Sari la conținut

Elijah

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Elijah

  1. Am fost aseara la tara sa-mi vad "iron horse"-u, va spuneam mai cu doua pagini mai'nainte ca nu merge bine. Ei treaba-i ca nu stiu ce suruburi sa desfac pentru a goli de benzina (posibil si apa si murdarii) carburatoarele. Sub carburatoare practic sunt racordurile la admisie.

    Intrebarea mea acum e, cum sa curat carburatoarele fara sa le dereglez!?? :D

  2. Multumesc, o sa incerc sa-l schimb. Inainte trebuie sa-l cumpar.

    Poate trece vre-o impuritate prin el si sa infunde vre-un jiglor din carburatoare?

    Cu toate ca da scanteie la fiecare bujie, motorul parca merge intr-un piston, ca si cum n-ar avea benzina, nu se tureaza si nu are putere nici intr-a I-a

  3. Am umblat 3 ani cu aprindere tranzistorizata am facut schema clasica de aprindere pe baterie si am pus un gotronic la 300000 si este OK are si avans centrifugal incearca este solutia cea mai ieftina.Se poate reface bine si aprinderea pe magnetou.

    Numai bine.

     

    Eu am problema cu axul de la aprindere ca s-a invartit pana pe el, nu mai am avansul centrifugal, deci e varza. Trebuie sa inlocuiesc practic aprinderea. Dinamul merge, e ok. Nu stiu nimic de gotronic?! cum gasasc asa ceva? si unde? merci :angryfire:

  4. Am prins suta. Acuma nu mai am vitezometru si aprindere. Caut de vre-o 5 ani. De are cineva, sau de stie undeva, please, dati de veste. Aprindere electronica de la nemti a montat cineva? merge bine?

  5. Un manual pentru Virago 535 in format electronic s-ar gasi??

    Am dat search peste tot unde m-am priceput da' numai cu bani pa visa. De stiti cumva ceva free, spune-ti-mi si mie ca-s novice. Platesc, de-i cazul dar cu conturile....ma exaspereaza.

  6. Merci Barna, asta intrebam vis a vis de ulei, tipul o sa-l hotarasc. Pot sa-i dau de cel mai scump ca doar nu-i dau toata ziua. O rasfat macar la inceput. Am dat de un magazin de motoare langa Cluj (Floresti) o sa dau o raita sa comand filtre si bujii. Inca o data, multam de sfat

  7. Am trecut iarna fara motor. Acum ca da coltu' ierbii e cazul s-o scot din gar(b)aj.

    O intrebare! ..va rog. Am luat Viraga 535 in toamna si n-am apucat sa fac cu ea decat cateva sute de km.

    Acu as vra sa-i pun ulei, ce tip sa pun? Nici acu nu stiu ce benzina-i cea mai potrivita. Ce ar mai trebui sa-i fac la scoatere din iernat?

×
×
  • Creează nouă...