Sari la conținut

Noldy

Membru
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Noldy

  1. Buna, am de vanzare o toba stoc de hornet model 2001. Daca este cineva interesat va rog sa ma contactati la nr de tel 0758761006. O dau la pretul de 50 euro, stare foarte buna adica nelovita a fost demontata deoarece s-a pus una aftermarket!

  2. naspa situatie, eu daca sunt singur folosesc aceasta metoda, dar nu pentru curatare ci doar pentru a unge lantul cu spray(si doar cu spray nimic altceva) evident de la o distanta oarecare si nu cu contact direct asupra lantului ori a rotilor dintate. Poate ca nu e cea mai ok metoda si te expui la niste riscuri, dar asta e.

  3. nu este vorba de neacordare de prioritate, ci de neasigurare la schimbarea directiei de mers, ceea ce se sanctioneaza cu 3 puncte penalizare +2 sau 3 amenda, si nu suspendarea dreptului de a conduce; asta in cazul in care nu sunt vatamari corporale.

     

    depinde unde a intrat in ml, daca a intrat in spate moto este vinovat, iar daca l-a lovit in lateral atunci ml este vinovat, chiar daca moto a depasit prin dreapta, pentru ca rezulta ca moto efectua manevra in timp ce cel cu ml-ul a schimbat directia de mers, iar la moto este posibil sa fie trecuta nu ca depasire, si ca devasare daca nu se poate dovedi ca a veit tot de pe banda 2. cand "depasesti" un autovehicul fara a schimba directia de mers (adica banda) se numeste devansare si nu depasire.

     

    sanatate multa motociclistului

     

    nu cred ca are rost sa vorbim despre ce s-a intamplat atata timp cat nu am fost acolo, iar dupa spusele tale si atunci moto e de vina daca circula pe banda 1 cu 50 km/h, ML pe banda 2 cu 30km/h si face brusc dreapta catre benzinarie si moto intra in spatele lui?

     

    Sanatate multa motociclistului!

  4. Ti-o spun si tie, direct: ai trecut si tu ca Voda prin loboda in scoala. Cratima e liniuta aceea de unire ,,-" . Accept unele greseli, dar sa faci varza o propozitie intreaga imi sta in gat. Nu sunt eu profesor de romana , dar macar sa ne straduim naibii sa nu facem din forumul asta un fel de hi5 cu exprimari de gen : estzi, in loc de esti, ratza, in loc de rata. Facem praf limba, ne facem pe noi ridicoli. Bine, pentru cei ce se simt. Daca asta este nivelul unora de exprimare ma retrag. Macar aveti respect fata de voi.

    Domnule, stiu ce este cratima, nu am nevoie de lectii de la dumneata. In schimb se pare ca nu am fost inteles si tu o iei in cu totul alta directie. Nu ma cunosti asa ca nu spune tu chestii de genu "Ti-o spun si tie, direct: ai trecut si tu ca Voda prin loboda in scoala".

    Eu aici am terminat discutia pentru ca prefer sa ocolesc astfel de oameni.

  5. Tinere, asta nu-i motiv. Te vede o tara intreaga ce naiba? Foarte greu e si sa pui acolo 2 poze pe forum, ce sa zic. La cei 2 litri de vin ai putut face un efort considerabil ( eu as fi in coma, recunosc) dar sa pui o cratima acolo si tu e cel mai mare efort. Mie mi-ar fi rusine, pe bune...

    Nu inteleg ce vrei sa spui unde am ingrosat, dar in fine. Nu pot sa imi dau seama de ce unii sar in sus cu scrisul "corect", esti profesor de limba si literatura romana cumva? si chiar daca ai fi, nu vad care-i problema, daca omu nu scrie corect 100% asta este, conteaza sa se inteleaga mesajul.

    Si pe dumneata te vede o "tara intreaga".

  6. Eagle Bikers Moto Party II. Motociclisti pentru inocenta- Campanie in scop caritativ pentru "Casa Diana"

    Dragi prieteni !

     

    Va multumim pentru faptul ca veti fi prezenti la acesta intrunire !

     

    Incep prin a va indica posibilitatile de cazare la hotel sau motel daca optati sa nu veniti cu, cortul ( camparea corturilor fiind gratuita )

    Astfel :

    La aproximativ 500 metri se gaseste Motel Select adresa web:

    www.motelselect.ro

    La circa 1000 metri gasiti Hotel DANA

    www.dana-hotel.ro/d2/index.php?lg=en

    Poze concludente puteti vedea accesand:

    www.hotel.dana.satu.mare.tourneo.ro/F_New/

    La circa 2500 metri de parcarea Real se afla Pensiunea Brigi

    web: http://tiptopbob.ro/

    Daca sunteti grupuri sau grupulete va rog sa-mi dati un e-mail la adresa : eaglebikers@eaglebikers.ro sau telefon : 0724-32.32.61 ( Mugur Sebok) pentru a putea negocia cu patronatul hotelier preturile ! ( sa le reduca, nu sa le mareasca smile.gif)

     

    Programul Intrunirii:

     

    Vineri 14 mai 2010

    * 12.00 - 20.00 primirea motociclistilor, campare;

    * 20.00 - 21.00 servirea cinei;

    * 21.00 - 24.00 socializare, proiectarea unui material video despre activitatea asociatiei;

    Sambata 15 Mai 2010

    * 13.00 - 13.30 deschiderea intrunirii;

    * 13.30 - 14.00 pregatirea pentru parada moto;

    * 14.00 - 16.00 parada moto;

    * 16.30 -20.30 jocuri distractive;

    * 20.30 - 21.30 program sustinut de copiii de la Casa Diana;

    * 21.30 - 23.30 concert Stand Alone si Crimson;

    * 23.30 - 02.30 concert Cargo

    Duminica 16 Mai 2010

    * Program liber pana la ora 12.00

    * 12.00 Inchiderea intrunirii

     

    Ne revedem in curand !

    www.eaglebikers.ro

    Mesaj completat

    afis_final_fastus.jpg

    post-21482-1273129784_thumb.jpg

  7. exact acela este ! aveti cumva un nr de tel ?

    bine dar altii mai sunt?

    multumesc pentru oferta de ntv dar eu ma gandeam la ceva umpic mai diferit;)

    ti-am trimis pm, dar nu stiu sigur daca a ajuns din cauza ca a mers greu situl asa ca in cazul in care nu a ajuns anunta-ma si ti-l mai trimit inca odata ;)

  8. He,he,he esti proaspat hornetist? nu stiu cati mai au toate suruburile alea originale, dapai sa mai aiba si in plus. Daca ai noroc sa gasesti la vreun hornet dezmembrat, e foarte bine. Eu de exemplu le-am schimbat cu ceva asemanator luat din mr bricolage. Mi-am luat vreo 10-20 ca sa am de unde pierde :hug:.

    nu sunt hornetist ci am un prieten cu hornet, dar care nu e cu forumu si am zis ca va intreb pe voi :cheers:

    mersi de raspuns si asfalt uscat tuturor :cheers:

×
×
  • Creează nouă...