Sari la conținut

cainsef

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cainsef

  1. Fiecare stie cate o ipoteza. Repet, un medic de la spitalul de urgenta, a spus clar ca baiatul a murit. Sa dea domnu sa nu fie asa...

    astea sunt numerele de la spital 0241503206- resuscitare si 0241503412 - trauma unde vin cei stabili.

     

    eu am sunat la primul si mi-au spus ca nu a murit. suna-ti la al II-lea.

    multa sanatate motociclismului.. si de mine au zis ca aveam 200 la ora si m-am ridicat pe o roata...gura lumii.

  2. "Purtati fratilor echipament... Normal ca puteai sa eviti accidentul daca aveai cizmele... sa iti fie invatatura de minte, data viitoare sa nu mai gonesti asa pe strazile patriei... mi-a zis mie un prieten de-al unui prieten ca aveai cel putin 200 cand ai trecut pe langa el... Eu in oras nu depasesc niciodata 50... Bine ca n-a fost mai rau, noi sa fim sanatosi si fir intins!!! "

     

    haha. nu ai citit articolul din ziar?

    aveam 350 km/ora. Cat sa am? abia plecasem de la bariera .eram in a II -a, maxim 70-80,(limita pe varianta-aurel vlaicu este 70) ala a iesit din coloana, a vrut sa intoarca pe bulevard.nici nu vazuse ca s-a ridicat bariera de la tren.aveam farul aprins, am claxonat, ambalat, nu a avut nici o reactie.am incercat sa il evit dar mi-a iesit in fata la 5 metri si nici macar nu a oprit.crec ca se uita sau vb cu pasagera din dreapta.

  3. accident tipic ...

    purtati fratilor echipament ca fara ala ... :crack:

     

    insanatosire grabnica distinsului domn

     

     

    salut. eu sunt fericitul castigator al unei trante, si dupa cum vezi aveam echipament , manusi, casca, geaca cu protectii, genunchiere, intra-adevar nu aveam cizme. crezi ca cizmele m-ar fi ajutat sa evit accidentul?

    ca idee , sunt bine, am un deget rupt, 4 luxate, genunchiul stang luxat, fundu' praf nu pot sa stau intins si nici sa merg, o fisura la coccis, si o luxatie la glezna dreapta.in consecinta, repaos la pat 10 zile, si recuperari 2 luni. cine e vinovat???? eu, ca eram pe strada si nu aveam cizme. :blbl:. ma fac eu bine. mersi pt interes.

×
×
  • Creează nouă...