Sari la conținut

copilu'

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de copilu'

  1. Cum plm cand omoara un cioroi un om nevinovat pe trecere se gasesc inca o suta care sa declare ca ala mergea cu 30 si trecerea era la 1 km distanta ?! Si in cazul acestei adevarate DRAME ne coim ca niste romani adevarati ce suntem !

     

    In procesul verbal facut de politie la fata locului nu sunt consemnate declaratii sau date ale unor eventuali martori ? Frate, daca UCIGASUL ala scapa nepedepsit inseamna ca suntem cel mai de c.a.c.a.t. popor. Ia uitati-va aici sa vedeti cum se pot gasi martori :cheers: Adica ciorile si putzoii de bani gata gasesc imediat martori ! Prostii trebuie sa faca campanii si sa imparta fly-ere ca sa dea de un om dispus sa declare adevarul !

     

    Sa le dea Dumnezeu multa putere si intelepciune parintilor!

     

    p.s. ar fi o ocazie buna pt AMR sa-si dovedeasca utilitatea concreta

  2. Nu din poze s-au tras concluziile. Concluziile s-au tras din faptul ca si-a pus pozele de haifaiv intr-un topic nepotrivit (accidente). Hai frate, cat de lame tre' sa fii !? Nu le mai luati nene apararea. Asa merita astia, poate chiar le fac bine niste suturi d'astea, se mai trezesc si ei la realitate.

     

    P.S. Vedeti ca astia care-si iau motor pentru a le servi ca substitut sau prelungire de mataranga, o cam patesc.

     

    L.E. Moderatori si-au facut datoria :ok:

    se poate sterge. multumesc

  3. I'm okaay !! :what: Scriu cu o mana (stanga) si ma cam doare spatele dar sunt supervesel ca putea sa fie muult mai nasol. Si cu aceasta ocazie, un mare :-L pentru Mirceone si Varu' de la Silver, pentru Daci si pentru baietii de la Gameloft. A contat enorm ajutorul vostru !

     

    Saptamana asta sper sa rezolv si cu procese verbale asigurari etc si cu prima ocazie dau :scratch: sa va povestesc cum se vede asfaltul de sub conserva :P

     

    Hai sa ne vedem cu bine, asfalt uscat si bulan major ! :)

     

    p.s. eu sunt costescu. over

  4. Eu chiar sunt curios cati din vanatorii astia de rip-uri stiu ce inseamna, de fapt, RIP. Baga 14571 de trandafiri (nici macar numar par) si in sinea lor: "A mai murit un prost. Selectie naturala, frate !". Am ajuns sa asociez trandafirii cu moartea. Pe bune ar trebui facut un buton de genu' "Da-i cu rip, rose, condoleante familiei".

     

    Cred ca ar ajuta mai mult sa spunem o simpla rugaciune pentru ei la finalul zilei. Dar asta, din pacate, nu umfla numarul de posturi pe forum.

  5. Pai nu e bine cu R6 ca incepator nu degeaba se zice ce se zice si eu am facut greseala asta sa ma urc de "mic" (incepator) pe un CBR f2, numa ca cred ca ma ajuta experienta pe 4 roti de cativa ani si in plus de asta am constietizat ca un ss de 600 e destul pt un incepator. Totusi se mai intampla astfel de eveimente. Sper sa se faca bine repede baiatul si Multa Sanatate

     

    Intr-adevar R6 e SS, dar vezi ca F2 e sport-touring :burnout: Vreo 40 cp diferenta. Deci nu sta stresat ca nu esti incepator pe SS :hurt:

     

    on topic: De kko rau faza. Exemplu de eveniment unde experienta in trafic atarna cel mai greu. Recuperare rapida baiatului si fara sechele (fizice sau psihice).

×
×
  • Creează nouă...