Sari la conținut

maxxlg3100

Membru
  • Număr conținut

    201
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de maxxlg3100

  1. eu am avut euro, si am schimbat acolo, la recomandarea altora care au mai fost si in anii trecuti. nu am stat sa fac eu calcule sau paritati, sa vad cum ies mai bine. cert e ca la 50 de lei scosi (echivalentul in grivei din aia de ai lor) de pe un maestro de la brd, comisionul a fost de vreo 10 lei. concluziile le tragi singur. si iti reamintesc si ca nu am putut sa platesc in benzinarie cu acest card.

  2. Nu inteleg ce inseamna mers "RACING". Serios, nu e o gluma. Se organizeaza competitii, se opreste circulatia? Cum se face?

     

    e o zona cu serpentine, din cate imi amintesc, si baietii se dau pe curbe. e si asfaltul bun.

  3. salut. vin cu o mica problema. cand depasesc 90-100 km/h acele din bord o iau razna. acul de la vitezometru fluctueaza pe o plaja de 20-30 de km fata de viteza reala. turometrul alearga si el in zona turatiei reale, dar cu o fluctuatie destul de mare

     

    si ca tot am postat ... un far pentru modelul carenat? a vazut cineva pe undeva ?

  4. eu cred ca glumesti... zi-mi asa. cum sa mergi cu troaca de GS la 170.. viteza de croaziera... tu mai esti pe moto?!

     

    Legat de problema ta, n-am idee. Dar daca scoti limitarea, cu talonul cum faci? nu te "prind" astia la RAR dupa ce-o vei vinde?

     

     

    daca e carenata stai binisor la 160, cel putin eu nu am difcultati. in legatura cu RARul ... nu stiam ca fac dynotest, sau cum se numeste, ca sa iti determine puterea mobrei.

  5. al meu e din '97 si are pe bord aproape 50 000, in conditiile in care in ultimele doua sezoane am avut permisul suspendat 4 luni, dupa care am avut un accident care m'a tinut departe de motociclism fix un an ... in opinia mea km din bord nu ar trebui luati in considerare la evaluarea unui motor, pentru ca de cele mai multe ori nu sunt reali

  6. Buna GS-isti, are cineva idee cum se poate reconditiona telescopul spate de la GS???? azi mi-a scos ulei... inseamna ca e gata... in caz ca nu se poate reconditiona ce poate folosit ca inlocuitor, ceva mai rezistent.... drumul pe care umblu zilnic pune telescopul la lucur si nici eu nu sunt tocmai din categoria "musca"!

     

    Orice info, orice ajutor imi este de mare folos! [de unde, de la cine, cine ce a facut, eventual un telescop pe gaz, repet, ORICE varianta]

     

    Multumes si asfalt uscat!

     

     

    eu am pus un telescop de katana, care s'a potrivit fara modificari.

  7. baieti,vreau sa imi cumpar un cauciuc nou roata fata [110/70-17], imi puteti recomanda un site/magazin? [preferabil din bucuresti, sa nu astept secole sa mi-l livreze]. multumesc frumos. si e ok daca pun pe 120 [am 140 pe spate ]? nu prea am gasit oferte pentru 110 ..:smoke:

     

     

    salut, incearca romimoto.ro am vazut ca avea ceva pe stoc. preturile sunt ok, am luat si eu pentru spate de la el

  8. sigur ca da :peace: numai sa iti incapa intre prinderi :moron: .. eu unu as incerca sa ii pun un far de gsr .. mi se par bestiale ..sau de xt 660 sau fr6 nou :)

     

    oricum nu iti cupara mask streetfighter de genu nu lumineaza deloc .. am avut asa ceva si nu are rost sa arunci banii aiurea

     

     

    multumesc pentru raspuns, dar am modelul carenat, deci cele mentionate de tine ies din discutie.

  9. caut furca + far pentru modelul carenat. al meu e din '97. v'as ruga sa ma contactati pe pm sau la 0721685650 in caz ca auziti ceva.

     

    @adryandaniel - cel mai probabil carburatoarele sunt dereglate

     

     

    s'a gasit furca, farul e in continuare dat disparut. stiti daca se potriveste si de la alte modele ?

  10. Intrebare:

    ..este cineva care a incercat si a si reusit sa schimbe amortizorul central al GS500E..castigand astfel centimetri in inaltime precum si suspensie spate mai buna ?

     

    ..din ce am citit/vazut pe acest topic.. se cunosc cel putin doua variante:

    1. inlocuirea cu un amortizor de la Suzuki GSX600F ..fara nici o modificare

    2. inlocuirea cu un amortizor de la Suzuki SV650 .. cu mici modificari (taiere/gaurire) ...dupa cum reiese din linkul de mai jos:

    http://cgi.stanford.edu/~sanjayd/gs500/Upgrades/RearShock aceasta ultima varianta ridicand spatele destul de mult

     

    ..ma tenteaza o astfel de modificare si daca este cineva care a reusit acest lucru ..as vrea sa stiu detaliile constructive si de la ce motociclete se mai pot ''imprumuta'' amortizoare centrale

     

    Multumesc anticipat

     

    am pus eu amortizor de gsx600f. fara nici o modificare. avantajul e ca il poti regla atat pe compresie cat si pe revenire.

  11. eu am verificat motorul meu dupa numar de inmatriculare si dupa serie. dupa numar nu apare desi este inmatriculata din 2007, dar dupa serie da. deci faza cu ... nu are asigurare pt ca nu apare nr acolo ...

  12. motocicleta poti sa o iei oricand de la politie, numai dupa ce o duci la RAR pentru o verificare tehnica, sa arate daca era sau nu in parametrii de functionare. atat. restul expertizelor se vor face in baza masuratorilor. cel putin asa s'a procedat la accidentul meu. motorul se afla si acum in garajul meu, cu toate ca dosarul penal nu s'a incheiat

  13. din proprie experienta: politia o sa ceara de la spital (daca nu a cerut deja) certificatul medico-legal, dosarul tre sa ajunga si pe la un procuror, tu neavind spitaizare nu o sa fie cine stie ce zile de ingrijiri medicale, deci "fapta nu exista". rezolutia dosarului va fi "Neinceperea Urmaririi Penale" (NUP), moment in care iti vei putea repara motocicleta pe asigurarea vinovatului. daca vrei altceva de la el va trebui sa te constitui parte civila si sa il actionezi in judecata.

    in legatura cu mersul dosarului nu poti face mai nimic, poti doar sa astepti

    daca gresesc cu ceva ii rog pe cei cu mai multa experienta sa ma corecteze si sa detalieze, va reamintesc faptul ca si eu sunt in aceeasi situatie: astept terminarea dosarului sa imi dea RCA'ul sa imi fac fierul.

×
×
  • Creează nouă...