Sari la conținut

Bo_D

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bo_D

  1. Nu mai fac nicio incercare intrucat la final nu ne-am despartit deloc in conditii amiabile :laugh:

    Trimite-mi un numar de card si va punem azi banutii, mai vin cu un prieten

     

    Poti trimite banii prin mandat postal. Este mandatul cu rosu cel pt pers juridice.

  2. salut, ceva coordonate GPS, ca sa ne fie nai usor de ajuns?

    Mesaj completat

    Intrucat acum am venit de la marcaj raspund cu o oarecare intarziere:

    Inscrierea se va face intre 09.00-10.45

    Brieffing ora 11.00-11.15

    Start ora 11.30

    Finish: fiecare cum poate B)

    Tarseu este alunecos dar practicabil, zonele foarte , foarte grele vor ramane doar daca nu va mai ploua in continuare .

    Speram sa fie foarte frumos, iar prezenta cat mai multor participanti va duce la un spectacol garantat.

     

    In legatura cu accesul pana la zona de start: In localitatea Razvad , langa Targoviste se merge pe directia Targoviste -Moreni, se trece de un drum cu prioritate la stanga tinand tot inainte , se merge aproximativ 500 m si inainte de o mica coborare este un drum neasfaltat la stanga. Acolo va fi un panou inscriptionat ENDURO si niste sageti de marcaj. De asemenea puteti intreba satenii de REDEVENTA si sigur acestia va vor indruma bine.

    Telefon contact : 0723278877-Razvan

    0720697975-Cristi

    0765496968-Adu

    cum vin de la Targoviste nu e proritate dreapta?drumul acela, si eu o iau inainte?

  3. SALUT,

    PUN AICI UNA ANUNTZ DE VANZARE-SCHIMB FIINDCA DOAR PE CEI CU GS-URI I-AR PUTEA INTERESA...MI-AM CUMPARAT DE LA LOUIS NISTE PROTECTZII PT MOTOR CARE PE SITE ZICEAU CA SE POTRIVESC LA MODELUL F, DAR SE PARE CA DOAR LA CELE NECARENATE MERGE :bigstar: , ASA CA...DACA INTERESEAZA PE CINEVA, DE CUMPARAT....DE SCHIMB..LE DAU IEFTIN...LE-AL LUAT CI 370 RON..SI LE DAU C 250 RON..NUMAI SA SCAP DE ELE CA NU AM CUM SA LE FOLOSESC, SAU ACCEPT ORICE SCHIMB INTERESANT + DIFERENTZA DACA E CAZUL.

     

    ACESTA ESTE LINK-UL DE PE SITE:

     

    http://www.louis.de/_109031bbff0f96b604823...tnr_gr=10023300

     

    , SUNT NEGRE..SI NEMONTATE..POATE LE VREA CINECA CARE ARE CE SA FACA CU ELE

    NUMAI BINE :bigstar:

  4. Pentru gat exista cagule cu partea de jos lunga (la nivelul umerilor) si facuta dintr-un material prin care nu trece vantul (deloc, nu poti nici sa sufli prin el). Foarte buna la drum lung. Se gasesc pe Louis (la comanda) sau mai bine vezi prin magazine, ca sa poti sa probezi (spre deosebire de cagulele simple, la astea marimea conteaza).

    Jocul de la acceleratie se regleaza de la carburatoare (mansonul cablului are in capat o mufa metalica cu 2 piulite, din care se regleaza jocul).

    ok, merci mult, o sa caut cagula...si sa imi bag si nasul la reglaje sa imi dispara jocul ala, ca e destul de enervant,\

    merci mult :bounce:

  5. Bo_D - lantul se curata cam cand vezi ca e murdara, si se greseaza cu spray cu teflon sau de alt tip sau cu grasime pt lant cam la fiecare 400km scrie pe tubul de spray cu teflon.. cu grasime si alt tip de spray nu stiu.

    In asta cu teflon nu se lipeste nimic lantul fiind uscat deci de curatat nu prea am ce, dar totusi o curat mereu inainte sa ii dau un nou strat. deci cam al 400 km

    Cred ca daca e gresat k lumea si observi tu deja cu ochiul ca e cam murdar. ai si facut aproape 1000km ai putea sa o speli si sa ii dai un strat nou de lubrifiant :lol: parerea mea ( ca stii tu cum e cu praful asta prin romania)

    Merci mult, o sa ma duc sa imi iau spray :lol:

     

    Alta intrebare......exista ceva special de pus la gai impotriva curentului.....sau sa imi pun o esarfa rosie cu floricele roz (ca in reclame) ? ca eu m-am uitat la accesori si nu am vazut (ca pe mine ma cam doare pe la ceafa si presupun ca e de la curent) :lol:

    merci mult, numai bine :bounce:

     

    Mai am o intrebare, la acceleratie am un joc...de cativa milimetri (se roteste "in gol"), se poate micsora jocul asta...sau "asa face ele"? :baldy:

  6. ziceam de intalniri sa mergem la plimbare in afara... ca asa in orash ne intalnim pe unde apucam... si daca vii diseara si n-ai cu cine freca menta... noi ne strangem cativa... 0723.329.278 - Tendon (ca asa imi zice toata lumea de ani de zile... nu-i doar nicku de pe forum)

    \ok, merci.....70 % vin (mie mi se zice BODi :lol: )

  7. Salut dak esti din dr tab vino vineri seara la 19 30 la poiana muntelui la parc la terenurile de tenis ca ne strangem toti motociclisti din dr tab in fiecare saptamana, eu am tot un gs500 dar e modelul fara carene ma gasesti pe acolo. :lol:

    ok, o sa vin.....stia ca va intalneati la bila...pana cand au fost niste probleme...si nu mai stian unde va intalniti... Merci mult...incerc sa ajung....in seara asta :lol: vreau sa merg la "miting" :lol:

  8. salut... in primul rand daca tii la ea fa-i rodaju' cum scrie in carte si lasa franele de motor si alte alea... in al doilea rand e normal ca la viteza mai mare...sa zicem 40km/h sa-ti intre greu (daca ai noroc) sau deloc majoritatea timpului... obishnuieshte-te cu ideea ca trotineta nu-i mashina... e diferentza ca de la cer la pamant... itzi recomand sa nu mai dai neutru la 40 la ora... da-i inferioara odata ce scade viteza... si mentine-te in treapta potrivita vitezei de deplasare (chiar daca ai ambreajul apasat si tu stii/presupui ca o sa incetineshti in continuare).

     

    eu unul n-o las in neutru decat cand stau pe loc la semafor

     

    :lol:

    ok...merci mult :lol:

  9. salut,

    Sunt un motociclist incepator (2 saptamani de carnet), detin un gs500 f si am si eu o intrebare legate de cutia de viteze. cand merg si am peste 40 km/h si sa zicem ca este semaforul rosu...invatzat de la conserva..o pun pe neutru. Daca se face verde, cand incerc sa ii dau a doua, imi arunca pedala inapoi..sau intra greu...asa trebuie sa faca? :lol: ........ar trebui la reducerea vitezei sa folosesc frana de motor?....ce nu fac cum trebuie (motocicleta e noua, am cu ea doar 500 km facuti).

    Va multumesc anticipat :lol:

     

    si.....apropo de lantz....la cat timp/km trebuie curatat.....eu il am cu vaselina acceea speciala...din fabrica...si arata ca nou dupa 500km (sau cel putin asa mi se pare mie)

    merci :lol:

×
×
  • Creează nouă...