Sari la conținut

KIDROCK

Super Membru
  • Număr conținut

    1.356
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de KIDROCK

  1. sm asiatic de 600? sorry, da' nu-s... poate un xr cu roti sm… dar altfel, singura de care stiu e de fapt europeana (xt660x) si aia e sm cam cum e dusteru offroader :)

    exact,despre mobra asta imi vorbea si el,scuze ca nu am fost explicit,tocmai de asta am si scos-o din calcule

  2. In opinia amicului ce m-a sfatuit,dat fiind cerintele mele,ar fii asiaticile,eu folosind motoreta la o naveta zilnica de 110 km pe zi.Sincer nu ma atrage respectiva,si imi pare rau ca nu pot nici KTM sa iau,nu sunt intr-o situatie financiara grozava incat sa imi permit reparatii si piese,eu am iubit KTM ce l-am avut dar nu l-am folosit cum intentionez sa o folosesc pe asta.

    In mare parte am revenit la speed din mai multe considerente.

    Va multumesc oricum pentru raspunsuri si pentru ajutor,chiar au contat

  3. mersi de raspuns,am purtat aseara o discutie cu cineva si mi-a scos si KTM si Husqvarna din cap,pe motiv ca primul e scump iar al doilea cica nu ar fii asa reusit.Ca idee aveam in plan LC4 SM 2004-2006 si 610 SM 2008+/-.Reiau cautarile si revin daca mai e ceva.Multumesc de raspuns

  4. Ma aflu in situatia in care trebuie sa aleg una din ele,aveam in plan si speed dar e in mare parte scos din calcule.Asadar,nu ma pot opune iubirii mele pentru monocilindre si caut sa cumpar un SM.

    KTM am avut vreo 3 ani,si pot sa spun ca am fost multumit cat de cat,stricaciuni minore,piese scumpe dar per total,multumit.Acum,eu nu stiu nimic despre Husqvarna,fiabilitate,costuri,intretinere si deci apelez la voi in a ma ajuta sa iau decizia asta mai usor.

    Va multumesc,astept cu mare interes parerile voastre

  5. Donez guma Pirelli Scorpion 90/90/21 cu uzura 50%. Doritorii din Bucuresti pot face o plimbare de 50km sa o ridice,cei din provincie pot ruga pe cineva din Bucuresti.Nu pun la curier deoarece costa extrem de mult sa ridice colete si plicuri din zona in care locuiesc.0724 884 131

    Anvelopa a ajuns la Busteni.Sa o folosesti sanatos :cheers:

  6. poate ca nu are legatura cu topicul in cauza,dar este genial postul lui old_school

    oricum RIP pentru mecanic

    DE IERI M_AM LASAT DE MOTO,PENTRU TOTDEAUNA,NICI MACAR O PERECHE DE MANUSI NU MAI AM,in cateva ore de acum voi practica noua dar vechea mea pasiune,alpinismul

  7. Este al doilea azi si al nu stiu catelea saptamana asta. Acum doua ore l-a dat pe jos in zona Leul (Cotroceni - Iuliu Maniu) pe Nebun@ke. Un nene cu o dacie veche galbena, care transporta caise si... 1,13 la mie alcoolemie in aerul expirat. Marfa transport, nu?... Nebunake e intreg. Se vaita de un picior, de un far si niste carene. Nu l-am mai deranjat sa vad ce alte daune i-a mai provocat tampitul ala, ca era la spital in investigatii.

    betiv la betiv trage :laugh:

    sanatate ambilor motociclisti :cheers:

  8. R.I.P. :rose:

     

    off topic:

    Daca tanti aia voia sa-l omoare pe motociclistul care se apropia, atunci merita sa fie linsata de toti cei care propuneau diferite metode de "pedepsire".

    Eu sunt convins ca NU VOIA, chiar as putea sa ma fac zid in fata ei impotriva tuturor razbunatorilor. Pur si simplu nu l-a vazut sau daca l-a vazut, a facut-o prea tarziu...Asta-i realitatea, fie ca vreti fie ca nu, daca nu va anticipati mutarile e posibil s-o sfarsiti la fel!

    Nu am absolut nicio legatura cu ea, e doar parerea mea, plina de subiectivism evident.

    Nu l-am cunoscut personal pe Raducu, e doar un supermembru de pe forum, care prin toate posturile lui dovedea un om cerebral, pasionat, un motociclist exemplar. Pot sa spun ca facea parte din categoria userilor pentru care am un respect deosebit si cu care mi-ar fi placut sa ma intalnesc pe drum, la o pauza de cafea.

    tarziu netarziu, a vrut nu a vrut CONTEAZA CA A FACUT-O

    te pui tu repede zid in fata ei,tu viteazule,latra mai incolo te rog ca sar purici din tine

    Condoleante familiei,imi pare foarte rau pentru ce li se intampla

    Dumnezeu sa il ierte pe baiat

×
×
  • Creează nouă...