nu mai mentionez cate post'uri fiecare) despre "rebelii de supt Dunare" (imi cer scuze daca traducerea nu e exacta, insa engleza mea este "de balta"... pardon, de "Marea Neagra") !!!

     

     

    Desi personal mi'am facut o parere despre cum stau lucrurile, va atrag atentia ca rufele se spala in familie Domnilor, recte nu e nimeni obligat sa va suporte acuzele, justificarile, lamentarile nici uneia dintre parti... in public.

     

     

    Mi-ai luat vorba din gura....intru de cateva zile pe aici sa citesc despre comunitatea Constanteana,si gasesc numai TULCEA,incepeam sa ma intreb daca intru la sectiunea care trebuie pe forum.

  13. De la mine sorine, sa-l stapanesti sanatos, dai o bere vineri daca vii la pijamale :scratch:

     

    Nu cred ca vin la pijamale pt ca voi fi la Buc,dar imbusul o sa se intaorca la tine si cinstea ramane cinste prima data cand ne vedem,oricum de acum daca se incalzeste o sa ne vedem mai des sper......v-a plouat si pe voi?

     

     

    De la mine sorine, sa-l stapanesti sanatos, dai o bere vineri daca vii la pijamale :D

     

     

    Nu cred ca vin la pijamale pt ca voi fi la Buc,dar imbusul o sa se intaorca la tine si cinstea ramane cinste prima data cand ne vedem,oricum de acum daca se incalzeste o sa ne vedem mai des sper......v-a plouat si pe voi?

×
×
  • Creează nouă...