Sari la conținut

shreck

Membru
  • Număr conținut

    438
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de shreck

  1. motocicleta este... inca... un SRAD.... nu are damage-uri prea mari la prima vedere...pietonul am inteles ca a trecut in fuga undeva pe mijlocul scuarului....cu cel putin 13-15 m inainte de trecerea de pietoni... a avut un moment de retinere..si totusi a continuat sa fuga mai departe... motocilistul parea ok fizic....in rest....

     

    Smurdu a incercat sa-l resusciteze pe pieton minute bune dar se pare ca nu s-a mai putut face nimik... RIP ! vinovat...dar era si el un om....

    Mesaj completat

     

     

    Sunt ceva camere de filmat pe acolo ??

     

     

    NU..... dar ff multi martorii... chiar un tip cu un labrador a fost ff aproape de eveniment..

  2. Nu are legatura Cheia....Naiba eu abea o astept,m-am antrenat toata iarna pentru ea.Macar sa plecam impreuna,si sa ajungem la El Refugio tot impreuna,sa nu trebuiasca sa va astept pe acolo..Dar o sa va dau avans de acasa:))))

    Ce pret au manetele alea scurte?Unul special pentru mine?Zi-mi o suma asa,incantatoare,sa-mi mangaie urechile nu sa ma zgarie.....

     

     

     

    dai 50 de euro pe ele ca sigur ti le da.... omu este generos....

     

     

    P.S. : lumea are timp pe aici....

  3. Se pare ca in Drumul Taberei nu va exista niciodata un grup numeros de motociclisti care sa participe impreuna la diverse actiuni.Poate s-a inceput cu stangul de la primele intalniri la Billa sau la Parc pentru ca s-au format mici grupuletze de 3 sau 4 . Cand unul din membrii acestui mic grup nu poate participa atunci nici ceilalti 2-3 ramasi nu se duc.De ce oare? Exista cumva o timiditate a celor care evita sa participe?Le e frica cumva sa se intalneasca cu persoane necunoscute? Pentru ca nu cred ca e vorba de bani. Nu cred ca e cineva care sa-si permita sa detina motor si sa nu aiba 4 lei pe saptamana pt. un suc. Dar multora le place sa vorbeasca pe forum,ascunsi de ochii celorlalti in fatza monitorului,si sa promita ca vin la intruniri.Cu faptele e mai greu iar scuze ulterioare se gasesc pe toate forumurile.

    Am ajuns ieri pe la 20:08 impreuna cu CrashTest Pilot si prietena lui si intr-adevar 4 baieti plecau de la Parc de la locul de intalnire. Pana am parcat noi conserva ei s-au suit in troleu si au plecat spre capat. Nu stiam sigur daca sunt motociclisti si nici nu stiam unde se duc.Nu apucasem sa citim ultimile mesaje despre baruletzul din brancusi.

    Poate vinerea urmatoare sa fie cu noroc dar nu mai schimbati si voi locul in ultima clipa.Cel putin nu-l mai schimbati in ziua respectiva.

    Poate reusim sa unim detasamentele de 3-4 in companii de 12-16.Poate ar trebui totusi sa existe la indemana cate un nr. de telefon din fiecare grupuletz.Aseara ar fi fost bine daca puteam sa-i sunam pe cei 4 si sa aflam unde merg.

    Si ca se ne amuzam putin,aseara a intrat dupa noi in Olimpics un grup de 3 baieti care au ajuns langa masa noastra.Unul dintre ei se intreba retoric : "Doar atatia suntem?" Eu am crezut ca sunt motociclisti si l-am intrebat pe tip daca au venit la intalnirea data pe forumul nostru.Ei au zis ca nu iar altul ne intreba daca au ei fatza de motociclisti.Nu aveau. Cred ca apartineau unei comunitati de jocuri pe calculator.Nici ei nu au avut norocul sa fie mai multi.

    Hai pa, si sa ne vedem vineri unde vreti voi.

     

     

    nu stiu unde ati ajuns voi..... dar aseara s-au strins un grup de vreo 12-15 oameni....exact la locul stabilit...."capuccino" !!!

×
×
  • Creează nouă...