Sari la conținut

vladp

EX+
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vladp

  1. Aseara m-a sunat un prieten si mi-a zis de un accident langa Dorbob cum mergi spre pontoane pe la 11 jumate. Cica era politia, ceva motor pe jos si multa lume. Stie cineva mai multe detalii? Sa speram ca nu e nimic grav. Vine iarna si accidentele se inmultesc :)

  2. sper sa nu fie Vlad..

     

    Tudor, din fericire pentru mine nu am fost eu. Oricum, sper ca motociclistul sa fie ok, din cate am vazut nu a fost vorba de ceva foarte grav. Insanatosire grabnica motociclistului.

     

    Mai stie cineva , ceva despre baiatul asta ?

     

    Hai asfalt uscat.

    Despre mine se intreba Tudor.Eu sunt ok, doar ca am fost plecat cateva zile si nu am putut intra pe forum sa ii raspund lui Tudor la nedumerire

    Despre motociclist nu mai stie nimeni nimic?

    si vorba ta: Asfalt uscat! :unsure:

  3. Multi au venit direct de la lucru, avand in vedere ca a fost in timpul saptamanii. Oricum ne-am strans cativa sa il conducem pe ultimul drum pe Alin, si merita apreciat fiecare ca si-a facut timp pentru evenimentul asta trist :angry:

    Odihneasca-se in pace :unsure:

  4. R.I.P :unsure:

     

    Ar fi frumos sa il conducem pe Alin pe ultimul drum. Ar fi bine sa stim cine sunt acele persoane care pot veni maine la mormantare. Am vb cu Sergiu sa comandam o coroana din partea noastra. Eu zic ca nu e un efort mare financiar sa strangem banii pt o coroana.(banii se vor strange ulterior)

    Si eu o sa vin. Numai sa dati mai multe detalii, ora la care ne strangem ... etc.

  5. Fiecare are libertatea sa aleaga felul in care se imbraca cand merge cu moto si felul in care conduce (atata timp cat nu pune in pericol pe nimeni altcineva). Deja se prea exagereaza, am vazut pe acest forum, in multe topicuri, ca unu care si-a luat moto si merge pana la terasa sa agate ceva, incet incet e catalogat nemotociclist daca pot sa zic asa (e treaba lor ca nu se bucura de iesiri lungi, de excursii moto etc.). Ala de asculta manele si merge cu moto, ii dorim moartea (de ce?), ala ce nu poarta echipament abia astept sa cada (de ce sa cada? ca asa vrei tu?) poate nu isi permite inca un echipament si are motociclismul in vene mai tare decat multi echipati full. Deja, incet incet poti sa faci un portret standard al motociclistului care se doreste la noi. Intotdeauna echipat full, sa ii placa doar muzica rock, house si muzica veche, sa iasa cu moto numai la plimbari mai lungi de 10 km, sa nu ii placa filme gen Ghost Rider si Torque. Fiecare cu felul lui de a fii. Si mai stiti un lucru? nici unul dintre lucrurile astea nu ne leaga, singurul lucru care ne face sa fim NOI e fierul, si pasiunea pt moto.

    Off topic:nu imi plac manelele :blink:, nu merg cu moto niciodata fara casca, si nu as da 1 iesire lunga pe 50 scurte. Dar nu condamn pe nimeni ca nu face ca mine, daca pot sa dau un sfat bun il dau

    Asfalt uscat fratilor ! :)

  6. Eu am ajuns dupa ce a fost dus motociclistul la spital. Acolo mai era Aleck, Repsol_honda si Sergiu81 care dadeau o mana de ajutor. Mai erau ceva motociclisti acolo pe care nu ii cunosc. Din cate am auzit de la martori jeepu venea de la gara si facea stanga pe rosu pe transilvaniei, moto(un enduro albastru) venea dinspre episcopia mergea drept spre gara, avea verde. Cam sifonata si masina si moto. Petre, din ce zicea lumea stransa pe acolo nu prea cred ca e ok motociclistu. Se pare ca motociclistu avea numai casca, pantaloni scurti, tricou. Oricum sper ca motociclistul sa fie ok. Care stie mai multe detalii .....

  7. Imi pare rau pentru tine, nu te cunosc, dar imi imaginez cum e sa iti fure cineva jucaria fara sa fii gresit cu nimic. Sper sa iesi in cel mai scurt timp din nou la plimbari. Treaba cu maxim 125 cmc in primii 2 ani de permis din cate am auzit eu nu se aplica. Este in lege asa ceva dar nu se aplica. Legat de problema ta, cel mai bine consulta un avocat

  8. In Bucuresti se intentioneaza restrictionarea accesului motoarelor pe arterele importante, dupa ora 23, datorita galagiei, si liniutzelor pe care cica le-ar da unii noaptea.

    Solutie tipic romaneasca, in loc sa se doteze politia cu aparatura omologata de masurare a zgomotului, si sa-si mute burduhanele in strada unde le e locul, si sa sanctioneze pe cine-i vinovat, mai usor sa interzica total traficul pe 2 roti. Idiotzii.

    Nu m-as mira, sa se sesizeze si Provincia, si in curand sa se bage si la noi astfel de legi, la cat de iubitzi suntem.

    Ma intreb daca o astfel de restrictie e morala, ca de legala va fi, odata ce-o voteaza Consiliul local.

    Asteptam AMR-ul sa se agite mai mult, si sa se lupte oleaca, exact acum e momentul sa-si dovedeasca utilitatea.

    S-a mai zis in vreun topic de pe bihor de treaba asta. Si Clujul se pare ca e in aceeasi situatie. Asta e tara jegoasa in care traim :lol:

  9. sa o arzi pe proasta... sa se invete minte sa nu mai intoarca pe linie continua cand vede un motociclist

    Ar fii bine sa nu mai intoarca pe linia continua niciodata. Atatia ciudati in trafic, oricat ai fii de atent tot o patesti odata :moto:

  10. Brothers & Sisters ... de azi am lasat copilaria si ma alatur voua adultilor :D azi 26.07.2008 fuck 18 ani :) :disappointed: :D :D

    La multi ani ! Sanatate si sa fii fericit. Sa ai parte de motocicleta care ti-o doresti :D si fara incidente neplacute :blbl: :-L

  11. Atata timp cat in Romania o sa existe mai multi inculti decat sosele bune, nu scapam de asemenea accidente, adica ... vor fii mereu :kali: cand citesti aici te intrebi: oare care urmeaza? eu, tu, baiatu cu chopper pe care l-am salutat aseara, sau scuteristul care ne saluta si ar vrea sa aiba si el un motor pe viitor, si un incult ii rapeste visul? Gandire de ckt, o tara de ckt. :kali: RIP :kali:

  12. http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...080620-01120537

     

     

     

     

    Parca ar fi scuter din poza si nu motor cu numar galben :rock:

    Nu cred ca poza e de la accidentul despre care se vorbeste in stirea respectiva. Probabil au doar o poza si o pun la fiecare accident moto, sau copy/paste de pe google :)

     

    Insanatosire rapida motociclistului accidentat!

     

    http://www.contrastonline.ro/stiri/actuali...galateanu-16431 :P nasol de tot

    ciudat, aceeasi poza si aici :cheers: am avut curiozitatea sa caut pe google "accident moto" si ce sa vezi, pe pagina 2 aceeasi poza :(

  13. vlade la cat e meciu?ca imi dai un telefon cu 30 de min inainte ca vi cu noi daca vrei :) mergem la o terasa sa mirosim spuma de bere.. ca mai mult... eu nu B)

    la 7 incepe meciu. cu o ora inainte de meci se stie sigur echipa. te sun eu atunci. daca joaca nicolita nu ma uit :)

  14. Ca nu avea permis, ca nu sa asigurat, ca ala avea multi sau putini km/h acum conteaza cel mai putin. Ce conteaza cel mai mult e ca Dumnezeu sa il ajute sa treaca peste momentul asta critic. A fost la momentul nepotrivit in locul nepotrivit. Da-i Doamne putere sa se faca bine!

×
×
  • Creează nouă...