Sari la conținut

eddy_h_008

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de eddy_h_008

  1. Ehh ce sa zic.. nu sunt eu expert.. si eu mi-am adus-o de vro 3 luni pe a mea, Este totusi cam veche, chiar daca nr de km sunt acceptabili, tre sa te gandesti ca si numa daca sta pe loc in 16 aani motorul ala.. macar e de la privat si nu are suprataxe de dealer.

    ti-as sugera sa mai cauti si sa iei ceva de prin 94-97 si poate poti veni pe ea acasa sa mai economisesti un pic din transport.

    La a mea, am luat-o la pret f bun ca are o mica (o observi numai daca te chiunui) indoitura la rezervor, si totusi dupa nici o luna pe strazile astea simeringurile de la telescoape au cedat si schimbul cu ulei si cu tot.. plus in curand niste placute de frana si mai incolo un lant. deja depasesc diferenta de pret pe care am economisit-o.

    Daca e privat mai e si pericolul sa mergi pana acolo si sa se sature sa te astepte si s-o vanda sau sa nu iti placa ceva la ea si apoi apuca-te si cauta alti dealeri prin zona sa nu vii acasa cu sacu gol :D sa ai mare grija si planifica bine totul..

    In rest, succes in cautari si sa te vedem cat mai curand membru cu drepturi depline ;(

    Pai eu ma visez Gs-ist. Acum ramane sa vad cu banii si cu adusul motocicletei de acolo. Am gasit un tip care aduce din Germania cu 150 euro si pe langa astia ar mai veni vreo 150 actele. De asemenea, tipul asta mi-a zis ca aduce si echipamente complete: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1992-36992.html

    Si ma gandesc ca e ok si echipamentul, pentru 150 de euro, iar casca e shoei, din cate am auzit o firma foarte buna. Zic ca e buna afacerea. Voi ce ziceti?

    Oricum primul meu motor tot GS va fi, 100% :welcome: Si sfaturi cred ca tot de la voi o sa primesc. Cel mai probabil motorul o sa-l cumpar iarna-primavara urmatoare. Poate imi puteti zice si cam cat ma costa un loc intr-un garaj prin Bucuresti. Multumesc!

×
×
  • Creează nouă...