Sari la conținut

valer

INACTIV
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de valer

  1. a, iata si o mica poza cu moi!

     

    Ai un motor super felicitari

     

     

    ce mai frate,baieti astia pe motoare sunt BETON.sincera sa fiu mai mult imi place sa privesc baieteii pe motoare pe la romana decat sa calaresc un astfel de calut. :drums: apropo aveti grija nenicilor ca au loc din ce in ce mai multe accidente,pacat de voi!poate sunteti curiosi numele meu este cristina,bucuresti :clap:

     

    Daca ajungi prin Cta da de stire iesim cu motoarele la plimbare

     

    Salut! Sunt Marilena, dar toata lumea ma stie de Mar...poate pt ca ochii mei seamana cu marea...nu stiu...Ador motoarele, mai ales cele de viteza...Am avut ocazia sa merg odata, pasagera, dar vreau sa imi iau propriul motor si sa fac scoala cat mai curand... :wave: Astept sfaturile voastre. Rog un admin sa ma faca membra :( bye

     

    Sincer recomand ceva cu capacitate mica problema este ca singura trebuioe sa alegi stilul, Cruissere ,naked, iaurturi,cross, enduro.

    Aici tu trebuie sa incerci si dupa aceea te hotarasti.

    Valer

  2. da dar trebuie sa recunoastem aici ca pe langa conservarii care nu au bunul simtz sa se uite macar in oglinzi sau sa se asigure la iesirile din intersectiile nesamaforizate, o mai comitem si noi...

    care-mi spune ca n-a depasit niciodata pe dreapta, sau care n-a lut-o pe trotuar cand era super aglomeratie, sau care n-a mers cu 140 prin oras (unii poate chiar mai tare)... :drums:

     

     

    da depasesc pe dreapta

    da am depasit 140 in oras,

    da am mers si pe trotuar

    da am depasit si pe linie continua si ce mai ziceti voi aici

    si cand nu sunt last de soferi ajunge sa accelerez si sa agit motorul scot flacari si le arzi culoarea la masina

    dupa care soferii de conserve se linistesc repede.

    In cazul in care in trafic intra peste voi pe contra sens s au va inpiedica in circulatie folositi bile polizate din otel s au pietricele , fam minuni cu parbrizul mor si se linistesc la fel de repede.

    Inca nu am gasit soferul care sa indrazneasca sa se dea jos la mine dupa asemenea intampolari doar amenintari din masina.

    Aveti totdeauna un lanc pregatit se agata repede de oglinda retrovizoare la masina asi asa il ajutati pe soferul de conserva sa inteleaga sensul oglinzi retrovizoare.

    Radarul face poza din fata asa ca nu opriti nu au cum sa va prinda.

    recomand numere rabatabile sunt mai practice,

    DAR NU UITATI VIGILENTA ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU< RESPECTATI SI VETI FI RSPECTATI Toate aceste sfaturi sunt doar in caz de forta majora.

    Succes si multi KM fara accidente.

    Oricum ar fi, in fata politistilor , daca nu moare nimeni motociclistu este vinovat.

×
×
  • Creează nouă...