Sari la conținut

vstar1bike

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vstar1bike

  1. Yamaha Dragstar Classic 1100 an 2002, 33600km. Nivel de echipare:linii frana Godridge fata spate, hypercharger Kuryakin cu filtru de aer K&N, proiectoare, sissy bar, suporti coburi, cauciucuri Continental si bateria schimbate anul trecut, alarma Black Widow cu senzor de inclinare. Pret 4300 euro negociabil. Relatii suplimentare la telefon 0722719012 Costel. Rog admin sa mute postul la chopper/custom/cruiser.

     

    S-a Vandut, rog moderatorii sa inchida/stearga postul. Multumesc

  2. Yamaha Dragstar Classic 1100 an 2002, 33600km. Nivel de echipare:linii frana Godridge fata spate, hypercharger Kuryakin cu filtru de aer K&N, proiectoare, sissy bar, suporti coburi, cauciucuri Continental si bateria schimbate anul trecut, alarma Black Widow cu senzor de inclinare. Pret 4300 euro negociabil. Relatii suplimentare la telefon 0722719012 Costel. Rog admin sa mute postul la chopper/custom/cruiser.

    post-16351-0-12505600-1335453671_thumb.jpg

    post-16351-0-01733200-1335453685_thumb.jpg

    post-16351-0-13292900-1335453701_thumb.jpg

  3. e vreun care vinde dragstar 1100?!? daca da.. sa mi dea un PM.... multzam....

    da este un dragstar de 1100 clasic de vanzare. e in bucuresti detalii la tel 0722719012 costel

     

    Mesaj completat

    e vreun care vinde dragstar 1100?!? daca da.. sa mi dea un PM.... multzam....

    incerc sa-ti pun aici cateva poze

    post-16351-1249037257_thumb.jpg

    post-16351-1249037278_thumb.jpg

    post-16351-1249037304_thumb.jpg

    post-16351-1249037332_thumb.jpg

    post-16351-1249037405_thumb.jpg

    post-16351-1249037419_thumb.jpg

  4. hau

    am testat ieri,in vederea cumpararii, un dragstar de 1100 classic-ma coafeaza nespus motorul-numai ca am o mica dilema-are garda la sol foarte mica-aveti idee ce reglaje se mai pot face-ma refer la partea de suspensii fata?

    doar daca schimbi uleiul de furca si eventual daca motoru e mai vechi schimbi arcurile. in rest nu stiu deca mai sunt alte posibilitati de reglare.

  5. cred ca am fost cel mai norocos. ieri m-am dus la udriste( e adevarat ca am stat vreo 2 ore pe acolo) de la cercetari penale sector 4 mi-a trecut nup cu nr de dosar si semnatura respectivului si cu asta scrisa pe dovada m-am dus jos la seful de la accidente usoare si cercetari penale care fara nici macar o remarca mi-a dat prelungire pe dovada. sper ca si alti motoristi sa fie la fel de norocosi ca si mine in aceasta privinta

  6. Imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat. Asta este legea, din pacate, de fiecare data cand exista o victima, se formeaza dosar penal avand ca obiect infractiunea de vatamare corporala din culpa.

     

    Vreau sa fac cateva precizari:

     

    - retinerea permisului in cazul tau este o tampenie : el nu este suspendat, ci, se spune, este "retinut pentru cercetari". Asta este trecut probabil si pe autorizatia ta de provizorie. Chestia asta se cheama in limbaj juridic ridicare de inscrisuri. Ce nu au cum sa explice ei este "ce vor sa cerceteze la permisul tau". Daca e fals? Expertiza grafologica, eventual? Nicidecum..Retinerea permisului pentru cercetari este o practica a militiei, ramasa din 1900 toamna si perpetuata, prin care ei se asigura ca daca vor avea nevoie de o declaratie de-a ta ca sa inchida dosarul, vei fi prompt. In cazul in care nu predai premisul, invocand faptul ca nu-l mai gasesti, nu ti s-ar fi intamplat nimic.

     

    - sfatul meu este sa te prezinti de urgenta la Udriste si sa intrebi daca dosarul tau a plecat deja la Parchet. Daca nu, scrie repede o cerere adresata procurorului prin care soliciti prelungirea dovezii pentru 30 de zile, astfel incat sa nu fii obligat sa mai faci un drum la parchet. De la parchet dosarul se intoarce la Udriste pentru continuarea cercetarii, in cadrul careia vor fi completate declaratiile etc. De aici pleaca din nou la parchet pentru a se da solutia de NUP. Chiar si asa, cand se intoarce dosarul la Udriste, cei de aici vor putea sa iti aplice o sanctiune, chiar suspendarea permisului. Asa ca atentie ce scrii in declaratii.

     

    - Imi pare rau ca nu ne cunoastem personal. un caz de al tau nu ar trebui sa dureze mai mult de 1-2 saptamani.

     

    bine ca esti tu sanatos, si, retine, cand mai ai incidente usoare, e mai oportun sa te duci la spital fara sa declari faptul ca incidentul s-a petrecut pe sosea. Spitalul tine legatura in timp real cu Politia, este chiar o obligatie a lor, asa ca cine sfatuia sa pleci de la spital dupa ce te-a adus cu salvarea nu dadea un sfat bun.

    ce simplu pare spus de tine. scuze ca ma bag si eu in seama dar sunt intr-o situatie asemanatoare dar mult mai complicata.

  7. 1. La parchet te duci o singura data ... in alea 15 zile in care ai dovada valabila cu o cerere prin care soliciti procurorului aprobarea prelungirii dovezii.

    2. Prelungirea se face din 30 in 30 de zile la Udriste cladirea veche corp A camerele 2bis sau 4 dupa caz!

    3. O sa dureze in jur de 3-4 luni toata tarasenia asta cu o mica marja de eroare tinand cont ca e vara, concedii, accidente multe etc!

    4. Valabil si la tine si la toti ceilalti... cereti toate informatiile necesare cand sunteti acolo DEOARECE toti cei de acolo sunt obligati sa vi le prezinte!

     

    Alte intrebari? :kiss:

    la care parchet se merge pt prelungirea dovezii? in cazul in care dosarul e inca la politie si nu a ajuns la parchet?

    si cei de acolo poate ca sunt obligati sa iti dea informatiile necesare dar ce faci incazul in care nu te baga nimeni in seama, sau iti dau un raspuns evaziv doar asa ca sa scape de tine.

  8. sunt si eu posesor de dragstar 650 si as vrea ca vara asta sa il customizez putin...ma refer la ghidon lat cu semnalizari in capete, tobe aftermarket, sa (nu am saua originala, de unde pot face rost de "aia standard"), comenzi avansate, schimbat far. bun...imi trebuie toate astea...de unde as putea face rost de ele...am vazut cateva chestii pe louis si nu stiu daca se merita

    www.CruiserCustomizing.com, www. bikebandit.com

  9. salutare,

    Tocmai mi-am indoit janta rotii de fata la suzuki gz-ul(marauder) meu de 250 si caut un service care sa imi roluiasca si sa imi echilibreze roata din fata pana cand imi cumpar o alta.

    Cine stie un service in bucuresti sau in jur unde sa imi poate face treaba asta ? La shama tipul care se ocupa de treabasta e 2 saptamani in concediu si s-ar putea sa nu mai faca treaba asta din cauza unei reclamatii(se pare ca s-a fisurat o janta la indreptare).

     

    Si daca stiti de careva care vinde o roata de gz SH va sunt recunoscator - janta noua ma va costa vreo 400-500 de euroi...

     

    p.s. pentru cei care se intreaba ce s-a intamplat: am luat un bolovan noaptea in mijlocul strazii care era pus sa avertizeze ca s-a facut o lucrare la canalizare. :) :P :) :) pentru tara de (cuvant urat) in care traim.

    in spatele petrom de la diham este un atelier care se ocupa cu asa ceva

  10. o mie de vorbe nu pretuiesc mai mult decat o fapta. acum e prea tarziu ca sa se mai poata face ceva. oare de ce nu se poate da timpul inapoi? credeti oare ca cineva s-a gandit vreodata ca va ajunge sa dea cu RIP pentru prieten? sau sa citeasca forumul doar pentru a realiza ca un bun prieten si-a sfarsit viata asa cum nu s-a gandit niciodata? chiar daca ne cunoastem intre noi sau nu, facem parte cu toti dintr-o familie care are in comun aceeasi pasiune. suntem ca si o padure cu multi pomi verzi dar presarata ici colo si cu ceva uscaturi, dar care in final ar trebui sa fie un intreg. dar se pare ca nu intotdeauna e asa. suntem ingroziti de numarul mare de prieteni care dispar de langa noi atunci cand te astepti mai putin, facindu-te sa te intrebi de ce. asa ca din respect pentru prietenii nostri motociclisti care intre timp s-au transformat in ingeri dati dovada de solidaritate si corectitudine. multumim celor care au dat dovada de respect pentru ingerii cazuti si nu au denigrat disparitia lor.suntem o comunitate si asa destul de blamata in public, va rog nu va mai improscati si intre voi. va multumesc pentru intelegere si pentru ca a-ti avut rabdare sa cititi acest post. condoleante familiei si prietenilor

  11. Mai dar scumpi la vorba sunteti!

    Nu v-am cerut altceva decat unele informatii...

    :(

    nu suntem scumpi la vorba. intram mai rar daca suntem la plimbari. consumul e cam de 6%,piesele se gasesc da` nu pe la noi( cel mai bine in state),si in rest cel mai bine ar fi sa faci un drive test cu fiecare ca sa te poti convinge singur. racirea pe aer e un pic cam calda daca stai in trafic vara pe la 40, dar daca mergi pe autostrada o sa-i cam duci doru.

×
×
  • Creează nouă...