Sari la conținut

liviutz

Membru
  • Număr conținut

    207
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de liviutz

  1. nu

    daca ploua merg cu masina

    a ramas varianta cheile sighistelului pt weekendul cu 1 mai

    excursia pe cheile Nerei s-a mutat pe data de 6-8.05 si va fi combinata cu o tura de rafting

    Stii sa inoti?

  2. Inseamna ca va trebui sa ne formam reflexul de a lovi masinile care ne taie calea

    In acest caz SIGUR nu mai pleaca, mai ales daca e un cocalar cu masina de masina

    Sau mai stii? daca e cu bube-n cap tot fuge de la locul accidentului

    F utu-i, nicicum nu-i bine :laugh:

    Stie drak cum e mai bine s-a faci, nu are masina nici o vina ca ala e timpit.Un prieten a gasit masina cu stopul spart si un pic zgiriiata in micalaca saptamina trecuta.A tot cautat citeva zile in jurul blocului pina a gasit faptasul.A filmat masina cu urmele care se vedeau clar iar cind a aratat `organelor competente` inregistrarea iar `aia` au recunoscut masina l-au sfatuit sa se inteleaga cu proprietarul.A lasat nr. lui de tel. pe parbriz iar cind a fost sunat individul l-a amenintat ca trimite citiva sa ii sparga toata masina daca are pretentii de la el.Deci......TRAITI BINE!

  3. Am tras o concluzie simpla azi. Suna stupid da asa ii: GANDESTE-TE DE DOUA ORI INAINTE SA FACI UN BINE CUIVA. In scurt timp poate sa se intoarca impotriva ta acel "bine" sub forma de "rau". Nu merita sa faci nimic pentru nimeni... sa se descurce singur fiecare daca vrea!

     

    Cu cit vei `inainta in virsta`cu atit tzi se vor parea anumite lucruri normale iar in timp iti vei tria prietenii fara sa-ti dai seama.

    Ca `nu merita sa faci nimic pt. nimeni`mi se pare un pic exagerat.Nu exista padure fara uscaturi si nici `doi motociclisti` la fel... :cheers:

×
×
  • Creează nouă...