Sari la conținut

blackrose

Membra
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de blackrose

  1. cbr125 e f buna pt inceput, doar ca te plictisesti destul de repede (cel putin in cazul meu). acum as vrea surioara mai mare cbr600, doar ca abia ating cu varfurile. tot astept sa mai cresc, dar nimic. zx4 ar fi cea mai buna daca ar fi si mai noua.

  2. * acum am descoperit topicul asta, ca nu prea sunt de mult pe forum si pentru ca nu am avut ocazia sa ma prezint inainte, adaug aici niste poze cu mine.

     

    :bounce:

    Bine ai venit cria! Ce mai faci? Eu sunt Corina,ne-am intalnit noi o data la arc :baldy:

  3. S-o stapanesti sanatoasa!

    Dar vai... :thanks: Parul ala asa lung si frumos tu il lasi sa fluture in vant? E pacat de el, o sa se deterioreze. :hug:

    Pana una alta, asfalt uscat! :funny:

    Eu nu-l las sa se fluture in vant,se flutura el singur :bigstar: .eee...o sa-l impletesc eu cand incep sa merg si eu cu viteza normala ca toti ceilalti, si nu cu 40km/h sa tin lumea dupa mine :D .asfalt uscat si tie,ne vedem pe strazi :crack:

     

    foarte tare corinutza....si cea mai tare corinutza jr :blbl: :welcome:

    te pup

    lasa ca o sa faca cunostinta si cu cbrica ta :10: .ma fac eu mare si vin pana in rm.valcea :agree:

  4. Buna ,corina! Si bine ai venit, sunt si eu o incepatoare ca si tine ,dar partea buna la u e k mai ai putin pana s poti da de permis :agree:, yo mai am vreo 2 anisori :crack: , da de ata ete, toate la timpul lor, m-am uitat putin la profilul tau si am obs o poza tare frumoasa cu tine, esti simpatica rau :welcome:

    Ms :thanks: .Acum am si motor :D

  5. + mai pun doua fotografii cu idea daca cineva are o idee ce se poate face cu partea ramasa din motocicleta eventual stie de un sasiu sau o pereche de telescoape si un radiator pentru GSR600 sau chiar una accidentata la motor sau orice ce poate fi de folos

    :welcome: :D

  6. Dane ar mai fi o solutie..uitandu-ma pe programul intrunirilor,weekendul 3-5 august este liber,dar ramane chestia nasoala cu formatiile...cine mai poate veni si cine nu... ;) O alta solutie ar fi ce spunea Hai-hui mai sus :lol:

    in weekendul 3-5 august nu e la Iasi si Pitesti? :smoke:

    Ce rau imi pare :lol: .Chiar daca nu mi-am luat permisul inca, tot vroiam sa vin. :nono:

  7. Stiu ca o sa repet ce au scris si altii, dar IMI PLACE FOARTE MULT REVISTA. Va felicit pe toti cei care au contribuit la ea. Articolul despre cele 3 fete e super, iar cel cu acele motoare de 1000...nu mai am cuvinte. Citind textul scris cu atat suflet, a trezit in mine si alte dorinte, alte aspiratii (precizez ca sunt innebunita dupa motoare de viteza). Desi sunt incepatoare, sper ca voi ajunge intr-o buna zi pe circuit, sa simt si eu placerea la cote maxime.

  8. pe 21ianuarie am distrus si eu un zx7r.

    Nu aveam mai mult de 70la ora, si asta maxim. eram in a doua si o masina mi-a taiat calea, nepregatit, nu am stiut sa franez, m-am speriat, habar n-am ce am facut. s-a intamplat prea repede....

    Rezultate? 3masini distruse, motocicleta avariata in totalitate, eu spital.

    Purtam protectii, carapace, manusi, casca, tot ce puteam sa iau pe mine.

    Iata rezultatele....

    RIP pt baiatul cu ZX7R-ul, sfat pentru ceilalti:

    In oras lasati-o moale. Impresia artistica nu are nici o valoare in spital.

    sper k nu ai patit nimic grav.saraca motocicleta :ok: .ce ai facut cu ea, ai mai putut s-o repari?

  9. Topicul asta nu e facut ca sa vina 100 de necunoscuti ca tine sa dea cu RIP-u. (paranteza - va e lene sa scrieti in romana? E prea greu de scris 'Odihneasca-se in pace' sau ceva de genul asta?)

     

    Rolul principal al acestui gen de topic e sa intelegem ce s-a intamplat, din ce cauze, si cum putem sa ne ferim de asa ceva.

    :ok:

  10. :ok: Buna!In sfarsit mi-am facut si eu un cont, ca de anu trecut tot vizitez site-ul.pai sa ma prezint nu?fata,2 picioare,2 maini,un singur cap cu ceva par...restul las la imaginatia voastra.aaa...vreti mai multe detalii?in primul rand puteti sa-mi ziceti Corina si in al doilea rand puteti sa nu-mi ziceti nimic. sunt infectata cu microbul comun de curand sa zicem, ca pana in anu trecut nu prea a dat simptome. ce sa va mai spun...dati-mi idei.
×
×
  • Creează nouă...