Sari la conținut

brick23

Super Membru
  • Număr conținut

    1.234
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de brick23

  1. Nu vad nici un viitor,doar ca din ce-ai spus tu pe pagina 2 se intelege ca nu ai incetini doar la intalnirea unui indicator de reducere,ceea ce mi se pare in neregula...tot ceea ce vroiam sa spun este ca putini se pot abtine de la placerea simtita la o viteza mare,si se ajunge la lucruri nasoale.

    Cat despre indolenta si nesimtirea soferilor,pot spune ca in Romania soferii inca nu sunt "obisnuiti" cu motociclistii si ca nu ei pot fii principala cauza a accidentelor...si aici revenim la drumuri proaste,capace de canal furate,mizerie etc...

  2. Din cate stiu eu nu este indicator de reducere.Si poti intra si cu 160-180 in curba aia daca nu stii ce urmeaza dupa.Spun asta pentru ca este aproape de mine si merg destul de des pe acolo.O sa am drum azi acolo si va anunt ce si cum este in realitate.

    Vai ce tare

    Imi plac astia periculosi ca tine care merg tare,pacat ca se cumintesc definitiv dupa un timp...

  3. Nu sunt indicatoare de reducere decat dupa curba.

    Daca nu ar fii indicatoare de reducere tu ai merge numai cu 200 ?

    Si cand zic asta ma intreb daca tu ai pretentia sa te atentioneze cineva sa incetinesti inainte de curba...

    Cat despre motociclist...ii doresc sa se refaca complet dupa accident si sa revina pe sosea cu mai multa prudenta.

    Si sa ii spui ca 2 ani de mers in Italia pe "motoare" fara permis nu inseamna experienta...mai cunosc pusti care "au invatat sa piloteze" pe "scutere de 600" .

  4. Citesc si rad...care- mai-de-care,mai vitezist...Clar,viitori posesori de R1,R6 sau alte d-astea...Da' la capitolul frine,cum stati?! Ca un scuter de 50 cc,gandit sa mearga cu 45 km/h ,legal,in majoritatea tzarilor europene,are frine gandite sa-l opreasca in conditii optime,pt. greutatea/inertia/viteza asta... Sa mergi cu 100 km/h, cred ca poate oricine...Dar cand trebuie sa frinati de urgenta,ca de! se mai intimpla...Ce faceti?!Ca se duc,astea..Ca au discul de frina,cat palma...Rotile,sunt mici...Adica,mi-i se pare un pic "kamikaze",treaba asta.Am vazut acu' vreo 2 ani,un documentar,pe M6,cu tuning-ul la scutere.Bagau pustii (de fapt,parintii lor),sute de euro,in modificari.Aceeasi chestie,ziceau si aia:"ce tari suntem noi,ca mergem cu 100-120 km/h,cu un scuter cu nr. galben".Si-au luat interviu si unui grup de parinti,cu fiii morti in accidente cu scuterul,din cauze de viteza excesiva. Cred c-ar fi trebuit sa-l vedeti si voi,documentarul asta...! Si-n Franta,totusi,sunt obisnuiti toti soferii,sa vada scutere pe strada,nu ca la noi...!

    Am uitat sa mentionez:merg de cel putzin 3X pe saptamina,cu scuterul.Si merge si cu 72-75 km/h.Si-am facut curierat cu scuterul,un an intreg - mai mult de 8000 km.Asa ca (sper) ca stiu ce vorbesc...

    frana de locomotiva

  5. brick m-am referit cumva la eroare? M-am referit la limitarea -daca se poate numi asa - din bord. Sorin, deci nu e limitat din cdi daca l-a schimbat si nu se duce mai mult. De ce pui omu sa-si caute cdi daca nu e de-acolo? Eu am mers pe sr50 cu doua faruri si fuge mai mult de 80, si asta stock. In ceea ce priveste un scuter de 125, am zis parerea mea, cu cvt (variator) nu o sa ai flexibilitatea care vrei. Pentru asta iti trebuie cutie de viteze, sa-i dai inferioara.

     

    In ceea ce priveste eroarea de pe bord, mers cu masina in paralel, eroare foarte mica la kilometrajul meu, ceva insesizabil, 2-3 km/h. Am mers si cu FB cu eroare de 20 km/h :cheers:

    Nu nu...n-am zis de tine...am completat si eu pe aici pentru cei care stau cu impresia ca scuterele lor "baga suta-n bord"

  6. Eu n-am vazut pana acum scuter care sa arate pe bordul din dotarea sa viteza reala.

    Punct.

    Daca vreti sa vedeti "cat baga" ar fi foarte folositor un GPS.

    Am intalnit Aerox-uri care baga cu 10-15 km/h mai mult decat pe GPS...

    Cel mai real a fost un Booster mai vechi ca an...cu kilometraj clasic,pe cablu,care indica cu 2-3 km/h maxim in plus.

  7. Loganul ala galben era de politie,au venit si ei la jumatate de ora de la anuntarea accidentului,si salvarea la 25 de minute de la telefon.Noroc ca a fost ok motociclistul ca altfel mori asteptand salvarea.Sunt curios totusi daca era beat conducatorul auto,mie asa imi parea

    Sectia de politie era langa accident,spitalul putin mai incolo,probabil ca au luat-o pe centura,au intrat prin Berceni,si au venit prin mijlocul orasului la accident.

  8. Intre carb original de 12 si carb de 17,5mm e diferenta sesizabila? mai ales pt 70cc?

    Da,si de la 12 la 14 se cunoaste bine,dar daca te uiti pe scooter-center.com sau alte site-uri spun ca pentru kituri de 70 sunt recomandate carburatoare de la 17,5 inclusiv pana la 21...deci e ok...

  9. Vai Alyn...bafta :P

    Eu v-am zis ca la Smaeb tre sa amenajam un RING pentru scuteristi :laugh: unii stau la o cola,altii la o buca,altii la un pumn in mecla,aia e...

    Pentru astia care vin si ne cunoastem,ne gasim acolo,maine,poimaine... :huh:

    Pana una alta...

    Sa moara dusmanii !!!

  10. Dupa cum stiti sunetul produs de o Aprilia RS 50 nu e tocmai placut. Acum un an am captusit interiorul tobei finale cu vata sticlata/minerala. Dupa modificare, se auzea numai sunetul produs de motor si nu mai venea nici un sunet din toba - foarte mare diferenta. Am repetat operatiunea acum 6 luni fara nici un rezultat, nu imi dau seama unde am gresit. Am trei intrebari:

     

    1. Care e diferenta dintre vata sticlata si vata minerala, in caz ca exista vreo diferenta?

    2. Exista alt izolator fonic mai bun decat vata?

    3. Ce lipici pot sa folosesc pentru imbinarea dintre toba si toba finala? Daca nu stiti la ce ma refer, e bun orice lipici izolator care se mai poate desprinde peste un an - doi (devine un fel de cauciuc).

     

    Maine voi incerca din nou, sper sa fie ok de data asta pentru ca nu mai suport "paraitul". Si da, motorul de RS 50 nu suna extraordinar, dar macar nu e deranjant.

    Eu in pocnitoarea aia mica tot vata de sticla am,si e ok...

    Pentru imbinarea dintre teava de esapament,si silencer poti folosi silicon rezistent la temperatura (marca 2+2,este rosu)

  11. Dupa primul scuter tunat,BOOSTER (acela galben care e topic cu el) m-am gandit sa tunez ceva capat de linie... asa ca am luat un aerox terminat moral estetic si tehnic si m-am luat de treaba . am inceput in noiembrie 2008 si am terminat acum in martie 2009. Sa stiti ca nu e usor si iti trebuie f multi bani,pricepere si mai ales sa fii pasionat. voi pune poze cu etape ale scuterului si in continuare mereu cand il voi perfectiona.

    Bravo Bravo !!!

    Asa da !!!

    La cat mai multe petarde modificate :blink:

    Na' sa ma laud si eu

    http://www.metacafe.com/watch/2008969/aprilia_sr_project/

×
×
  • Creează nouă...