Sari la conținut

Robert Marooni

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Robert Marooni

  1. eu inca nu m-am prins care eate faza, TATTOOSHOW ! ,

    si eu execut tatuaje permanente de calitate profesionala

    cu aparatura sterila si mai nou mi-am achizitionat si

    aerograf pentru personalizarea carenelor,casti,capote,etc.

    am incercat sa intru pe www.tattooshow.ro si nu se deschide

    linkul.

     

    Gigi-tattoo ( www.gigi-tattoo.webs.com )

     

    ne spui si noua niste preturi?

  2. Salutare dinou,

    va atasez niste poze care sper eu au sa va faca placere sa le vedeti. Sunt poze din arhiva personala a familiei, poze de la inceputul motociclismului in Romania. Personajul principal din fotografii este bunicul meu un fost mare alergator de moto care s-a stins din viata in anul 1999.

    Ghe. Voiculescu 1928 - 1999

    viteza pe circuit

    speedway

    obstacole (un fel de motocross de azi)

     

    * pozele sunt cu drepturi de autor.

     

    f tare...

  3. dragilor (si ma adresez in special celor cu mai multe posturi pe acest forum decat km pe moto), acesta este un post de RIP, aici se posteaza acidentele, nu se invata cum se piloteaza, nu se invata cum se merge pe o roata, nu se adreseaza injurii motociclistilor, accidentatilor sau celor care au decedat, nu se barfeste, nu se agata, nu se dau intalniri... nu se ataca in gasca...

    ...va rog, terminati nebunia asta...

    ...nu va faceti cinste voua insiva...

     

    Robert a murit... politia o sa vada de ce si cine este vinovat ... nu faceti ancheta judiciara...

     

    va rog din suflet, aveti un pic de respect :D

  4. nu pot sa cred ce comentarii aud... va rog din suflet terminati cu genul asta de comentarii...

    Robert a fost unul dintre cei mai interesanti motociclisti pe care ii cunosc...

    Era mereu glumet si nu l-am vazut niciodata suparat. Avea un suflet mare. :D

    Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, foarte, foarte rau.... :blink: :kiss: :lol:

  5. Tovarase, cineva acolo sus te iubeste muuullt de tot. Sa fii sanatos si nu mai ai parte de asa ceva in viata ta. Bafta si multe bere pentru recuperare !!!

     

     

    Iar pentru majoritatea care inca nu cunosc limba romana :

     

    • "ca" si nu "k"
    • "si" si nu "shi"
    • "ba" si nu "bah"
    • E T C

     

    Daca te putem ajuta cu ceva, nu ezita !

     

    Bafta multa1

     

    m_ _e cum crezi k se scrie corect?

     

     

    Foarte bine spus. Exact la asta ma refeream si eu. Iar ceea ce ati facut voi(trecut cu 90 la ora pe trecere in momentul in care erau pietoni angajati in traversare, e cel putin la fel de grav cu ceea ce a facut soferul......doar ca ati avut norocul sa nu loviti pe nimeni). Daca mergem pe ceea ce ati spus voi poate si "soferului i-a fost frica sa nu il loveasca cineva din spate" si a franat mai lent. Soferul poarta toata vina, dar sunt satul de toti "barbatii" in care zburda hormonii.

     

    Numai zmei pe aici......cred ca sunt genul care dau picioare in caini pe strada si se iau de femei ca sa arate cat de barbati sunt......Sa ne mai miram ca suntem considerati "satanisti, golani, etc"

     

    permis de pe 14 august 2007... si vorbesti despre catei...

    daca ar fi sa trag o concluzie pe baza la ce ai scris tu... esti ori gay dezamagit ca "barbatii" nu te plac ori o "fetita" care nu reuseste sa ajunga "barbat" si e f frustrat... :unsure:

  6. ma frate e problema mea cum merg si cu ce echipament, cum repar moto o sa merg tot in tricou si blugi dar 3/4. daca aveam geaca nu ma mai juleam si cred ca nu ma durea atat de tare dar .... aveam tricou

    sa mor de nu imi pare rau k nu ti-am dat geaca atunci cand ai zis k iti este frig :unsure:

     

    Cineva dadea o replica de genul " daca vii si tu cu 170-180 nu e nevoie decat sa largeasca un pic groapa".

    Ochii mei vad cum niste derbedei fac si refac legea in functie de situatia de trafic.

     

    1. 3 nesimtiti trec pe trecerea de pietoni in cea mai mare viteza desi erau pietoni angajati in trecere. Pai mai nesimtitilor, pentru chestia asta se ia carnetul. Si aveti si tupeu sa ziceti ca in felul asta v-ati protejat ca sa nu va intre careva in spate. Pietonii au trebuit insa sa se dea la o parte din calea voastra, pentru ca voua va e frica sa franati.

    2. Unul dintre voi reuseste sa franeze. Campion. Si-o ia in spate si tot ce e in stare sa faca e sa-i sparga omului geamul la masina.

    3. Oferiti apa si stati de vorba cu sotia si cu copilul soferului.

    4. Unul dintre voi, mai bazat, se gandeste sa-l ameninte cu bataia, si-l intimideaza pe sofer.

    5. Soferul e vinovat oricum pentru ca nu a pastrat distanta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l intimidezi si sa-l ameninti sau sa-l iei la bataie. Banuiesc ca v-ati simtit foarte bine in gasca, ca niste caini, asmutindu-va unul pe altul care sa i-o traga amaratului.

     

    Concluzii:

    1. Sunteti biciclisti de linie dreapta si nu aveti nici macar o umbra de notiune despre trafic, regulament si circulatie PREVENTIVA!!! Sa va fie rusine! Ar trebui sa va ia carnetele pentru chestia asta.

    2. Va credeti mari smecheri daca mergeti in gasca, iar daca vreun nenorocit va greseste cu ceva aveti grija sa-i rupeti capul.

    3. Intimidati soferul si pasagerii fara niciun rost. Ce satisfactie aveti ca ati spart un geam si ati speriat ca naiba o femeie si un copil? Eh? Vitejilor! Mari barbati sunteti!

    4. Sunteti atat de vehementi in a va sustine varianta privind incidentul, incat am senzatia ca vina nu apartine in totalitate soferului.

    5. Ar trebui sa va fie rusine. Macar un pic.

     

    1. ... tu ai mers vreodata pe motor? si daca da... te-a vazut cineva?

    2. biciclist e fiul lu` ma`ta, dar probabil ti se face rau de la atata andrenalina

    3. sp

  7. lol,suntem in romania,,,cu greu bani d una noua

    "si lipsa de experienta a motociclistului. Chiar daca a fost lovit din spate, motociclistul poarta intreaga vina a accidentului. Retineti, skoda rula cu 70, regulamentar." LOOOOOOOOOOOOOL lipsa d experienta?????? merge d mutl.....si 2 la mana cu 70 la ora??????? eram si eu tot p drumu ala si numai 70 la ora naveau masinile.si p noi a incercat un 4*4 sa n loveasca in spate intentionat,bine k avea baiatu exp k altfel... :unsure:

     

    super misto sandalutele.... nu te-a tras curentul :)) :rose:

     

    Detalii acident

     

    Ne inreptam un grup de 10-15 motociclisti spre locul de inmormantare a lui Alin. Inainte de podul de la Otopeni este o trecere pt pietoni. 4 oameni s-au angajat in trecere. Motociclistii dei grup mergeau aprox cu 120. Eu redusesem viteza ca incepuse sa imi mearga motorul in 2 pistoane (am 4). Doi dintre motociclisti nu au mai putut reduce viteza si au dat gaz pe banda 3. Cei 4 pietoni s-au oprit inlemniti pe trecere pe banda 2. Motociclistul cu suzuki si-a dat seama ca ii ia in plin si a inercat sa-i evite la limita dintre banda 2 si 1. S-a bagat in fata skodei pe banda 2 si a franat puternic dorind sa evite pietonii. Cel cu skoda a fost surprins si l-a lovit din spate, masina ramanand suspendata pe motor. A avut noroc ca nu l-a trantit cu motor cu tot. Motociclistul s-a ridicat de jos in urma cazaturii si a lovit cu casaca in geamul portierei de la sofer. Geamul s-a spart si soferul skodei s-a umplut de cioburi. In turism pe bancheta din spate era sotia soferului cu un copil de aproximativ 8-9 luni in brate. Ca prin minune nici un ciob nu a lovit copilul. Am chemat ambulanta si politia. Motociclistul ranit m-a rugat sa nu spun versiunea corecta politiei. Concluzia, viteza a fost inca odata cauza producerii acidentului si lipsa de experienta a motociclistului. Chiar daca a fost lovit din spate, motociclistul poarta intreaga vina a accidentului. Retineti, skoda rula cu 70, regulamentar. In momentul impactului grupul de motociclisti era format din 4. Cand am vazut scena in fata mea m-am gandit la ce era mai rau, 4 pietoni vor fi spulberati pe trecere, au avut noroc. (Numele meu-Ovidiu Stoica)

     

     

    .. cred k tu meritai pumnii aia in dinti.... si erau cativa dispusi sa tii dea... bafta ta k eram acolo pt tibi si nu ne-am pus mintea cu tine...

     

    comentai aiurea si pe acolo... nu te mai pisa pe tine aiurea...zici ca ti-au futut motociclistii nevasta de te comporti asa...

     

    ciocul mic k eu nu am atata rabdare cu tine ca baietii astia finuti... TARANE :)

     

    esti motocilcist pe forum... te`n plm

  8. Hello!!!

    Eu sunt Tano... iesean de fel, stabilit in Bucuresti de ceva vreme.

    Am un CBR 600rr 2007 (and happy about it) :bigstar: ...

    Sezonul asta o sa avem ocazia sa ne vedem prin Iasi destul de des... si daca aveti drum prin Bucuresti sunteti invitati la o bere (apropo...se mai face Berea Zimbru? :finger: )

     

    Asfalt uscat!

     

    :moron:

    post-17775-1208260828_thumb.jpg

    post-17775-1208260972_thumb.jpg

    post-17775-1208261028_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...