Sari la conținut

tzutzuki

EX+
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de tzutzuki

  1. Va salut.Sunt Eugen am mers aproape un sezon un srad de 600 .Acum sunt pe cale de a-mi cumpara un k7 tot de 600 nou.Imi place foarte mult ca design si sper ca o sa ma inteleg bine cu el.Am ajuns si eu prin bucuresti acum cu facultatea si sper ca dupa ce vine motorul sa merg si la amckart sa ma dau cat mai mult.Am o dilema in care sper ca ma puteti ajuta :REprezentanta de unde o sa imi iau motorul dupa ce se termina cu micile impedimente cauzate de leasing si aprobari...are in oferta si o evacuare yoshimura la alegere carbon/titan.Mentionez ca motorul va fi negru .Care credeti ca e mai buna cea de carbon sau de titan?sau e doar o alegere in functie de cum arata pe motor,caracteristicile fiind aceleasi :D .

     

     

    titan :D sau titan cu cap de carbon

  2. Mai Tibi, te credeam baiat serios, ce dracu iti trebuie tie asa ceva? Vrei sa mergi cu ea numai la drag racing si ai motorul tunat la sute de cai putere, de pleaca numai pe o roata? Nu te gandi ca mai merge la fel dupa, de fapt nu stiu daca mai poti merge, ca sa nu zic mai mult

     

    :) da da da baiat bun si destept ionica :)

  3. Din pacate 20% din totalul motoretei.

     

    ce zici ??????????? :blbl: :) esti nebun maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.alooooooooooo trezeste te .cine ma iti da 20% ??pai cum ma 20 % ,adica motorul e 10 000 il fura hotii si asigurarea iti da 2000 . :) :D :hurt: :rose: :rose: :rose: asa ti l asigur eu fratica ,iti dau eu 30 % din motor ,si ti l halesc tot eu.sefu citeste bine contractul ala si ai sa vezi ca in caz de furt su dauna totala ai sa primesti 80 % iar restul de 20% il pui tu . :blbl: bafta si asfalt uscat.

     

    ps sper ca ai facut misto de baieti si nu ai vb serios :lol:

  4. VA SALUT

     

    Pot sa spun ca sunt si eu mandrul posesor al unui GSX-R600 K7 si vreau sa spun ca motorul e super. Desi nu am o experienta prea vasta, ma impac de minune cu el, pozitia este comoda, este manevrabila si la viteze mici si la viteze mari, nu este un motor brutal, trage in ture de jos ceea ce ma ajuta mult... in rest sper ca cei de la B&S Motors sa aiba un service bun, ca asta conteaza cel mai mult vis-a-vis de calitatea unei motociclete...

     

    POT SA VA UREZ ASFALT USCAT SI SA NE INTALNIM SANATOSI !!! :D

    ps: scuze pentru poza cu atv-ul am sa postez una cu motocicleta, ca sa nu se simta unii jigniti sau mai stiu eu ce...

     

    ooooooooooooooooooooo lume noua .bine ai venit pintre noi .

    ps sambata se pleaca in praid .vii???

  5. Excelent acest ghid pt motociclistul roman......Ma intreb unde ai trait o parte a vietii ca dupa cum scrii pot sa pariez ca ai trait afara din tara.......Dupa ce vad la stiri si ce citesc cred ca mi-ar fi frica sa ma dau in Romania.......Aici in State imi activez adrenalina la 230 asa cite 10 sec si pe super autostrazi XXL cu un trafic super educat si sigur....Felicitari pt scriere....Asfalt curat !!!!!!!

     

    e ORESTE ,si din cate stiu a participat la ceva campionate de motociclism viteza din STATE.

  6. toata lumea pe strada vrea 675 si in circuit vrea 600rr.

    sefu la care curse te uiti tu in italia???

    iti zic eu ca numai in ss adica in cursa aia care se face intre pauza de superbike iese honda prima si stii de ce ???

    are un pilot bun si o echipa de mecanici super.

    daca te uiti si la celelate curse ,adica alea tip campionatul intern italian{si sunt vreo duzina } ai sa vezi ca honda nu prima tot timpul.kawa chiar face o figura frumoasa ,a mai iesit si suzu si r6 deci e vb de piloti.asa cum spunea si silviu 1 ,2 sau chiar 5 cai in plus nu prea conteaza.

  7. Fratilor cine ma ajuta si pe mine sa fac rost de un bord de 600 pentru Suzuki GSXR 600 SRAD model 99 (carburatie) dau la schimb bord de 750 in perfecta stare am chiar 2 borduri unul este mai uzat. Precizez ca am cumparat motocicleta cu ceasuri de 750 si nu se potrivesc chiar de minune :moto:, mere turometru, vitezometru numai ca beculeste de parca e discoteca si ce ma deranjeaza cel mai tare este ca nu imi arata temperatura imi zice "check" am probat cu ceasuri de 600 si instalatia electrica e perfecta, in rest ce sa va spun nu am probleme o am abia de 2 luni am facut vreo 600 de km cu ea pana acum, ca incepator e greu la inceput ma doare fundul, mainile si in capul pieptului dar baba la frumusete suporta ce sa zic... ID-ul meu de yahoo este matile13 pentru cei interesati de anunt.

     

    Later edit: ma gandeam acum... de ce nu am pune noi mana sa ne facem un forum al nostru, astia proprietarii de GSXR, nu este deloc greu eu unul pot hosta un asemnea forum numai ca nu il voi putea administra singur si as avea nevoie de ajutorul unora dintre voi pasionati si cu mai mult timp liber decat mine. Cine doreste sa facem ceva in acest sens are id-ul meu mai sus. Astept cu interes!

     

    PS: Domeniul gsxr.ro este liber si poate fi inregistrat.

     

     

    eu sunt de acord cu forumul

    din pacate nu te pot ajuta cu bordul.

    lasa ca trece durerea ,asa e la inceput.asfalt uscat si numai bine.bafta.

  8. 66 la drum, 74-78 in oras sau viteza mica, rar daca stau pe loc ajunge la 100

     

    :wink: :lol: :D :lol: :lol: muhaaaaaaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaa

    bai ionica zile ma tot adevaru .66 la drum dar schimbi vitezele ca la o masina pe motorina ca sa nu strici motoru adica la 2000 de ture si in oras?????care oras ma??pai cand iesi tu in oras,cu motoru ???hai ca mai spart .gata il sun pe tin tin sii zic ca vb numai prostii. :rock:

    auzi la el viteza mica ??????da ce ma 636 tau ajunge si la viteza mare??? :moto:

  9.  

    pana la urma F4i sau 636?

     

    Eu am F4i. Puteam avea 636.

    Raspunsul nu il gasesti in polemici si forum. Daca stii ce vrei de la o motocicleta stii ce sa alegi.

    Important este sa fi fost bine intretinuta si sa se fi avut grija de ea.

     

    Incearca sa te dai cu ambele pe o distanta de macar 50 km. Daca ai posibilitatea asta ar fi excelent. Te vei edifica. Oarecum.. oricum mai mult deact intreband pe forum.

    Unde un Fan honda zice Honda e honda ( ineptia ineptiilor), fanu kawa zice frustrat ca kawa rupe capu si mai vin astia cu suzi si yamaha care zic si ei de ale lor.

     

    porcarii. Alegerea este a ta. baftes.

     

    sefu tre sa stii ca motoarele astea doua sunt TOTAL diferite.vrei sa rupi asfaltul ia 636 ,vrei sa vezi peisajul si sa iesi la plimbare in doi , f4i e pt tine .tu alegi,numai sa fii cu bagare de seama sa nu incepi si tu cu citate ca o sa stim ce motor ti ai luat :lol:

     

     

    da ,alegerea este a ta .dar vezi tu ca lumea asta de,, reisari,, e impartita in doua .urmeaza citat ,,tin tin,,

    fani honda si fanii ceilalti {kawa ,suzu,yama.....}adica honda e honda tati :rock:

    ps1 pai la felul in care.........................................................................................e normal sa ai un f4 i :moto:

     

    ps2 lasa ca avem si portiuni bune unde putem sa vedem ce poate motorul ,avem si curbe unde se poate atinge cu genunchiul jos,si nu e asa cum zici tu ca {urmeaza citatul}

    ,,Alo nenea..!? treste-te fratie. aici romania. Got it!? Unde peleu' meu tragi de acceleratie la..maxim ma rog.. poti sa tragi dar.. consecintele sunt.. pe masura,,{am incheiat citatul}aaaaaaaaaaaaaaaaaa?era vb de f4 i :wink: :lol: :D

  10. la noi inca se merge pe ideea ca daca ai motocicleta le stii pe toate si daca nu ai esti total pe dinafara.

    Survolaj imi pare rau sa te anunt dar daca nu am motocicleta nu inseamna ca nu m-am urcat pe destule si am mers si ca pasager,am foarte multi prieteni bikeri,saptamanal merg la intalnirea bikerilor in oras si de cativa ani citest tot si intreb in stanga si in dreapta despre motoare.cat despre faza cu 19 ani ai dreptata,la varsta asta nu am eu ce sa fac sa-mi permit ce-mi doresc,o vitezana de 600 dupa 95 dar acum dupa bac ma ajuta parintii si o sa ma motorizez si eu.

    asfalt uscat

     

    esti nr unu frate :funny: ce sa mai zic ??

    adevarul ca da asa e cum zici tu :blbl: ca pasager inveti multe :agree: ,la intalniri si mai multe :welcome: ,aaaaaaa si pt simplu fapt ca ai urcat pe ele ai invatat enorm de mult :D ,dar sa stii ca cel mai mult ai invatat din citit :crack:

    numai bine si bafta la bac si ne auzim dupa bac ,adica dupa ce te motorizezi si tu :bigstar:

     

    Un 636 din 2006(caci pt 2007 au incercat sa nu mai "fure" la cmc) are 130cp. Un gsxr600 din 2006 are 126cp ,deci o diferenta de 4cp ,daca nu ma insel la matematica.Gix-ul e mai "impins" putin in ture ,dar ca putere maxima e diferenta de vreo 4cp si ma indoiesc sa simti acei 4cp in plus sau in minus...doar daca esti unul dintre "marii" nostri "reiseri" autohtoni :thanks: .Daca gresesc ,astept sa fiu corectat :hug:

     

    sa intaleg ca tu le ai probat pe amndoua ??

    sefu eu detin una si tovarasul meu o are pe cealalta .

    no.........oricum am vazut ca esti pornit tare pe ,,war,, dar mai bine asteptam un pic {au ajuns pc usb 3 ,si le suim pe amndoua pe dyno}si iti trimit un mesaj .sper ca gixerul meu sa fie cum ai zis tu numai 4 cai diferenta ,dar eu zic ca e vb de 10 si tare cred ca aia 10 ii simti{nu tre sa fii ,,mare reiser,,autohton :10: ,

     

    ps era vb de linie dreapta, ca asa in curbe un 600 sta lejer langa 1000,sau nu?

  11. salut, imi dati si mie voie in cercul vostru sunt suzuki funn cu toate ca lucrez la un dealer de suzuki in america tot roman sunt si mi face placere sa vb cu voi. am o hayabusa turbo astia sunt nebuni aici dupa tunare. aveti intreb despre motor sau eu stiu orice va pot ajuta sau piese de schimb numai ca nu stiu cat este vama. daca aveti intreb despre motorul meu astept , inca nu postez , ca sa nu se inetrpreteze gresit. bafta la toti

     

    pai de ce sa se interpreteze gresit??nu tre sa ti dam noi voie in cercul nostru,dar daca tot ai intrebat ,esti binevenit. :D

  12. mv agusta s-a dus la fix 311KM/h.ce imi spui tu 277 cu k6 de 600 pai daca e sa luam in considerare ca aveai toba si filtru plus eroare kilometrajului aveai cam 260 cu modificari,stock real nu cred ca sarea de 255,deci undeva apropiat de ce am spus mai sus.636 e putin mai tapan la motor pt ca are o curba de putere ceva mai buna,dar totusi aici vorbim de cativa cai in plus nu de zeci,deci nu vorbi despre kawa de parca ar avea turbo fata de restul.nu-i nici o problema ca tu preferi kawa si eu prefer honda si yamaha dar diferentele intre japoneze sunt mici,e vorba de gusturi

     

    :thanks: sunt mici diferentele intre japonezele de 600 dar dif intre 636 si un 600 e destul de mare

    iti zic eu ca vb de mai bine de 10 cai la roata in plus la 636 deci ...... :welcome:

    man stai linistit ca si mie imi place honda 2007 si yamaha{am avut un r6 2004 un an }nu esti singurul :crack:

     

    ps honda de circuit ss are 29 kg in minus si 19 cai in plus fata de cea stok deci ,crezi ca trece de 260 :D ?

     

    ps nu poti compara 636 cu nici un 600 never :agree: {ca motor}asta este si motivul pt care cawa participa in ss cu 600 nu cu 636.

  13. tzutzuki un motor de 600cc mai are mult timp pana o sa fie capabil de 292KM/h,asta daca o sa fie vre-odata in stare de asa ceva.masurati si voi viteza cu gps-ul sa va lamuriti ca greu sare un motor de 600cc de 260KM/h reali.era pe youtube unul care avea ceva modificari pe un r6 2003 si spunea ca are kilometrajul bine reglat si nu prea atingea mai mult de 250KM/h.asa stiu si eu pe cineva care a atins cu un suuzki gsx-r 600 k4-k5 297 pe bord,dar nu sunt reali.un prieten a avut gsx-r 600 k4 si ii dadea blana,adica vreo 275-280 pe bord.dupa si-a luat r1 2003 si de la 260 in sus pe r1 ii era frica,avea senzatia de viteza mai mare ca pe suzuki.ganditi-va ca astea de 600 mint cam mult la viteza maxima.mai era altul cu un suzuki gsx-r 750 tot pe youtube care atingea 307KM/h,sa fim seriosi ca abia un miar atinge viteza aia reala

     

    sefu nu era vb de suzuki 600.era vb de kawa 636.636 cu imbunatatiri.

    eu cu k6 de 600 am mers cu 277 {filtru si toba},e adevarat ca nu e viteza reala dar nu e nici asa cum zici tu .e vb de 10,15 km in plus,dar daca schimbi tot ce trebuie la 270 un motor de 600 ajunge.mai ai putina rabdare si o sa ti zic 100% .{imi schimb galeriile si imi pun pc usb 3 si o sa vad daca depasesc 277}

    deci kawa de 636 preparat se duce mult mai bine.

     

    ps pai ce r1 crezi ca nu fura..............

    ps augusta sa dus la 315 reali deci de ce un miar japonez preparat nu ar depasi 310???

  14. eu sunt fan suzuki,nu am treba nici cu honda nici cu kawa,dar 100%iti zic nu as renunta la gixerul meu de 600 k6,pt o honda.in schimb ma bate gandul la un kawa 636 din 2006 :welcome:

    deci parerea mea este sa mergi pe kawa si nu ai sa te plictisesti never.in plus ai ocazia, daca te obisnuiesti cu ea [pui toba si galerie titan ,mai bagi si un pc usb 3 si filtru],tovarasilor tai cu 1000 o sa le fie greu sa fuga de tine :D {cunosc un tip care a duso la 292km la ora,}

     

    ps daca vrei super sport din 2003 , 2004 la aceiasi bani gasesti suzu 750 si chiar ca se duce...........

×
×
  • Creează nouă...