Sari la conținut

szocspeti

Membru
  • Număr conținut

    284
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de szocspeti

  1. Asa ar fi frumos, sa renunte mai multa lume la masini, ar fi mai bine pentru toata lumea.

     

    Din pacate cu autobuzul e dezastru, iar cu bicicleta este foarte riscant, crede-ma ca doar cu bita circul si multi imi spun ca ei nu ar avea curaj sa faca asta, pentru ca nu ai pe unde sa te dai in siguranta.

    Nici ca pieton nu e prea bine, pentru ca pe trotuare sunt tot masini ;)

     

    #pentrucamasini

    » Post actualizat in 22 Jun 2018 10:30

    Sa nu uit, cu moto e de asemenea foarte riscant in oras.

     

    Un coleg si-a luat-o asa la 30km/h pe Republicii acum cateva sapt, un imbecil la volan a pornit de pe loc fara sa se asigure si a intrat direct in moto.

    Nu cred ca s-a mentionat acest accident aici pana acum.

     

    Asa ca evit pe cat posibil sa circul cu moto prin oras, cand am timp sa ma dau, abia astept sa ies din trafic si sa ma duc cat mai departe..

    Iar cu bita, e o chestiune de timp, prin cate situatii de rahan am trecut pana acum si am scapat, sper sa ma mai tina norocul.

     

    De aprox 15 ani de cand lucrez, in oras incerc sa fac comuting cu solutii alternative, preponderent in sezonul cald circul zilnic cand permite vremea (si si cand nu permite) cu moto & bicicleta. In rest cu autobuz, si doar cand e necesar cu masina. Saptamanal cam 2-3 ori moto, si 2-3 ori bicicleta. Lucrez in centru, in spate la Mc.Donalds, si locuiesc in spate la Polus. Niciodata nu mi s-a parut periculos nici una dintre metodele astea doua de transport. Traficul, cum zice si Cuki, a evoluat odata cu orasul, dar nu se poate considera nici pe departe "infernal" comprativ cu alte orase europene. E identic. Cu bicicleta si cu moto e la fel de riscant ca si pe jos, si cu masina. Atata timp cat esti atent si ai capul pe umeri, nu ti-se intampla nimic. Ne tot plangem ca e greu, si inadmisibil, in loc sa ne uitam in propria ograda si sa ne adaptam.

  2. Te costa 20 ron la politie sa faci altul, nu iti trebuie nici programare, si nici coada nu este la ghiseul ala (5). Mergi cu cartea de ID si talonul si in 2-3 ore ai un numar frumos si curat. (20 ron costa 1 bucata numar standard, ala moto poate difera +/-, dar tot pe acolo tre sa fie).

     

    Asta in cazul in care e pe numele tau si era nr. de CJ, ca sa nu trebuieasca iti iei o zi libera de la servici sa mergi pana in Bistrita cu procura de la notar sa rezolvi toate astea :)

  3. Salutare,

     

    am pierdut aseara numarul de inmatriculare de pe hornet, [bN-13-SKY] in manastur, undeva de pe frunzisului pana la fabrica de bere, mergand pe la cimitir prin spate pe la agronomie.. iar de la fabrica de bere pana in spate la polus, pe str. Valea Garboului.

    Am observat abia in dimineata asta, am luat masina si am trecut pe fuga prin zona dar nu am vazut nimic.

    Orice informatie e bievenita aici, sau pe telefon 0752669134.

    Dau o bere!

     

    :cheers:

  4. As fi venit,dar la ora scrisa de mine mai sus!Nu doresc sa pierd 2 ore asa de misto dpdv al soarelui!Va doresc drum bun si distractie placuta.

     

    Am sa o apuc in alta directie! :hug:

     

    Asfalt uscat si tie, noi plecam la ora aceea din cauza gradelor de afara :P

  5. Daca vrea cineva o plimbare pana la Baia Mare, cu oprire / placinta creata pe mesteacan, pana acum suntem 3 motoare. Adunarea e intre 12:00 - 12:30 in fata spalatoriei "The Wash" din p-ta 1 Mai (fosta Clujana) iar plecarea e la 13:00. Oricine este binevenit.

  6. Nu ştiu, ce şi cum a văzut „martorul“ respectiv, dar inclusiv șoferul/padagerul au recunoscut atât faţă de noi la locul accidentului cât şi faţă de poliţist că a întors pe linie continuă.. case closed

  7. Stiridecluj/Citinews ca deobicei nu se informeaza inainte sa posteze "senzatii"! Luci urca dinspre manastur spre zorilor, pe banda 2, fordul deasemenea urca pe banda 1.. in dreptul spalatoriei din apropierea rompetrolului, masina a vrut sa intoarca si nu s-a asigurat cand a efectuat manevra. Luci nu a avut nicio sansa sa evite. Are ambele maini rupte (fracturi de radius/metacarpiene, trebuie operate), fractura coasta 9, fractura de mandibula cu deplasare (este in operatie acum) si un mic hematom intracranian. Conform celor de la UPU e insa inafara oricarui pericol, si se v-a recupera. Motorul era o Kawasaki Ninja, facut streetfighter. Ce a ramas, vedeti in poza atasata. Insanatosire grabnica!

     

    post-19542-0-84248000-1370159996_thumb.jpg

  8. Vand:


    Aprilia RSV Mille, 1000cc, an fabr.2000, 145cp, 36.454km, model S, cu Ohlins (incl.telescop voblaj), full-xenon & led (far,semnalizari/stop), iridium, k&n, rizoma, termignoni + chip, dunlop d211, revizie full (placute,lichide,lant+pinioane) recent facuta (500km). Impecabila. - 3000 Eur. Link.


    Ducati Monster 900 S i.e., 900cc, an fabr. 2000, 77cp, 35.227km, ATENTIE: model S & i.e., cu suspensii Ohlins, frane Brembo, elemente carbon, injectie electronica. Revizie facuta recent (350km) cu placute, kit lant & lichid racire/frana schimbate. Am la el si belly-pan & aripa roata spate nemontate. Impecabila. - 3300 Eur. Link.


    Date contact: O752669I34, sau szocspeti@gmail.com


    pv_file_498730_phpx2T2nC.jpg


    pv_file_498730_phpfnEx5N.jpg


    pv_file_498726_phpVay3I9.jpg


    pv_file_498726_phpwOInOJ.jpg

  9. cine are chef de o plimbare pana pe meses, usureanu, este asteptat maine (sambata,6.10.2012) la ora 12 in petrom - baci.. plecarea se face la 12:15.. suntem un amalgam de motoare.. touring, naked, speed.. deci e binevenit oricine

  10.  

    :) nu-i de ras cukito! au fost 4 accidente cu moto ieri, cel din unirii, unde am fost si eu, unul la iulius mall, unul la intrare in cluj dinspre apahida, si inca unul pe podul din manastur! la accidentul cu andrei, din unirii, chiar nu e nimic de spus.. nu avea viteza, a alunecat pe gura de canal.. omul e linistit, nu are figuri in cap, era cu sotia in spate si au un copil de 4 luni si ceva care-i asteapta acasa.. plm, nesansa! carcotasi se gasesc tot timpul.. era o babutza octogenara acolo, care nici n-am reusit sa ridicam bine motorul si deja urla ca a venit cu 300 la ora, ca ea a auzit :) vorba lui suciu nebunu: "viata-i grea, da trece!"

    Poze

    post-19542-0-98222500-1339780978_thumb.jpg

     

    hop si eu cu asta noua :) Aprilia RSV Mille

     

    contine:

     

    2000'; pearl white; derestricted; rp manifold + dual link mod; termignoni carbon final; sp titanium chip; k&n; iridium sparks; 520 D.I.D. ZVM2 conversion + 16/42 gearing; full ohlins; 16mm brembo cyl., brembo racing hoses + calipers + pads;

    full 6000K xenon conversion + headlight mod; oem led taillight + turn signals; mra double bubble; carbon dash + cover; single seat unit; rizoma levers + accesories; 120+200/50/ZR17 dunlop sportmax d211

  11. Caut garaj sau loc intr-un garaj pt. 1 motocicleta, in cartierul Grigorescu (oriunde). Ma puteti contacta la szocspeti@gmail.com sau la 0752.661.134

     

    Mersi!

×
×
  • Creează nouă...