Sari la conținut

OvidiuCN

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de OvidiuCN

  1. Salut!

     

    Am un CBF SA de 600 din 2004. De cateva zile vitezometrul nu mai functioneaza iar contorul de kilometri, ODO 1, ODO 2 nu mai inregistreaza noii km parcursi. Turometrul insa functioneaza. La o prima vedere, cred ca problema o constituie senzorul de viteza.

    V-ati mai confruntat cu o astfel de problema?

    Aveti sugestii unde gasesc dezmembrari de CBF 600 deoarece ma gandesc sa inlocuiesc senzorul de viteza.

     

    Multumesc

  2. Salutare baieti!

     

    Fac si eu un anunt mic aici:

     

    Se da bere :cheers: pe data de 30.08.2011, incepand cu orele 20:30 la baru' din cartier, foarte aproape de garaju' lu' Pantera, dupa cum prea bine stiti.

    Nu, nu e ziua mea, aia e mai incolo :rolleyes: si vedem noi cum o "rezolvam" si pe aia :bounce: . Ne intalnim sa ne bucuram ca suntem impreuna si aproape.

     

    V-am pupat si ne vedem la :drink: .

  3. Salutare baieti!

     

    Am un CBF 600 SA din 2004 si vreau sa cumpar un filtru de aer. M-am interesat de pret la Honda (aprox. 275 RON TVA inclus) insa ei mi-au recomandat sa caut un filtru aftermarket pentru ca e mai ieftin decat piesa comercializata de ei si are aceleasi proprietati.

     

    Stiti careva unde pot gasi un filtru pentru acest tip de moto si cam la ce pret?

     

    Mersic! :laugh:

  4. Pentru cei interesati, la parcarea de la Racari + Calarasilor se percepe o taxa de 197 RON/loc de masina. Pentru moto e 100 RON. Se pot parca si 2 moto pe un loc de masina si se ajunge tot la 100 RON/moto. M-am interesat acum 2-3 saptamani. Program non-stop; se va implementa si acces pe baza de cartela.

     

    Desigur, preturile sunt per luna.

  5. O intalnire cat se poate de dezorganizata care a iesit foarte reusita: domnite si domni de voie buna, darnici atat la vorba si cat si la paharel :)... ca sa nu mai pomenim de palincutza aia de caise :cheers: Sa speram ca amintirea acestui week-end de pomina ne va indemna sa ne reunim si la anul.

     

    Asfalt uscat haiducilor!

     

    PS: cu toate ca mi s-a injumatatit cablul de ambreaj pe la Valenii de Munte (echipa din CT stie de ce :P ) :blink: am ajuns cu bine in B. Cu putin noroc, azi am poposit la Honda cu doar 3 fire!!! care si-au dat duhul dupa ce s-a inlocuit cablul.

×
×
  • Creează nouă...