Sari la conținut

dienuta

Membru
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dienuta

  1. Sanatate dobitocului

     

    mare ti'e gradina Doamne

    Daa...naspa, pacat.

    @ Spiri ....spui ca intodeauna purta casca ok numai ca uneori NU sio lega ...buna asta foarte buna...pai poti sati pui si 4 casti daca NU !!!! tio legi nu atingi pamintul cu ia in cap !!!! tio scoti cu umeri. Deci NU NU NU avea casca.

    Nu stiu ce viteza avea dar roata sparta, jambele indoite, etc eu cred ca avea peste 70-90 intr-un loc care trebuiai sa ai 30 pt. ca

    1 Coloana

    2 intersectie inpicit trecere pietoni

    3 Nu a stiut ca pericolul sati intre cineva in fata este tocmai cind se opresc masinile ....trebuia sasi dea seama ca masina de pe sensul lui are un spatiu de cel putin o masina in fata liber !!!!! ca altfel Fordul nu putea sa se bage.

    Tot 3 Lafel si Fordul oprinduse avea foarte probabil spatiu in fata lui si era logic pt. cine stie evident.... ca face stinga.

     

    Concluzia mea este ca Daca !! avea casca si mergea cu 30 era doar accident.

    Si daca mai stiea si de treaba cu incetinitul vehiculelor, nu era nici un accident

     

    si iar incepe balamuc cu concluziile lui f pertinente de mare forumist....ia zi...avea guma p spate "cam tocita" sau alt motiv de genu....

    este forum public cu nshpe mii de useri, nu ai nici un drept de decizie asupra celor postate de ceilalti si nu ai ce sa le faci. nu lasa neputinta sa te transforme intr-o gura spurcata, insisti unde nu trebuie. pacat de copilul ala, in fond si la urma urmei, dar undeva in capatana ta stii bine ca baietii au si ei dreptatea lor in ceea ce priveste viteza. si mai stii si faptul ca daca avea viteza mai mica si casca legata, avea sanse sa scape. inteleg ca-l plangi, dar nu-i pune aura de sfant si nu-i spurca pe cei care il considera OM, predispus la greseli. toti facem greseli, unele ne costa viata. s-a intamplat, pur si simplu. sorry.

    mda bine k esti tu marea desteapta! vb k sa t afli in treaba k pe majoritatea nici macar nu'i cunosti asa k abtine'te. spiry vb pt k e una dintre putinele ps kre chiar aveau habar de starea lui...si pentru k a fost o pers apropiata lui. cert e k nu mai are niciun rost.

    sa'l lasam sa se odihneasca in pace.........rip chalapa:(((((((((((

  2. incep sa ne-o traga astia si de ...pe... la spate :D

    oare de la atata parade gay?

    daca nu a patit nimik e ok......dauna totala.....si bani de alta mai noua.... :)

    lol,suntem in romania,,,cu greu bani d una noua

    "si lipsa de experienta a motociclistului. Chiar daca a fost lovit din spate, motociclistul poarta intreaga vina a accidentului. Retineti, skoda rula cu 70, regulamentar." LOOOOOOOOOOOOOL lipsa d experienta?????? merge d mutl.....si 2 la mana cu 70 la ora??????? eram si eu tot p drumu ala si numai 70 la ora naveau masinile.si p noi a incercat un 4*4 sa n loveasca in spate intentionat,bine k avea baiatu exp k altfel... :)

  3. Dap, @barthez anul trecut, acum si @viriliu

     

    :)((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((amandoi mergeau bine si erau tineri si....nu meritau:((

  4. Din pacate vorbele si urarile unora s au indeplinit. Spuse intentionat sau nu, ele acum ies la suprafata, peste multimea de R.I.P-uri si condoleante.Iata domnilor "profesionisti" ca si voi aveti de invatat ceva: lasati gura mai mica cand vine vorba de ironii, injurii, acuze si denigrari.

     

    Nu era tigan, nu ave 3 clase, ci in vara asta trebuia sa dea BAC-ul si nu avea FOARTE multi bani.Sunteti intr adevar frustrati pentru ca nu a ti putut sa cititi printre randuri si sa vedeti ca o expimare defectuoasa ascundea la el distractie si ironie.

     

    Stiu ca in fond POATE nu sunteti niste rai pentru vorbele alea, desi le-ati spus si le-ati si gandit, dar acum pareti niste hidosenii, imi pare rau.....

     

    DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA IN PACE...

     

     

    Se pare ca nu aia 'cu gura mare' au gresit ci cel caruia ii erau adresate. Lumea i-a spus 'las-o mai moale'. Ce-a inteles el, nu stim.

    voi nu aveti ce face??????? ce e important ? sa stati acu sa dezbateti pareri aiurean tramvai??? normal k nu era tigan..si nici prost...a fost colegu meu 8 ani asa k cei care habar nau sa s abtina...mergea f bine...:-<

  5. hello lume! ;) pt cursa cred eu ca veti avea nevoie sa va personalizati scuterele. in acest sens mentionez ca am o oferta d stikere personalizate. preturi negociabile culori metalizate, mate,reflectorizate,tot! creatie sau originale! nr d contact 0730 87 83 98. also, dak vrea cnva echipamente e bn venit. asf uscat :ok:

  6. In primul rand ...Sanatate multa Bogdan...

    Salutare tuturor....

    Ma numesc tot Bogdan si sunt unul dintre prietenii buni ai lui Bogdan. Am fost colegi de serviciu, suntem vecini. Ca sa intelegeti mai bine, foarte mult din ceea ce stiu pe motor, stiu de la el. Si de aceea il iubesc si il voi iubi.

    Am o mare rugaminte: nu va mai dati cu presupusul ce se putea face sau ce se poate face.

     

    si u ai impresia k eu sau simona nu suntem apropiate de el?credema k sntem foarte!tocmai daia de 2 zile planga intruna si imi bat capu cu ce sa mai fac si sun toti cunoscutii poate poate reusesc ceva....hole;)

  7. inca nu'mi vine sa cred....cand am vazut pe mess statusuri "rip bogdan" niciodata nu mi'am inchipuit ca era vorba de el.....stiu ca era f prodent, conducea bine, avea experienta....n'am cuvinte imi pare rau ca nu am stiut din timp de inmormantare ...:bigstar:(((((((((((((((((((((((((((((((((sa'i fie tarana usoara....

×
×
  • Creează nouă...