Sari la conținut

AR 55 CBR

INACTIV
  • Număr conținut

    192
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AR 55 CBR

  1. Ca sa stie tot poporul: inainte de a veni la Kaufland am schimbat guma de pe roata spate si am pus roata pe mobra. Cine stie, garajul unde sta mobra e la 2 pasi de Kaufland. Dupa cum stiti la datul rotii spate jos de da si etrierul de pe discul de frana, in unele cazuri unde discu e mai uzat trebuie sa-i distantezi bine ca sa poti scoate roata. Cum e si in cazul meu. Problema in cazul meu a fost ca nu am dat cateva pedale de frana sa apropii placutele dupa ce am pus roata sus. Nu folosesc frana spate la viteze mici. Pana in parcare la Kaufland am folosit doar fata, iar cand am ajuns langa teren cu un mic demaraj de la prima intrare in parcare am pus frana spate apoi fata, datorita asfaltului ala ciudat cu bucatile de pietricele desprinse din compozitie, mai ales pe portiunea aceea dintre intrarile la locurile de parcare, in micile curbe. Urmarea s-a vazut. Frana spate ioc si tragand fata apoi am simtit doar o zvacnitura brusca a mobrei in dreapta. Am lasat-o, ducandu-se taras vre-o 10 m pana in dreapta unei motociclete ZZR, rupandu-i doar 2 cm din scarita dreapta pilot. Pe baiat trebuie sa-l gasesc joia care vine sa-i dau contravaloarea scaritei. Mobra mea, crepata carena mica langa oglinda dreapta (de la contacutul cu scrita ZZR-ului) ,cam 5 cm de ruptura ,polizata carena partea stanga langa capac motor, carena far polizata si ea putin. Haine: geaca mana dreapta 2 julituri si bocancii din picioare julit cel stang. Eu: o julitura la cot stang si la genunchi stang fara polizari de oase si pe podul palmelor o mica julitura. Scapam fara nimica daca imi asiguram geaca corect, daca (singura omisiune) nu imi lasam genunchierele in garaj si imi luam manusile pe maini ca de obicei. 300 metri care au contat. Bine ca nu am fost in trafic cu situatia asta. Si alta data pompati bine frana spate dupa ce puneti roata sus. Asta ca sa nu se mai fabuleze.

     

     

    next time be carefull, insanatosire grabnica

    trebuia sa scrii aceste amanunte inaintea tuturor.......si era totul mai clar

     

    ;)

  2. ...am sa va raspund la mai multi odata!...

    ...locul respectiv nu este nici pt afisaj nici pt agatat putze tinere si nici pt alte fitze!..este un loc care sa inlocuiasca pe cel din fata primariei(unde toate semnele sunt clare ca nu suntem bine veniti), este un loc unde e bine sa stii ca cineva este deja acolo(chiar daca ai sau nu ai chef sa mergi acolo), este un loc unde se poate socializa si discuta civilizat despre orice subiect cu oricine....si DA ..este un loc unde sa fim vazuti ca existam si noi in trafic!

    ...e nasol ca nu se va putea trece intr-o roata prin fata tuturor(desi sunt sigur ca vor fi unii care vor incerca asta), e nasol ca e posibil sa nu fie destule bancute daca ne adunam mai multi dar tinind cont ca nici in fata la primarie nu ne-am adunat mai multi de 10 motoare decit la evenimente deosebite si tinind cont de faptul ca se poate sta pe motociclete(unele chiar au sezut confortabil), eu zic ca este ok locatia, asta pina vom supara pe cineva si ne va fugari si de acolo!

    ...eu nu vreau sa inlocuiesc aceasta locatie cu vreo terasa cunoscuta unde se aduna motociclisti, eu vreau ca aceasta locatie sa fie pt toata lumea, atit pt cei fitosi cit si pt cei care poate vor lua bani imprumut ca sa aibe de benzina sa poata veni acolo cu fruntea sus, calare pe motociclete!...de acolo se poate pleca in orice directie, acolo se poate ajunge din orice directie, nu-i macdonalds-ul la 50m dar este o alimentara non stop la 30m!...

    ...eu am fost aseara, a venit si golumbu, au mai trecut citiva pe linga noi dar a fost bine, lumea nu stia care-i treaba!..

     

     

    da...corect, doar ca ar trebuii sa folosim mesul sau sms-ul ca eu unul nu stau pe forum foarte mult....

     

    0730 611 977 sau morar.flavius@yahoo.com

     

    :rose:

     

     

     

    Mesaj completat

    Da Floriane,interesanta propunerea ta. Asa cum zici si tu poate peste catva timp cuiva nu-i o sa convina aparitia noastra acolo. Nu s-ar putea vre-un reprezentant de club moto din localitate sa mearga cu o petitie la autoritati,audienta la primar,etc. sa propuna ca sa avem si noi un loc de adunare pe centru fara sa fim deranjati? dar cu conditia sa nu deranjam nici noi pe altii. Noi il sustinem. Asa cum au un loc statiile taxi asa sa avem si noi,se poate si in locatia propusa de tine cu promisiunile catre autoritati ca nu devastam nimic.Asa nu se va mai lega politia de noi si alte beizadele locale. Un semn distinctiv acolo. Dar ma gandesc acum caci in final sunetele de tobe fara amortizoare,unele turatii ,asa zise de salut in piata aia din fata teatrului ar crea un vacarm si un disconfort sonor. Si reclamatiile ar incepe sa curga. Cu cantec acest loc...

     

     

     

    are rost sa cautam motive???, din care sa rezulte intalniri la periferiile orasului? daca o sa deranjam, si intradevar va venii politia.....vom cauta si alte locatii, este mic Aradul dar nici chiar asa de mic incat sa nu fie alte variante......

     

    :rose:

  3. Sa ma prezint si eu. Is Bogdan, am 16 ani, am scuter de 5 ani si anul trecut in august mi-am luat un Yamaha YZF r125. Stau in Arad pe Kogalniceanu dar deocamdata ma plimb cu motoru prin Zabrani pana fac carnetul, adica pana pe la sfarsitul lui Martie.

     

    Niste poze :

     

     

    welcome........

  4. sorry....am uitat

     

    ZOLTAN !

    Mesaj completat

    ZOLTAN !!!

     

    De ce cand o femeie ramane gravida toate prietenele ei o mangaie pe burta si ii transmit FELICITARI, si nimeni nu mangaie P.... barbatului sa ii transmita BUNA TREABA ???

     

     

    :love:

    Mesaj completat

    Logica e totul. Bea Suc de portocale! Pentru că sucul de portocale înseamnă sănătate! Sănătate înseamnă Sport! Sport înseamnă viață! Viață înseamnă Bani! Bani înseamnă Femei! Femei înseamnă Sex! Sex înseamnă SIDA! SIDA înseamnă Moarte! Nu mai bea SUC DE PORTOCALE! Vrei să mori? Mai bine bea O BERE!

     

     

     

     

    ZOLTAN ...................

  5. Anuntz matrimonial: Tanara,dragutza,sexy,fara obligatzi,90-60-90,picioare 1.2m,plina de viatza,patimasha,exotica misterioasa amatoare de senzatzi tari....vand camion!!

    Mesaj completat

    Elvis trăieÂşte

     

    Cântărețul Âşi-ar fi înscenat propria moarte în 1977, susțin unii fani, care cred că Elvis s-a ascuns, din diverse motive, eventual pe o “insulă” exotică. Mii de persoane susțin anual că l-au văzut pe Elvis în diverse locuri. Conform unor surse, Elvis ar fi decedat “de-adevăratelea” de-abia în anii ’90. Dacă Elvis nu a murit în ’77, unii fani ai teoriilor conspirației susțin că Paul McCartney ar fi decedat în 1966, fiind înlocuit imediat de ceilalți membri ai trupei Beatles cu un cântăreț ce avea un fizic Âşi o voce asemănătoare cu ale lui, ba ar fi avut chiar Âşi temperamentul jovial al acestuia. Beatles ar fi introdus, însă, unele indicii despre cele întâmplate în melodiile lor, în special în albumul “Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band”. În melodia “A Day in the Life” ar apărea fraza “Paul is dead, miss him, miss him”, cu condiția de a asculta cântecul de la coadă la cap. Lennon ar fi murmurat chiar “I buried Paul” (“L-am îngropat pe Paul”, n.r.) în melodia “Strawberry Fields Forever. În diverse interviuri, Lennon a declarat însă că respectiva sintagmă ar fi “cranberry sauce” - care sună asemănător cu cea referitoare la Paul, arată revista “Time”.

     

    adevarat sau fals ?????? :love:

    Mesaj completat

    Scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot,---- apoi apasa shift+alt+ctrl+tab+esc+enter+del+F1+F2+F3+F4+F5+F6+F7+F8+F9+F34, apoi restarteaza calculatorul apoi stinge-l de tot, arunca monitorul peste fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse shi joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!!… P.S.: Nu uita sa te gindesti la persoana iubita !!!!!!!!” ))))!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor,

     

     

    terapie in caz de criza.......hihihihihi

  6. ...am avut destule cereri pentru plimbari cu scuterul , si cand le-am spus ca le duc doar daca isi iau casca ... gata

     

    Am avut 3 colege in generala ... toate 3 proaste de bubuiau , erau odata impreuna si strigau sa le duc la plimbare ... fiti siguri ca dupa aceea nu au mai vrut :

     

    Haideti ca o dam in off-topic pe topicul de "off-topic" (cam asa cred ca ar fii fiindca nu e niciun subiect anume aici )

     

    Gata ... nu va mai certati , mai iesiti si voi la o plimbare

     

    Numai bine

    Mesaj completat

    PS : Ca veni vorba de hi5 ... e un lucru excelent pentru depozitat pozele

     

     

    :love:

     

    vai vai vai..........

     

    la ce a zis baiatu acesta.......ii clar ca ii tulbure rau

    Mesaj completat

    ...am avut destule cereri pentru plimbari cu scuterul , si cand le-am spus ca le duc doar daca isi iau casca ... gata

     

    Am avut 3 colege in generala ... toate 3 proaste de bubuiau , erau odata impreuna si strigau sa le duc la plimbare ... fiti siguri ca dupa aceea nu au mai vrut :

     

    Haideti ca o dam in off-topic pe topicul de "off-topic" (cam asa cred ca ar fii fiindca nu e niciun subiect anume aici )

     

    Gata ... nu va mai certati , mai iesiti si voi la o plimbare

     

    Numai bine

    Mesaj completat

    PS : Ca veni vorba de hi5 ... e un lucru excelent pentru depozitat pozele

     

     

    :)

     

    vai vai vai..........

     

    la ce a zis baiatul acesta.......ii clar ca ii tulbure rau

  7. salut, m-am hotarat sa ma prezint si pe acest topic, mai ales ca se duce darq si topicul asta

     

    Flavius Morar

     

    Micalaca (langa alimentara Delta)

     

    0730 611 977

     

    ID - morar.flavius

     

    Kawasaki Ninja ZX 9-R

     

    AR-01-SBK

     

     

    RESPECTATI DENUMIREA TOPICULUI !!! :D

    post-21066-1261556123_thumb.jpg

  8. Pune si tu o poza cu tine si motoru, sa te recunoasca lumea ;)

    ...daca nu ai, uite pun eu

     

     

    mai am una mai veche, mersii de poza de la tine ii frumos motorul tau............ :bow:

     

    nu gasesc pozaaa.......... la naiba!!! :alcy:

    Mesaj completat

     

     

     

    dupa poza ta acum o sa ma salute toti pe strada.... :D :D

  9. nume: Ciobanu JR,

     

    Mandru Proprietar de Yamaha Wild Star 1600!

    il am de vreo 2 luni deja,daaar

    m`am dat cu el si nu prea am activat pe forum

     

    @ copilu cu scuteru

    frate. sa te dai cu scuteru... ii muci la nas, orice copil cu un picutz de echilibru se poate da cu scuteru, derapajele si cazaturile...cred ca am cazut mai rau cu bitzigla decat tu cu scuteru, sincer, incearca sa citesti de ex. la rubrica accidente sa vezi cum au cazut altii, sa citesti rubrica de sfaturi sa vezi sfatruile altora care se dau de 10 ani.. nu de 3 cu scuteru....

     

    si problema 2...ce ai cu aia cu BMW`urile? eu am un bimmer, si doara nu oi sta in spatele tau caa tu nu poti sa meri mai tare de 35 dar meri pe mijlocu drumului.

     

    in rest ce sa zic, drum bun si voie buna!

     

    ceva poze cu noua achizitie?

     

    Mesaj completat

    si era sa uit.........

     

     

    Flavius Morar

     

    arad East Coast (micalaca)

     

    id mess morar.flavius

     

    :alcy: pt toti

    Mesaj completat

    si era sa uit.........

     

     

    Flavius Morar

     

    arad East Coast (micalaca)

     

    id mess morar.flavius

     

    :bow: pt toti

  10. sal.....

     

    am o geaca de choper fara protectii......am sa revin cu poza si marime, intre timp la nr de tel, eu zic ca ii marimea 50-52 negru

     

     

    0730 611 977 flavius

    Mesaj completat

    sal.....

     

    am o geaca de choper fara protectii......am sa revin cu poza si marime, intre timp la nr de tel, eu zic ca ii marimea 50-52 negru

     

     

    0730 611 977 flavius

     

     

    iata si poza.

     

    primul venit primul servit.

    Mesaj completat

    sa dat geaca.

    post-21066-1258384056_thumb.jpg

  11. Anunt: dupa cum am zis am tinut celor de pe lista stickerele rezervate pana azi.De maine,primul venit primul servit.Salutare tuturor! 0722.713.727,maine ma gasiti la UTA,in spatele stadionului la tabela electronica!

     

    ce fain ca am pirdut randul...... :drink: dar ramane pe deta viitoare, deocamdata m-am ales cu 3

    :friends: :P

  12. Eu am fost pina la Timi cu mobra asa intr-o plimbare singurel :rolleyes: dar acum ma pregatesc sa imi sarbatoresc :ziua de nastere,ziua de nume,logodna....le-am comprimat pe toate si le voi sarbatorii toate astazi aaaaa(si numele prietenei mele...era sa uit) asa ca voi lua taxiul ...si voi consuma o cantitate modesta de alcool nu prea mult ca maine plec in cursa!!! :nono:

     

     

    la multi ani si casa de piatra !! :lool:

     

    Care vrea stickere din astea sa-mi spuna ca sa fac comanda,nu stiu cat v-a fi bucata dar pe acolo la 1-1,5 lei!

     

     

    si eu vreau 10

  13. de vanzare KAWA zx9-r an 1999, impecabila, vopsea originala, eu am scapat-o o singura data pe loc

    casca IXS HX 602 foarte putin purtata pret catalog 399E pret vanzare 250E

     

    pt detalii 0730 611 977 sau pe mess - flaviusmorar22

     

     

    la casca sa mai adougat si o viziera oglinda, si motorul il dau si la combinatii cu masina

     

    up

  14. Scuze .. eram in oras cand ne-am hotarat prin telefoane sa mergem .. am ajuns tarziu acasa, am postat si am plecat .. ;)

     

    Ne-am adunat vreo 25 de persoane .. a fost ok .. ;)

     

    cand se mai merge/??? pana la locul accidemtului

×
×
  • Creează nouă...