Sari la conținut

Daemonis

INACTIV
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Daemonis

  1. Salut ... am si eu o mare problema :burnout:. mi-am distrus motorul (engine) la VS800 din 94 ... de unde iau si eu un motor nou .. sau nu ... ca astia de la alpha-motors astept de o sap sa-mi raspunda si tot nimic.

     

    mersi mult anticipat

  2. Orice motociclist este liber sa propuna o noua campanie. Poate sa faca un fluturas pe care sa-l imparta (daca nu cu toata comunitatea, cel putin cu prietenii lui). Eu condamn pe cei care nu fac eforturi (DA, sunt eforturi in crearea unui fluturas/unei campanii) si apar cu reactiile de mai sus.

    E parerea mea.

    :burnout:

    da .. dar din pacate treaba nu sta chiar asa .. pentru ca atunci cand e vb de un grup/comunitate nu poti sa comunici orice, oricum vrei. Nu poti sa dea fiecare ce mesaj vrea intr-un mod haotic .. pt ca atunci se diminueaza pana si rezultatele indoielnice ale unei campanii cum e asta cu extraterestrii. Pentru ca de asta cred eu ca exista AMR .. ca sa fie putina organizare .. nu sa faca fiecare ce vrea de capul lui .. si sa-si asume cine vrea rolul de "protector" al intregii comunitati.

     

    parerea mea :cheers:

  3. nu dau cu paru si nici nu ma intereseaza cine a facut clipul ala. totusi, sa dea dracii daca inteleg ceva din el. si l-am vazut de trei ori. mah oameni, eu stiu ca e o regula in publicitate cum ca un clip foarte abstract ori stupid atrage atentia, dar, pentru un prim pas in sensul asta, eu cred ca mai mult dauneaza decat ajuta. ce nu suntem noi intelesi de soferi ori de oameni in general, apai clipu asta o sa-i bulverseze si mai mult pe privitori. nu am sa stau sa analizez fiecare cadru, pur si simplu nu se merita. cred ca daca bagati pe un ecran timp de 10 secunde doar mesajul "motociclistii exista in trafic" avea un impact mai mare. stiu ca pentru trebi din astea se cheltuiesc bani seriosi, dovada sunt institutiile trecute la sfarsit, dar totusi de ce se arunca banii aiurea?

     

     

    nu krupp .. din pacate clipul asta nu a fost facut (gandit) sa stopeze accidentele moto (si aici ma refer la agentie - respectiv mercury) .. el a fost facut in speranta ca vor mai lua un Ad'or cu o sociala (Ad'or e un festival de publicitate local). Ideea e ca la juriu merg spoturile de genu asta "artistice" criptate .. une "arta" e arta nu-i asa. Mda .. dupa parerea mea e un spot prost ... din multe puncte de vedere si sunt sigur ca nu va functiona .. pt ca da .. este criptat si confuz ... si in nici un caz nu transmite mesajul pe care AMR il doreste a transmite. Din pacate se simte si se vede lipsa de experienta al agentiei in ATL. Poate ar fi trebuit si asta sa fie un criteriu de selectie a celui/celor care fac spotul inainte de a-l face; pentru ca sunt sigur ca multi oameni de ATL l-ar fi facut si ei pro bono cum probabil este facut acesta.

     

    Eu atat am avut de spus si sper ca nu am deranjat multa lume .. iar daca am facut-o .. asta e .. asta e adevarul meu :(

  4. salut. am si eu o problema si poate ma ajutati voi. am un intruder vs800 si evident peste iarna mi s-a descarcat bateria. prob e ca nu gasesc decat o borna pt a o cabla sa o ajut la pornire. m-am tot uitat in carte dar nu o gasesc. ma poate ajuta careva si pe mine cu o informatie? :)

  5. dar daca ai si enduro si chopper?

     

    atunci cum e? (nu e cazul meu, eu nu mi-as vinde vaka nici pentru biscuiti)

     

     

    precum un bisxual ... udne nu stii de ce coarne sa apuci "problema"

  6. Mă tot uit pe siterile româneÂşti de profil Âşi văd cum mulți care au chopper Âşi la cumpărarea acestuia decretau sus Âşi tare că chopperul e viața lor Âşi nu ar schimba nimic chopperul, vor să-l vândă sau au de gând să facă acest lucru în viitorul apropiat că vor să-Âşi cumpere in majoritate enduro.

    So, care te crezi chopperist până la capăt?

     

     

    pai unii se plictisesc de motociclism si-si cumpara "chestii" ... cum ar fi si enduro

     

    peace (riiight) :ok:

×
×
  • Creează nouă...