Sari la conținut

horseman

Membru
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de horseman

  1. Pana la urma cat de "moarta" e bateria? Ce voltaj iti arata masurand-o liber? Ai incercat sa o incarci si pe un redresor mai zdravan (curent de 5-6 A) sau doar pe motoreta?

    Bateria era praf. nu mai tinea deloc curet in ea. da, am incercat si redresor...degeaba. Am cumparat una noua...pornea ok, dar problema motoretei a persistat. am golit rezervorul si curatat pompa...totul ok.

  2. Merci pentru reply !

    E pe carburatie. Carburatorul l'am curatat acum vreo 2 saptamani,cand am "montat" scuterul.

    Instalatia a fost golita toata(racire/alimentare/ulei)..deci e benzina "la zi"

     

    ;)

    daca carb e montat si curatat bn,benzina buna, daca electromotorul primeste bn curent d la baterie, eliminam si bateria....ramane sa te uiti la cabluri acceleratie si socul d care ziceai...altceva chiar nu imi imaginez c poate avea. succes

  3. ca sa fac long storry short.

     

    o baterie muci(nu mai poate fii incarcata), un motor cu releu bun, stator bun...incarca bn.

    intrebare: bateria(aia muci) poate face ca ,desi motorul merge, sa ii taie injectia(adik sa se opreasca sacadat din mers)? n-ar trebui daca releul incarca, sa mearga si moto chiar cu acea baterie descarcata? poate fii din cauza benzinei?

    as aprecia un raspuns sigur. thx

  4. Salutari..

    Dupa 8 luni de iernat si pregatit de asfalt,acum 2 zile am scos si eu Malaguti-ul ( F18 Warrior - 150 cmc - 4t ). Insa imi face o figura..

    La demaraj,daca il accelerez tare (sa plec mai repejor),intai da sa moara(~2sec),apoi zmunceste si pleaca nervos (?!)..Si pe la 70-80 km/h,daca il tin in viteza constanta,are momente cand ma "arunca" in fata..se inneaca ,dar la fel,in 2 secunde isi revine..Daca trec de 80km/h, nu mai face figuri (?!)

    Si sunetul e ca la o motocicleta care merge intr'un singur piston ;)

    Mie mi se stricase socul electric in toamna,si cat a stat la iernat,l'am inlocuit cu unul de la DHS (tot pt 150 cmc,etc). Sa fie de la asta?Desi nu cred..

    Bujia,ce'i drept,e originala de pe el..am arso,am curatat'o..dar la fel.

     

    injectie sau carburatie? nush cum e la scutere...daca e pe carb, curata-l s-ar putea sa fie infundat.

    benzina ai schimbat-o sau mergi cu aia de asta toamna? benzina stata nu e buna. oricum e pb de alimentare.

    bafta

  5. Arata foarte misto jucariile si schema asta de culori e criminala. Trompetele alea de tobe in schimb sunt sub orice critica, vizual vorbind.

     

    Ceea ce ma deranjeaza pe mine personal (deci parere subiectiva nu dati cu pietre): e de la sine inteles ca trebuie sa fie cat mai usoare posibil insa de la an la an tot subtiaza la ele de o sa ajungem sa mergem pe niste scanduri cu roti sau mai degraba cu patine cu rotile capabile sa "fuga" 250 - 300 km/h.

    Nu stiu, e parerea mea personala dar las-o dracu - cat scutesti din kile daca faci coditza aia de 10 cm latime. Scoate-o de tot si gata.

    A fost un model de GSX-R 600 nu mai stiu in ce an - ala de nu prea s-a vandut, nu prea a placut la lume - si era la Mymoto Cotroceni in magazin. Ma uitam dupa o casca si era sa ma impiedic de ea p-acolo la propriu ca n-am vazut-o. Si cand am vazut-o l-am intrebat pe un prieten (Rabinu) care era cu mine: "Doamne ce replica misto de GSX-R, e pentru pusti nu?", la care Rabinu razand: "nu ma e chiar GSX-rul". Deci editia aia a fost chiar mica rau de tot, dar uite nu mai stiu ce an era. Sa fi fost 2007? :)

     

    la greutate nu zic nu, desi in curand cred ca or sa puna eleroane pe ele ptr downforce :) (te trezesti drq ca-ti iei zboru pe autostrada :) )

     

    ce ma "enerveaza" pe mn este ca le fac din c in c mai mici...mi-or placea mie mai mult vacile, dar chiar nu ma imaginez mergand pe un r6 2008 :|...da sa mai chinui si o fata pe spate :P

    Mesaj completat

    completez:

    probabil piata va fii foarte exclusivista in viitor si vom vedea ss-uri numai pe circuit. Ma uitasem la un model de 600(nu mai stiu care) si am observat ca turometrul se ducea pana la 22 mii rpm....seios acum, c viata sa aibe motorasul ala? Am avut K1 600, mai aveai loc de o geanta pe codita, ba chiar sub saua pasagerului imi incapea si cortul(fara bete), la astea noi, n-ai loc nici sa scuipi in "portbagaj"

    tind sa cred ca imi va fii foarte dor de ss-urile 2000-2004..

     

    ps. good times :D

    post-21141-1256170094_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...