Sari la conținut

kiko

INACTIV
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kiko

  1. poate nu o sa imi iau injurii dar

    mah si ce urat se mai uita astia cu scuteru la mine cand strig dupa ei.....CASCAAAAAAAA mortii masii de casca... da nu inteleg.cat de ieftina ar fi ea, tot ajuta. dar ei cred ca au capul mai bun decat asfaltul.sau poate cred ca asfaltul e moale. pt ei e o chestie cu care nu ia amenda, nu e o chestie care le salveaza viata si capul plin de prostie :laugh: ..

     

    dumnezeu sa-l ierte.

    astuia nu imi permit sa ii zic R.I.P

     

     

    Sincer ai mare dreptate...eu merg cu scuterul si port si geaca de protectie (nu intodeauna) si casca.....Legat de casca acum 2 seri in Balaceanca intrecere intre 2 scutere, unu da peste o bordura si sare de pe scuter in santz, avea casca CHINA.Ce sa intamplat? Doar zgarieturi si din cauza la casca care sa facut zob si ia intrat in cap a murit.Creierii iau iesit pe nas! Aaaaa si mai era si beat.

     

    RIP

  2. Salutari!

     

    am un coleg cu un Piaggio Zip......si numa' probleme cu el....

     

    schimba segmenti,se duce pistonu',schimba pistonu,se duce cilindru,schimba cilindrul si acum(PE MOMENT) merge ...hai sa zic binisor...nu depaseste 50 km/h....din ce cauza nu se stie...

     

    poate sa imi spuna si mie cineva daca.......asta este firea lui?

     

    Eu am un zip fast rider si sincer nu am probleme......poate cine il repara pune piese sh sau nu stie sa repare

     

    Cine stie de unde sa cumpar un cauciuc bun?

  3. Salut

    Am o problema cu variatorul la scuter,imi sguduie foarte tare la plecarea dupa loc si cred ca este din variator sau ambreiaj,am desfacut acum cateva zile ambreiajul iam curatat putin tamburi si apoi lam montat la lok,apoi am desfacut variatorul,am curatat putin rolele si apoi leam uns cu vaselina si lam montat inapoi,a mers frumos cateva zile dupa care iar a inceput sa sguduie.Va rog eu ajutatima k nush ce sa ii mai fac,ce credeti k poate fi defect?

    Asfalt Uscat!!!

     

     

    Din cate stiu eu rolele nu trebuie unse, trebuie lasate asha.......se poate sa fie de la role....sau ambielaj

  4. Sunt doua feluri disponibile la OMV. 2Ts si 2Tm. Eu pana acum am bagat S insa este aproape dublu la pret decat varianta M. Amestecul la S este de 1:100 si la M este de 1:50. Imi poate explica cineva care e diferenta ? si daca pot pune varianta M la scuterul meu, avand in vedere ca am pompa de amestec ?

    Multumesc anticipat

    Si eu folosesc 2Ts este super bun...arde bine si nu scoate fum...merita banii, eu zis sa il folosesti :)

  5. Ma cata....daca traim in romania nu inseamna ca romanul e vesnic nemultumit, ci dimpotriva, calitatea tuturor serviciilor si a produselor de care beneficiem este indoielnica.

     

    Iar tu, no offense, dar la cat esti de multumit, pari a fi mai degraba omul lor, o metoda simpla si ieftina de a face nu reclama, ci "publicity"...

     

    Rushinica... :-q

  6. stiu ca multi au patit-o si chiar

    eu sunt unul din ei. am facut comanda de piese la cineva care are niste anunturi chiar pe bikeshop si nu numai. comanda a fost facuta telefonic si prin intermediul netului cu poze la piesele de care aveam nevoie. uraaaaa am facut comandaaaa si ma pun pe asteptat,astept eu cateva zile bune(vreo 8 la numar) si primesc un colet, il desfac repede si cand ce sa vezi? :lol: NIMIC DIN CE ERA ACOLO NU-MI TREBUIA :D erau niste piese de prin 1700 :hug: si nici macar aceeasi marca ,cu moto meu. repet ca, comanda fusese facuta in baza unor poze. am inceput sa dau innebunit telefoane' vb cu baiatul si ii spun ca ii pun coletul inapoi la care el spune ca se va rezolva. dupa vreo doua zile primesc tel de la firma de curierat si imi spun ca a fost refuzat culetul . acum ma chinui sa dau de baiat care nu mai raspunde la tel si nici la mesaje de parca nu as exista. mentionez ca am avut o comanda substantiala in bani. voi da datele lui de contact pentru a nu mai lua si altii teapa. GUTU MIHAI :( , TEL 0765977019;;0767716184 mail option_motomax , scooter_expert (numai expert nu e) si option_motomaxcabanova.ro

    in loc sa ne intalnim si sa stam la o :D :rock: daca ne vom intalni...... :moto: :nono: :D :bow: :bounce: :P :lol:

    ROG PE TOTI CARE AU LUAT TEAPA SA POSTEZE AICI SI DATELE DE CONTACT ALE TEPARILOR

     

     

    Ma nene eu am luat de la scooter_expert niste mansoane....m-am intalnit cu el....deci ce sa zic.......in schimb am luat de pe www.piese-scutere.ro si acol tzeapa mare nu a trimis ce trebuia am trimis coletul prin posta si nici in ziua de azi nu am primit ce trebuia, sunt cam 2 luni. Asha ca.... CASCATZI OCHII MA. Bafta

  7. Caut parbriz Piaggio! Cine poate sa ma ajute ? Va rog nu va aruncati la pret ... oricum probabil va incurcati de el prin casa sau prin garaj ! :kali: :kali:

     

    Merci ! :kali:

     

     

    Am eu unu .... dar nu stiu cat sa cer :kali:

×
×
  • Creează nouă...