Sari la conținut

A|3ks

INACTIV
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de A|3ks

  1. A iesit careva azi? ca eu sunt internat in buc pt o raceala:(( :bounce:(, ganditi-va ce senzatie am cand vad soarele asta afara :P(, si eu la geamu salonului cu lacrima in ochi :)

     

     

    Eu am vaz numai bucuresteni ...erau opriti la Sunny si pe urma se duceau spre port .

  2. pentru o pila mica ce nu face omu....ii toarna pe prietenii lui motociclisti...ce sa i mai faci :wacko:

     

    Hai sa lasam sifoanele in pace si sa vb de ale noastre...daca nu ma insel topicu e despre loc de intalnire intre motoristi :)

    sau putem sa`l schimbam "Cine stie care este sifonaru motorist va castiga o plimbare ca pasager cu cbr ica lui traian" ;))))

  3. cum nu stiti?....macar tu vlade...nu erai in seara aia cu noi la benzinarie?? cd ne a turnat...X...de l am prins la telefon cu garcea..si imediat au aparut...ne au oprit la postu de control?

    nu mai vorbea nimeni cu el....pana la urma si a cerut scuze...l au iertat baietii...

    N-am fost cu motoreta cand zici tu ca sigur mi-as fi amintit :lol: dar oricum am impresia ca stiu despre cine vorbesti...:)) oricum a fost nesimtit...de parca primeste vreun premiu de la militie :)))) ii ridica statuie probabil :-J

  4. salut, inca nu te cunosc...daca tot zic ca acum esti si giurgiuvean poate o sa avem ocazia sa ne si intalnim....ca nu mai vine caldura asta odata..:)

    la fel pot sa zic si eu ca sunt si ... si... pot sa fac comparatie intre cele 2 situatii...giurgiuvean la ture cu baietii in buc...si invers...dar asta e deja un subiect vechi...

     

    nu vreau sa cobesc...dar daca o sa te plimbi sezonu asta mai mult la giurgiu...o sa vezi care e treaba cu militia...si o sa mi dai dreptate...

    sa vezi cum te opresc aiurea...te trec in tabele...te opresc seara pt ca suna lumea la 112....opriri la 1000 de verificari....il doare pe el undeva ca zici tu ca e omologata...pt el e prea tare:)....sau poate tu ai toba stock....cred ca ai fii singurul...

    te ameninta pe fata ca sta de capul tau pana iti ia carnetul...ca te pandeste cu radarul....zi mi ce mai faci....cd se plimba cu radaru dupa noi la ture prin orasi???? ia intreaba i pe baieti ce ne faceau vara trecuta...

    si cel mai urat lucru....ca unii din noi...toarna la militieni...si l mai si prinzi in fapt :lol:)

     

    :):o care e ala care sifoneaza la politie ma ? sa stiu de cine ma feresc pe viitor...

  5. de curiozitate cat dai pe oglinzi, de unde le iei.... si dureaza cam mult pana iti vin... vezi daca nu intrebati nu gasiti ceva repede, ieftin si de preferat sa il fi primit ieri! :)))

     

    de acum incolo orice consumabil si orice accesoriu moto : 0744 920 564 ( promit ca in 85% din cazuri livrez a doua zi, daca nu chiar in aceasi zi si preturile sunt super avantajoase )

     

     

    Garantez si eu pt yzz :) chair se tine de cuvant si chiar incearca sa obtina cel mai bun pret :lol:

  6. ce ninge afara.....nu mai suport....gata...nu mai facem planuri.....cd o fii frumos iesim si gata...vedem atunci...cred ca in mai :)

     

     

    Traian , nu mai fii asa pesimist :lol:. Poate pe la 1aprilie o sa avem

    noroc de vreme buna...pana at stam si urmarim rubrica meteo :))))

  7. pot sa pun pariu ca nu te intreaba de oglinzi...doar ti am zis in ce consta itp ul in giurgiu la motocicleta..

    apropo de plimbare...am vb cu cineva care lucreaza la Baneasa la un centru meteo si cica sambata viitoare ninstoare .... si in seara asta de la ora 18 pana maine la ora 21 viscol , ninsori in 10 orase din S tarii....asa ca sa nu ne facem sperante de plimbare prea curand :)

  8. Daca imi permiteti sa fiu magar....nu de alta,dar oricum cinestie ce credeti despre mine....

     

    Pai bah SLI,scoate si tu capu' pe geam.....cand ii auzi,fuji...te pisi...te imbraci...si dai viteza sa ii ajungi din urma.

     

     

    Acum serios,aveti si voi dreptate....ca prea incercam sa ne bagam cu japca in gasca voastra,nu sunteti obligati sa primiti pe toti,si nu cred k moare nimeni daca nu o mai faceti.

     

     

    Sper sa nu fii atins vreo coarda sensibila,nu asta era intentia.... :lol:

     

     

    mama da ce aveti frate :))) forumul este deschis pt oricine...la fel si plimbarile...cu cat mai multi cu atat mai bine ( parerea mea) degeaba planificam noi aici plecari si excursii daca nu ne ajuta vremea. cu prima ocazie cand e frumos afara si suntem toti liberi ne intalnim si mergem la plimbare TOTI :)

  9. chiar ca aventura...:laugh:) si drumul nu e chiar ok pt vitezana....eu am f cu masina...si am luat vre o 2 praguri...de am zis ca se rupe..

     

     

    lasa ma ca si eu am dat traseu cu minsk :nono:)))

    weekend ul trecut am avut treaba :crack: dar am iesit de vreo 2 ori in cursu sapt cand a fost mai cald....poate facem un drum pe la oltenita ceva cand se mai incalzeste . ce zici ?

  10. stai frate linistit ca nu e problema....

    hai sa va zic (tie si lui zeu) ce am patit eu...

    am facut scoala moto la bucuresti ,toate orele in poligon pe moto de 250.....si mi am luat honda de 900...toti au zis ca s nebun,ca o sa mor din prima.

    seara ieseam la ture prin bucuresti...am format un grup de7,8 motoara si dadeam ture de centru,unirea-romana,...

    la un moment dat...la 60-70 km/h...in zona mc-donald la romana sunt 2 semafoare f apropiate...verde la primul...si in 50de metri rosu instantaneu la al 2...

    baietii au oprit instant...eu eram ultimul din grup....am incercat sa franaez...m am incurcat...pur si simplu nu se mai oprea...m am pierdut...era sa l fac pe cel din fata mea prafff...abia m am strecurat pe langa el si bordura si am intrat pe rosu in intersectie...

    iti dai seama ca imediat baietii m au bagat in sedinta....eram constient de ce am facut....baietii mi au explicat ce si cum...m au facut atent....am avut noroc...nu aveam cum sa ma supar pe ei...

     

    voi...mai mult ca sigur ca ati facut scoala la giurgiu,...experienta 0 ..si direct pe cbr-uri...

    daca ieseati mai des cu noi...poate aveati ceva de invatat...bagati la cap si nu mai cadeati...

     

    cred ca esti al 5 care cade pe piatra de la turn...daca ascultai intamplarile noastre poate evitai accidentul...

     

    Domnul instructor traienica :crack: ce mai faceti ? v-ati angajat cu jumatate de norma la Total Grup ? :laugh:)))

  11. Martea trecuta cand am fost sa dau traseul am fost cu motorul prietenului, si chiar am vazut cat este de distrus drumul spre Adunatii Copaceni, mai ales la pod, unde era numai nomol si gropi, ca sa nu mai zic de faptul ca din cauza ploii cand treceam pe langa cate un camion trebuia neaaparat sa ne stergem (zgariem)viziera ca sa putem vedea. Bine, nici drumul de la iesire din Bucuresti nu e minunat dar cel putin e fara noroi. :kiss: ma gandeam ca primul meu drum "lung" sa fie pana acasa la mine, undeva pe langa Giurgiu, dar cu drumul ala accidentat cred ca o sa imi rup gatul :rolleyes:

     

     

     

    Am auzit k nu se va face prea curand mult asteptatul drum care ocoleste Adunatii Copaceni.Au un termen de 44luni sa termine...asa ca mai avem de asteptat :moto: Totusi....sa speram ca nu este adevarat ce am auzit .

  12. Intamplarea a facut sa-l cunosc si eu pe Teo, ieri pe poligon. Chiar este un tip de treaba. ( Cu ocazia asta ii mai multumesc odata pentru ca m-a lasat sa ma incalzesc la el in masina, eram vanata de frig)

     

    Cat despre ceilalti "motociclisti" de care zici ca nu s-au obosit sa te salute, ..... :D

     

     

    Pai numai knd zici Teo te gandesti la un tip de treaba si gata sa te ajute (daca poate) :) nu `i asa Teo ? Scz pt offtopic

    Te-am vaz luni cu VFR`u in drum spre Buc pe ploaia aia...sau nu erai tu ?

  13. Duminica trecuta am facut o plimbare interesanta....ne`am intalnit ...am discutat sa mergem pana la Oltenita...pe urma pana la Calarasi...Ostrov -A2 -Bucuresti- Giurgiu . In total vreo 350km . o plimbare nu tocmai programata da` a iesit bine. poate mai facem ceva in week`end...ceva organizat :unsure:

  14. eu m am saturat sa dau ture doar in oras, asa ca propun un topic pentru cei care vor sa faca plimbari nitzel mai lungi decat port petrom si retur, pentru duminica o varianta usoara giurgiu - calugareni popas la han ,bem o apa plata cu sifon si retur total 50 km, care te bagi ? plecarea ora 13,00 chiar de la petromV :lol:

     

     

     

     

     

    chiar misto ideea...da` eu zic ca daca ne strangem mai multi si e timpu frumos..sa mergem pana la oltenita...e si drumu bun, fara politie , nu prea e circulat, curbe frumoase. eu zic ca mai bine ne decidem la locu faptei(important e sa ne strangem ) ciao

  15. hai sa stabilim un loc unde putem sta si noi :P :( :D :D :D ciclistii la o masa sa :laugh: sau sa :) poate mai la oras sau in alta parte, bagati si voi o propunere ceva care esti interesat

     

     

     

     

     

    Eu unu zic sa ne intalnim la terasa in Alei...sau mai nou sa nu stricam traditia cu portu..stam pe ponton :lol: bem si `un suc o inghetata...decat pe banca la seminte .cine e pro sa ridice mana :lol:))

  16. pai daca n ai dat si tu un telefon...degeaba am facut sch de numere,am fost o gramada si sambata si duminica.de la 2 juma ne am intalnit si ne am plimbat pana la6 in fiecare zi.

    a fost super marfa.am f la iesire din gr dupa curbele de la daia,ne am dat cu viteza mareeeeee mareeeee.si duminica mai lejer asa de reveneala.

     

     

    traiane de ce minti ma ?:crack: k noi am dat viteza...tu doar te`ai uitat si ai gasit scuza k ai gumele prea noi si nerulate :crack: degeaba ai vitezana k deloc nu te dai la ea :crack:))

     

    --- Mesaj completat în 17 Mar 2008 19:47 -------------

    Io-s din Giurgiu. :crack: Ce-i drept, dau rar p-acolo, dar...

    Sambata am ajuns tarziu, pe la 5 jumate, si duminica am stat in familie... :rusinica: ...pe seara am iesit doar, ca plecam inapoi spre bucuresti...si ne-am intersectat cu lumea (traian, scuzeeee...da' nu te-am vazut duminica pe acolo). N-am recunoscut multa lume...La naiba, nu mai stiu pe nimeni...Juvina si Teo. Atat...restul....who are you, people? :crack:

    Hai va pupa nuka...

     

     

     

    nu aveai cum sa`l vezi pe traian pt k el este un "batranel" iese de l ora 1 pana pe la 6 asa knd apune soarele k a dreaq motoreta zici k merge pe energie solara :crack:))) si sa stii k eram si eu p`acolo duminik seara cu Zx 9 r`u albastru :P

  17. gata de azi ma mut si eu de pe pro-bike.ro pe motociclism :D k doar s`a gandit cineva sa deschida un topic si pt giurgiuveni :) Sal Alin, gaby, traian , catalin k pe restu nu`i cunosc :) eu nu pot sa zic k am singuru zx9 din oras....da` e al doilea dupa a lu` nebunu :P

     

     

     

    post-19555-1203958779.jpg

     

     

    sa mai punem si niste poze de la "intrunirile" noastre din port si bancile de la maiorescu sa vada lumea k sunt destui motociclisti in Giurgiu :jump:

×
×
  • Creează nouă...