Sari la conținut

T.T

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de T.T

  1. fain fain motoru. merita cel putin un suport de numar :) sa-l stapanesti sanatos!

     

     

    Merci . O sa vina si accesoriile ..............alarma este montata.......incet , incet... :laugh:.

    Mesaj completat

    foarte frumos ! sa-l stapansti sanatos ! i-mi place ironia ta fina "din pacate motorul are 550 km" ehehee inca visez la un motor nou ... dar nu se stie niciodata.

    ha-i spune-ne de unde l-ai achizitionat si pretul total (fa-ne ciuda) :huh:

     

     

    Merci. Din pacate nu este ironie .as fi vrut sa fie asa ceva dar........... :laugh: .............chiar nu am avut timp . Am achizitionat-o in martie 2008 , am inscris-o in august .........si doar 550 km......... as fi vrut ;) mai mult ...... . Pret 8600 eur fara inscris si fara drum , initial am vrut R 1 2008 dar din lipsa de bani am luat jumatatea R 1-lui.

  2. Salut . Poze cu 9-a mea motoreta , m-am hotarat sa schimb marca dupa ce am avut GSX-R SRAD si GSX-R 2007 pe care l-am avut tot de 9-u. Altceva............astept primavara ........din pacate motorul are 550 km din lipsa de timp....... :laugh: . Deocamdata este stock dar pe viitor............. :laugh:

    post-16163-1260808299_thumb.jpg

    post-16163-1260808371_thumb.jpg

    post-16163-1260808457_thumb.jpg

    post-16163-1260808528_thumb.jpg

  3. bai mai intai trimitele CV-ul... posibil sa nu fi compatibil cu cerintele lor :D) :D) :)

     

     

    ........................da ai dreptate , imi cer scuze am uitat ca in targoviste sunt numai " raceri" ..............nu trimit cv-ul ca nu sunt compatibil......BAFTA

  4. Langa benzinaria Claudia.Cladirea lipita de benzinarie.

    Mecanici sunt Mihai si cu Andrei :agree:

    Service-ul le apartine de fapt.

    Daca mai ai intrebari da-mi un telefon.

     

     

    ......................ce mister este in jurul acestui service moto..............cel putin pana acum..........Soty cand imi iau motor , la voi vin................sau daca aveti salarii bune poate ma angajez............ ;) .............. :burnout: ........

  5. Din cate am vazut eu nu exista nici un topic pentru noi(daca exista rog admini sa stearga topicu) asa ca am

    facut eu unul :lol: .Sper sa ne adunam cati mai multi si sa povestim fiecare despre motorul lui, sa aflam pareri,sa ne povestim problemele si poate impreuna reusim sa le dam de cap :D

    Cum eu am deschis topicu tot eu tre sa pun si primele poze :D

     

    Suzuki GSX-R 600 98(carburator), undeva la 16xxxKm :lol: in talon are 98 de cai da eu toate care le-am mai vazut au 110,nu stiu care ii treba, poate ma ajuta cineva :)

     

     

    ..........la 5000 km cati are motorul meu.........numai cuvinte de lauda pt suzuki gsxr.............am avut si model srad '98 ......si am fost foarte multumit .

    post-16163-1196418346_thumb.jpg

  6. Asta in mod sigur nu va fi o pb atata vreme cat ai permis de A

     

    PROBLEMA ESTE URMATOAREA :

    DESI MAI AVEAM UN PIC SI NE TRAGEAM DE PAR CU AUTORITATILT LOCALE NU AM REUSIT SA II FACEM SA ISI SCHIMBE PLANURILE :)

    APELAM DECI LA PAREREA VOSTRA A OASPETILOR-IN FUNCTIE DE ACEASTA VOM BEA SAU NU SI ANUL ASTA O BERE LA TARGOVISTE :moto:

    PROBLEMA ESTE :

     

    PARADA NU SE POATE TINE DECAT DUMINICA LA ORA 12, :D

     

    STIIND CA ESTE UN LUCRU NEOBISNUIT CA PARADA SA SE FACA IN ULTIMA ZI A INTRUNIRII, CONSTIENTI FIIND DE FAPTUL CA MULTI DINTRE PRIETENII NOSTRII DIN TARA VOR VREA SA PLECE ACASA CU MULT MAI DEVREME DE ACEA ORA, VA CEREM PAREREA DESPRE OPORTUNITATEA DESFASURARII ACESTUI EVENIMENTIN CONDITIILE DATE:

    ASTEPT AICI FEED BACKUL VOSTRU PANA MIERCURI LA ORA 13- IN FUNCTIE DE PAREREA VOASTRA VOM MERGE MAI DEPARTE SAU VOM ANULA ACEST EVENIMENT ANUL ACESTA

    ASFALT USCAT! :D

     

     

     

     

    ..................sa anulati parada pt simplul motiv ca se tine duminica ? Parerea mea este ca trebuie tinuta oricum . Trebuie pastrata traditia cu parada la intrunire. Sa auzim de bine si :bounce: la intrunire. :hug:

  7. Salut...eu ce sa zis....mi-a placut....aceasta este prima intrunire la care am luat parte.

    Mi-ar fi placut insa sa vad demonstratii cu motoarele....liniutze...mers pe o roata....etc.

    Insa ma bucur ca nu au fost incidente neplacute. Lumea linistita, comunicativa...ce sa mai ...a fost bine! Sper ca la anu' sa fie si mai bine si as vrea sa avem o locatie ca cea de la Budeasa unde sa ne putem racorii si sa putem face parada prin tot orasul nu doar prin cartierul Trivale!!! :o

     

     

    ......intrunirea a fost OK...........parada OK..................pacat ca nu au fost "liniute" si altele.............noi cei din Targoviste am vrut sa ne inscriem............... :cheers:

×
×
  • Creează nouă...