Sari la conținut

PingyXP

Membru
  • Număr conținut

    221
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de PingyXP

  1. Ba! Am 3 MV Agusta si cu toate astea ma deranjeaza ( Cine se poate lauda cu o astfel de creatie) mi se pare trasa de par si treaba cu lauda si ma deranjeaza sa fiu manelist.

     

    Cine a scris asta in numele MV este rugat sa o stearga si sa scrie ceva de genul MV ouners sau oricum ceva care sa fie normal nu extraordinar...

     

    Eu NU am Agusta ca sa ma duc la terasa cu lanturi aurite la gat si alte tiganeli ci ptr ca imi place si ma excita ea, nu imaginea fata de restul!!!

     

    Este o motocicleta normala lafel ca toate celelalte cu problemele si fericirile ei.

     

    Are chestii in plus si minusuri fata de restul motoarelor. Si mobra e o motoreta care ptr unii e minunata. Si eu am un Hoinar si il iubesc lafel ptr ceea ce-a facut.

     

    Hai schimbati numele topicului si dicutati omeneste despre ce probleme aveti la MV si fiti oameni normali nu ..kalari! :finger:

     

    Salut Sabin,

     

    Eu sunt cel care a deschis acest topic in urma cu aproximativ 4 ani, iar in toata aceasta perioada nimeni nu a avut o problema cu titlul sau subtitlul topicului(de ce acum?)

     

    Eu nu consider MvAgusta o motocicleta ordinara(normala) ci mai degraba extraordinara, de aceea si mandria de a detine una sau mai multe astfel de creatii.

     

    Nu sunt nici colocalar, nici manelist, nici fitzos am doar o foarte mare pasiune pentru aceasta marca alaturi de care am facut cam 50 000km

     

    Te-am salutat!

    Alex

  2. Drumul de vară! :moto:

     

    Trebuie să recunosc că nu m-aș vedea cu schi-bița pe Carp! Pentru Carp îmi sînt numai bune schiurile!

     

    :cheers:

     

    Am incercat si Carp-ul, singura problema a fost zapada afanata, o sa postez un filmulet cu experienta pe Carp ... :D

  3. Da ,exact asta trebuie in trafic pentru motociclisti, masini conduse de tantalai fara permis.

    Eu sunt de parere ca ar trebui interzise masinile toate, sa se poata plimba motociclistii in voie!

    Eventual sa avem mai multe accidente Moto vs Moto

     

    Sau mai bine sa dam masini de 250cai la proaspat posesori de permis, masina asta macar merge cu 45km/h, nu accelereaza atat de tare este controlabila, franeaza bine. Eu personal recomand aceste masini pentru incepatori.

  4. Nu prea vad eu "ghinionul" in suspendarea permisului. Eu stiam ca se suspenda pentru abateri mai grave de la codul rutier sau mai rau, accidente cu victime. Ghinion e cand mergi pe strada si se c***a un porumbel in capul tau, nu cand calci pe unu cu masina pe trecere!

    Ghinionul poate fi interpretat: (ai comiso si te-a prins)(daca nu le comiti inseamna ca acest topic nu este interesant pentru tine)

    Te-a prins cu 125km/h pe DN1

    Ai depasit pe trecerea de pietoni

    Ai avut un accident(fara victime) din vina ta

    Nu ai avut actele la masina in regula si masina nu era ok.

    Ai acumulat 15puncte

    ETC.

     

     

    deci voi pt 90 de zile cereti 990 de euro....pai daca fac un calcul, iau taxiul, fratele meu, si mai dau si la un amarat sa manance. cati kilometri fac cu taxiul de patrujdemilioane? si nu maipun nici motorina. ai impresia ca suntem in Dubai, de ceri banii astia/?

    4000/90 = 45Ron/zi

    Cu 45Ron/zi nu cred ca te plimbi cat ti-ai dori cu un taxi vis-a-vis de masa amaratului nu comentez. Consumul este de 3%

    In 45Ron/zi, primesti o masina in stare buna, masina de schimb in caz ca este nevoie, casco, asigurare, asistenta rutiera.

    Daca tot ti se pare scump inseamna ca nu iti permiti, si aici intram in alta discutie ...

     

    Alex

  5. Chiar sunt un zeu. Am 23 de ani de categ. B (probabil mai multi ani decat ai tu de viata), aprox. 1 milion de km la volan si 0 suspendari.

    Promit ca la prima suspendare, depun permisul si trec la bicicleta.

     

    Invatati sa conduceti astfel incat sa nu ramaneti fara permis, in cazul in care ati reusit sa il luati cu chiu cu vai.

     

    Sanatate maxima!

     

    Multi inainte, atat ani cat si km, dar asta nu inseamna ca nu ti se poate intampla, asta nu inseamna ca nu o sa te aflii vreodata in ipostaza de a nu mai avea permis si totusi sa depinzi de masina!

     

    O zi buna!

  6. ame='PingyXP' timestamp='1318873001' post='2976121']

    Nu iti doresc sa ramai vreodata fara permis, dar daca da ghinionul peste tine te rog sa ma cauti si sa imi amintesti de glumele astea proaste!! ;)

     

    Prima mea jucarie pe doio roti a fost un scuter de 49 la care am renuntat in 2009 cand am cumparat gixxerul

    E abandonat undeva in provincie,din vara lu' 09.Daca as ramane fara permis il resuscitez,altfel,las sa ii rugineasca carenele din plastic...cum am facut pana acum.Dar cu un asemenea gunoi nu as merge,mi-ar fi rusine

     

     

     

    Ce de obicei,debitezi numa' tampenii

    1 as merge cu scuterul de 49

    2 mai bine cu ratb decat cu asa ceva,am mai multa demnitate intr-o dacie din 70,decat in caricatura asta

    Pe mine ma pufneste rasul cand vad asemenea caricaturi pe sosea,cu alte caricaturi inconstiente la volan

     

    Eu o sa pot intotdeauna aprecia caldura si protectia la intemperii pe o iarna geroasa sau o toamna/primavara mai violenta.

    Dar acum fiecare cu orgoliul lui. Eu prefer sa ma dau jos uscat si imbracat decent, decat ud, infrigurat si cu 4 straturi de haine pe mine(o spun din experienta)

     

    Alex

  7. Ce gluma proasta,nu as da atatia bani pe un asemenea gunoi.La banii aia cumpar o masinuta adevarata

     

    P.S incearca pe siteurile de scuteristi,aici peste 65% dintre useri au cat B

    Nu iti doresc sa ramai vreodata fara permis, dar daca da ghinionul peste tine te rog sa ma cauti si sa imi amintesti de glumele astea proaste!! ;)

     

    P.S. Posesorii de scutere nu au nevoie de permis by default(numai cursul de legislatie ca si in cazul acestor masini), dar poate ii intereseaza pentru sezonul rece :) o sa incerc si pe un forum de scuteristi :cheers:

     

     

    Cu sau fara permis , masina (in general) poate deveni o arma in mana unui retardat (gen Huidu, iar ca el sunt o gramada care nu sunt in stare sa nimereasca nasul cu mana), sau a unui analfabet care n ucunoaste semnificatia semnelor de circulatie.

     

    Astfel de GUNOAIE sunt o gaselnita tocmai pentru a veni in intampinarea celor doua tipuri de specimene enumerate anterior.

    Parerea mea e ca ar trebui interzise prin lege astfel de alternative la permisul de conducere.

    Eu te cred ca esti zeu si u nu gresesti, dar in caz ca ai ramane fara permis sunt sigur ca te-ai bucura de o asa alternativa

     

     

    "Masinile oferite prin acest serviciu se adreseaza in special celor care au permisul suspendat, insa ele pot fi conduse si de persoanele peste 16 ani."

     

    Mai vazusem eu un filmulet cu o prostovanca pe la 17 ani de prin C-ta intr-o masina din asta care era sa ii plezneasca pe unii, se juca, se machia etc. prin trafic.

     

    O gramada care au permisul luat e din cauza greselilor grave; cat de corect e ca tembelii sa fie iar pe strada? Macar asa poate le e si lor un picut frica ca in urma unui accident cu o masina, exemplu un logan, e posibil sa iasa castigator loganul. A ca mai e si o categorie mica, care raman fara permis dupa ce calca pietonul trecerea cand ei tocmai au trecut, asta e, ghinion.

     

    Ca idee, nu e rea, dar are si minusurile prezentate mai sus.

    Ca idee, nu am inchiriat persoanelor sub 19ani, si refuzam sa inchiriem persoanelor care au permisul suspendat pentru omor, vatamare sau alcool.

     

     

    Pai de banii astia mergi cu taxiul bine-mersi. Apreciez originalitatea ideii, dar astea dunt preturi de masina full-size, in timp ce pretul de achizitie si intretinere a unei astfel de masini este sub logan/fiesta/corsa si ce se mai inchiriaza pe la noi.

    Iti recomand sa inchiriezi un Logan cand ai permisul suspendat, sau iti recomand un Logan cu consum de 3%.

    Sau te invit sa mergi cu taxi-ul cu 11euro/zi(in cazul inchirierii pe 90zile), 15euro/zi(pentru 30 zile)

     

     

    Mai astept si alte reply-uri, sper sa fie mai pertinente sau macar gandite. :bigstar:

  8. Daca avea MV existau mai multe sanse sa il cunoasca pe prietenul nostru comun si probabil reusea sa evite.

     

    Eu zic ca daca ii dam sa citeasca ultimele 10 pagini o sa ne mai scrie el un roman de 2 si o luam de la capat!!!

     

    Deci nu ai viata personala...

     

    Nu ma face sa te intreb unde ai fost!!

    Si cu cat ai mers!!

    Sau cat ai asteptat!!

     

    (Daca citeste vreo posesoare de Ducati pe aici ma refer la WC-u)

  9. Tocmai ce m-am intors de la o plimbare cu italianca. Nu vreau sa spun decat UUHAAAAA. Restul nu ma mai intereseaza. Si vazand cat s-a scris pe aici, unii nu numai ca nu au bani de benzina dar nu au nici macar viata personala. Iar altii o freaca pe la munca, probabil.

    :finger:

  10. imi iau si io o mv ......ca e rosie si da bine-n peisaj:))

     

    O mvAgusta da intotdeauna bine in peisaj ;)

     

     

     

     

    daca treaba merge bine.....la primavara le am si alea le luam acum insa peste o luna naste nevasta-mia si a zis ca daca raminem fara bani o sa-mi bage telescoapele-n poponeata:))

     

    Pai cine te-a pus sa iti iei nevasta ..?! :bounce:

×
×
  • Creează nouă...