Sari la conținut

Blue Angel

INACTIV
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Blue Angel

  1. :) fff tare ideea topicului....da nu a zis nimeni nimik de colectiile de "surprize" gen Turbo, Cin-CIn, Pembo, etc nu de alta dar ma simt debusolat daca sunt singurul care inca le mai tine prin boxa :( , langa celelalte "colectii" de pixuri, brichete .Am si in casa colectii, ma rog alea le consider mai aproape de sufletul meu sau mai bine zis de nebuniile mele :cheers: : o colectie modesta de vreo 200 ceasuri :rock: ( de la pendule, ceas de masa, de mana, de buzunar, de perete,nu foarte valoroase ca bani, in afara de cateva piese rare ) , una proaspat inceputa de machete si bineinteles sticlute de bautura si monezi si bancnote.
  2. Saptamana trecuta am fost la Soveja. A fost f frumos, o sa punem si poze.

    Pentru sambata va propun Lacul Vidra. Buc-Rm Vl-Brezoi-Voineasa-Vidra-si retur. Vreo 550 km, o zi.

    Sapt trecuta am fost doar 2. Sunt curios daca acum mai vine cineva.

     

     

    Pacat ca drumurile frumoase din tara de ex Soveja-Lepsa sau Vidra-Obarsia Lotrului sunt in stare deplorabila.

    Trebuie sa ma multumesc sa fac drumul pe jumate sau sa imi iau enduro-touring. :D Aviz celor care au, mergeti, aveti ce vedea. :)

     

    :) Poze Soveja - chiar daca ne-a prins ploaia si la dus si la intors :unsure: a fost super..sunt niste locuri pe acolo care merita vazute

    post-21144-1212395446_thumb.jpgpost-21144-1212395488_thumb.jpg

    post-21144-1212395643_thumb.jpgpost-21144-1212395655_thumb.jpg

    post-21144-1212395666_thumb.jpgpost-21144-1212395785_thumb.jpg

    La Bulgari..frumos, intrat pe la Silistra intors pe la Russe-Giurgiu, frumos cu Radarul care ne-a oprit si dupa ce s-a chinuit o juma de minut sa ne explice ca aveam viteza , cand a scos Bogdan 10 Epuroi s-a speriat si ne-a facut semn disperat sa plecam :rose:

  3. :) ola eu sunt ala cu B 69 HAZ :lol: , nu m-am anuntat nici aici nici pe celalalt topic ca o sa ajung, am preferat sa merg si gata, stiam clar scopul deci nu conta culoarea tricoului :) si nici discutiile de r...t legate de culoare, partid, morala si bla bla bla-uri ; cu toate ca am ajuns pe la 20 15 tot am participat, a venit o tanti dragutza si mi-a dat un tricou portocaliu l-am trantit pe mine si am tirat-o catre arc, deci asta e : scop atins pt Gabone :D
  4. :bow: fffffoooooooooooooooooooarteeeeeeeeeeeeeeeeeee tare ..asa pe scurt :bow: , next, next, next

     

    Bai nu sunteti sanatosi la cap. Data viitoare anuntati-ma si pe mine ca sa mor de nu viu din Cluj.

    Cotizez si cu clujence daca trebe'

    Da' vaz ca le aveti voi pe ale voastre, har Domnului...

    Iar poza asta o pun pe desktop, macar o saptamana.

    post-7965-1206387020_thumb.jpg

    Ca sa-mi intre bine in cap ce se poate intampla la betie :bow: :bow: :bow:

    Felicitari...zicea cineva ca bucurestenii nu se stie distra...pa dracu'

    :bow:

     

    :bow: noro & radu ;) ..voi cum va invitati ma la masa : ceva de genu : Noro..imbuci ceva ? :bow: sau la mare cum va invitati in apa , de genu : Radu... ne dam la fund ? :bow: :bow:

  5. :D sal ..am patit-o si eu ..si pana la urma am gasit in carrefour..sunt seturi de 2 becuri de 1,9 w parca si merg fara probleme..ideea e sa te duci cu ala vechi la tine ca o sa gasesti cel putin 5 dimensiuni .. :D ...am vrut si eu de la reprezentanta da pretul era cam de 10 ori mai mare so.... :lol:
  6. :D daca-mi zicea cineva dimineata la plecare...ca o sa fac cheia de 3 ori ...noaptea.... :lol: ziceam ca e baut ...da asa a fost...ca de...ajungem valeni...da-i back sa-i ducem casca si manusi ...lui Noro..si da-i back spre casa ..oricum ...la inceput ma speria ideea a doua oara devenise misto ...a treia oara chiar mi-a placut .... :) :) ...pana la urma lasand deoparte daunele sau pierderile ...a fost o zi misto...ma rog se puteau evita anumite chestii daca...daca se respecta mersul in coloana cum se stabilise...( fiecare il pazeste pe ala din spate...daca ala opreste ..opresti si tot asa ..pana oprea si primu ..da ma rog ;) )
  7. suna cam bine. daca imi scihmb lantul saptamana viitoare poate ne bagam la un "repetir"

    Angel, ai trecut pe langa mine marti seara pe la Matei Ambrozie. Noroc ca aveam geamul inchis la masina ca faceam otita. :D

     

    :lol: :D sorry neneaaaa nu prea ma uit in masini ci doar afara la ele ca sa vad eventualele manevre nasoale :moto:

     

     

    Propunere pt duminica asta :kiss: : culoarul Rucar-Bran.

    Dejun la Vila Bran si gustare la "Mama Cozonacilor" :moto:

    Amatori?

    (daca vremea permite, se anunta ploi masive)

     

    :) bueyyyy eu tre sa fiu duminica la un botezz sa nu va puie nodea sa faceti traseul asta fara mine :huh: sau daca-l faceti sa-l si repetam peste o saptamana :ok:

     

    --- Mesaj completat în 31 Aug 2007 12:17 -------------

    suna cam bine. daca imi scihmb lantul saptamana viitoare poate ne bagam la un "repetir"

    Angel, ai trecut pe langa mine marti seara pe la Matei Ambrozie. Noroc ca aveam geamul inchis la masina ca faceam otita. :D

     

    :ok: :bounce: sorry neneaaaa nu prea ma uit in masini ci doar afara la ele ca sa vad eventualele manevre nasoale :hug:

     

     

    Propunere pt duminica asta ;) : culoarul Rucar-Bran.

    Dejun la Vila Bran si gustare la "Mama Cozonacilor" :blbl:

    Amatori?

    (daca vremea permite, se anunta ploi masive)

     

    :D bueyyyy eu tre sa fiu duminica la un botezz sa nu va puie nodea sa faceti traseul asta fara mine :P sau daca-l faceti sa-l si repetam peste o saptamana ;)

     

    PS si eu am auzit de ploi masive :)

  8. A fost super :bounce: . Racoare, drum liber, mancare& bautura buna, atmosfera placuta pe malul lacului... :D

    Merita in cursul saptamanii dar in weekend deloc :D , e plin de manelisti in padure si gratare de ti se face rau...

     

    :moto: da corect frumoosss ...dar de ce nu spui de sambata si de drum :hug: buc-cheia-sacele-valea siriului-buzau buc :) acolo chiar mistooooooo :D acolo racoare..peisaje...mancare etc..frumosss tinand cont ca a fost facut traseul intr-o zi se poate repeta oricand ..si chiar merita :D

  9. Gasesti la orice magazin mai serios de piese auto tot felul de becuri, inclusiv cele din bord la preturi mult mai mici decat de la reprezentanta. Eu am mers cu becul in mana si am cerut tipul ala. Un astfel de magasin este "Alpadrino" , dar cauta la cel mai apropiat magazin de piese de auto straine imposibil sa nu gasesti.

     

     

    10x :P iti dai seama ca inainte sa intreb am cautat pe la juma de magazine de piese din buc inclusiv alpadrino ( doua locatii dif ) problema e ca la ei am gasit da de 4 w si eu am la moto de 1,7 deci pot sa pun maxim de 2 ( asa a zis nenea mecanicu` :agree: ) am gasit si de doi da nu se pupa pe filament :smoke: e chiar nasol ca acum pe bord se vede doar partea rosie de la turometru ( pe care culmea nu o prea folosesc ) :ok:

  10. ULTIMA STRIGARE PT LA MARE--VAMA VECHE---vineri la 4 dimineata

    ...suntem 2 masini--si 2motoare...CINE MAI DORESTE cine mai pofteste

    ..poate ne stie kre din Lic. Al.I.Cuza//Sava sau fak ROMANO-AMERICANA :moto:

    si asfalt uscat celor kre merg la mare :lol: pe la km 90-100la dus sau la intors mai pun astia radare...asa k aveti grija la gaz.. :moto:

    eu as veni da lucrez sambata :nono: ...asa ca plec sambata dupa 14 30 ..so ne vedem p`acolo :lol: dupa nr sunt repede de gasit :)

×
×
  • Creează nouă...