Sari la conținut

GSSEBY

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de GSSEBY

  1. In privinta primului punct ar fi bine sa veniti sa vedeti locatia...o sa va "raspundeti " singuri.

    Ca tot romanul am asigurare ...bani "aruncati" de pomana zic eu; am proiectat casa pt a rezista la un cutremur de 9* Richter si am supravegheat personal lucrarile zi de zi iar cand intram in birou la o cafea aveam 6 camere de supraveghere "focuste" pe lucratori....Inundatii !!!????....mai e ceva timp pana la topirea calotei glaciare.

    Ar mai ramane incendiile, dar regula este ca bateriile motoarelor stau decuplate pe perioada gararii "mobrelor" la mine , mai ales ca la fiecare saptamana vine randul fiecarei motociclete la monitorizarea bateriei.... timp de 7 zile are cuplat aparatul care incarca, mentine , desulfateaza...dupa cum este necesar.

    La punctul doi...in principiu nu este nici o problema cu luatul motoarelor la plimbare, dar este de preferat sa vorbim cu macar o zi inainte. Eu am sevici pana la ora 17 de luni pana vineri si sambata pana la 12, si mai am si "evadari" de cateva zile prin Germania sau Italia( o data la doua luni)

    Daca mai vreti alte informatii va astept la o cafea "la locul cu pricina"

     

     

    Va multumesc cmd si Iulian si va astept si in aceasta iarna.

     

    mai am 15 locuri libere

    13 locuri libere

    vin cu vacuta si cu gs-ul 500.

  2. supper tare! abea astept ! vazand programul trebuie sa recunosc, fara ditiramb, ca suna excelent! imi place mentalitatea organizatorilor si modul in care au expus ata laturile bune cat si cele mai putin bune! suna f bine si ptr a fi totul asa cum se doreste cu siguranta va fi nevoie si de ajutorul nostu, un minim de bun simt si intelegere!

     

    Faza cu locul de camping e supper gandita si sunt convins ca extrem de eficienta! anul trecut am fost surprins de acest aspect si cred ca toti ar trebui sa adopte aceasta tactica dat fiind faptul ca anul trecut la talea, localnicii sau alte pers rau famate au furat cu ne.sim.ti.re!

     

    Abea astept! si inca ceva, un pret al biletului... asa cu nota informativa!?? se poate !?

    ;)

     

    un bilet costa 20 ron

    mai multe detalii gasesti pe http://www.bikefest.heavyriders.ro/

  3. am si eu 2 chestii de zis :

     

    1. eu stau in zona (Gageni ~ 3km ),sunt pasionat de motoare, cu A-ul inceput, dar n-am motor, asa ca o sa ma depalsez cu bicla pana acolo...am inteles ca intrarea o sa fie ~20 ron -> zi sau pt toata intrunirea ?

     

    2. daca pot sa ajut cu ceva, dati un pm

    intrarea este de 20 ron pe toata perioada nu pe zi

    multumim pentru oferta. ramane sa mai discutam saptamana viitoare dc ne poti ajuta si stabilim atunci. oricum te asteptam acolo, dc nu la munca, la o bere rece :scratch:

  4. hehehe..oaminilor...pozele cu manastirile sunt fain ...dar nu baga niminea pozele de la Motorrock??....hay k vreau sa vad cum am ieshit langa Ariman!!!! :) :moron: si nu uitaty "Free your spirit.........(faza cu balconul, ptr cine stie :scratch: )"

     

    cine ghiceste personajele primeste un suc maine seara :)

     

    post-18697-1181591654_thumb.jpgpost-18697-1181591542_thumb.jpgpost-18697-1181591781_thumb.jpg

     

     

     

    cine ghiceste personajele primeste un suc maine seara :)

     

    post-18697-1181591654_thumb.jpgpost-18697-1181591542_thumb.jpgpost-18697-1181591781_thumb.jpg

     

    ma refer la poza din mijloc

×
×
  • Creează nouă...