Sari la conținut

wishlist

INACTIV
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de wishlist

  1. Eu vs conservar, pt mine este un miracol ca sunt in viata. Tin sa cred ca m-am nascut a doua oara.

     

    Poveste este cam asa.

    In Craiova pe bulevardul Calea Bucuresti, pe portiunea de drum dintre (Metro - Strandul Hanul Doctorului) mergeam de banda 1. Pe banda 2 la 5-10 metri in fata se afla o alta masina. destul de aglomerat drumul. Aveam in jur de 80km/h. pe sector de 70. Mergeam linistit si ma bucuram de vremea frumosa cand la un momendat un anume Maruntelu Stancu care conducea autoturismul marca Dacia patrunde pe partea carosabila, traversand-o, fara a-mi acorda prioritate si intru direct in el. M-am aflat intr-o asemenea situatie incat nu l-am mai putut evita cu toate ca am franat cat am putut. A doua solutie era sa intru intr-un stalp de beton dar am ales masina.

    Am simtit un semtimentul cumplit inaintea impactului stiind ca nu mai pot face nimic ca sa-l evit. Imi amintesc momentul in care pluteam in aer si impactul cu pamantul. Cand m-am oprit ma rugam sa sa fiu teafar sau macar in viata

    Tin sa multumesc celor care au oprit sa vada daca sunt teafar si insistand sa cheme salvarea.

    M-am ridicar in fund si am inceput sa ma pitai sa vada daca sunt intreg. Am fost surprins ca nu am absolut nimic. Ma duraea putin umarul dar nu aveam nimic. M-am ridicat in picioare si am constatat ca nu mai aveam un pantof. Am inceput sa intreb in jur unde imi este pantoful. Pana la urma mi la adus cineva.

    M-am uitam la motor si vad ca a ricisat din masina direct in stalpul in care n-am vrut sa intru. Era impecabil inainie de impact(ca nou). Ma ajuta oamenii sa-l ridic si obserc cat de rea este starea in care se afla.

    Spre uimirea mea porneste (Honda e Honda) insa are discurile pe fata strambe + janta fata usor stramba, furca pierde ulei, frana pe fata ciuciu, codita este steamba, rezervor infundat. si multe altele din punct de vedere estetic dar nu asa de imprtante.

     

    Va mai surprind odata si va spun ca am reusit sa ajung cu el acasa pe roti. Incet dar am ajuns.

     

    Desigur am auzit fraza “Imi pare rau dar nu te-am vazut”. Sustinea ca cel de pe banda 2 i-a dat flesh sa treaca. Nu m-a vazut de masina din fata mea si nici eu pe el decau in momentul in care mi-a iesit in fata.

     

    Din fericire sunt teafar, fierul sa repara.

     

     

    bine ca esti ok omule, las ca bondaru se reface.

    pare rau sa vad asta.

    multa sanatate...si atentie pe viitor.

  2. salutare,

    imi vand bondaru': 2007, 6600 km, cumparata din reprezentanta (de mine), are toate in regula (documente, revizii) plus cateva adaugiri (coverseat, bug-spoiler, aripa spate, crash-pad).

    pret: 5000 euro

    mai multe: 0747221242 sau alecul@yahoo.com

    post-21934-1276595661_thumb.jpg

    post-21934-1276595677_thumb.jpg

    post-21934-1276595689_thumb.jpg

    post-21934-1276595702_thumb.jpg

  3. salutare,

    se vinde Hornetu' din 2007, 6600 km, toate in regula (acte, revizii). a fost cumparata de noua din reprezentanta (de mine).

    mai are cateva "imbunatatiri" - coverseat, bugspoiler, aripa spate "corectata"...

    pret 5000 euro.

    0747221242 sau alecul@yahoo.com

    post-21934-1276595171_thumb.jpg

    post-21934-1276595207_thumb.jpg

    post-21934-1276595247_thumb.jpg

    post-21934-1276595259_thumb.jpg

  4. noroc ca te duce pe tine.

    sanatate boului...si inteligenta soferului....sa-l jupoaie de bani...cum va doriti voi pe aici

     

     

    sa ma scuzati, da cred ca pana la pagina 3 s-a prin toata lumea care e vinovatu' si care e ghinionistu' in toata povestea asta...

    accidentu' so' prezentat , loc de caterinca este destul, da poate nu aici....acuma voi stiti mai bine....

    revin : sanatate ambilor

  5. Il judec asa cum gandesc acum. Daca fii-meu va face asha ceva....imi voi reprosa..ca nu l-am educat cum trebuie. Timisoara e cam cat un cartier din buc,...deci probabil sunt mai putini la voi. La fel de bine.

     

    PS pe forum am dreptul sa judec pe cine vreau....cat ma duce capu. In rest nu dau eu sentinte.

     

     

    ...nu te prea duce

     

    sanatate nenorocosului si liniste soferului....

  6. diferente micutze...decente...parerea mea.....mai putin furca,lucru super bun dupa parerea mea ca au facut-o reglabila........dar pacat ca au lasat coditza aia parca facuta de 2 firme separate sau de 2 oameni care au lucrat separat si au pus in aplicare ideile lor deoadata fara sa se consulte...:laugh:....per total,frumos!.....sanatate numai bine

     

    salutare,

    anul trecut ceream ajutorul pentru a remedia "problema" coditei.

    acum s-a rezolvat decent, daca te concentrezi bine o sa vezi si schimbarea. cand o voi scoate din garaj am sa fac niste poze mai "explicite"...am observat ca nu sunt singurul cu "probleme" de codita :laugh:

    post-21934-1233424570_thumb.jpg

  7. Salutare! :crack:

     

    Am Hornet-ul din octombrie. A fost adus din Olanda nou cu 0 km. Nu pot sa va zic daca e buna sau nu fiindca nu am mai avut alte motoare si nu am cu ce sa o compar :crack: Pana acum, in 3000 km, nu am avut probleme.

    Dupa rodaj i-am schimbat toba originala cu Akrapovic Megaphone Titanium si i-am pus un ornament Rizoma pe motor (se asorteaza cu furca) :D In rest nu mai schimb nimic la ea. Poate mansoanele (astea originale ma rod la degete) si furtune racing.

     

    Peste 1 an, daca nu o fac dauna totala, o schimb cu 1000RR :lol:

     

     

    multa bafta sa ai de dansa :P

     

    cum suna cu evacuarea noua?...m-ar interesa si pe mine

  8. daca vrea cineva sa dezmorteasca rulmentii astazi 10.10.2008,catre topa-zalau...Ca imediat o sa ninga si e gata

    0752.19.15.16

     

     

    oare maine nu se dezmorteste nimeni...asa pe la pranz, pe la 13 ?

  9. Sal,

    Nu sunt incepator dar nici foarte experimentat. Am ajuns in stadiul in care macar stiu ce imi doresc si anume un naked pe masura dimensiunilor mele. Am 1.95 m si 120 kg... si as propune acest topic pentru ca stiu sigur ca nu sunt singurul la aceste "dimensiuni" care isi cauta un motor pe masura.

    Pana acum am gasit choppere si enduro pe care sa pot merge multi km fara mari probleme legate de pozitie. Probabil si multe touring s-ar potrivi, dar din anumite motive cred ca aceste categorii nu ma satisfac pe deplin. Cred ca cel mai potrivit pentru nevoile mele ar fi un naked.

    Sa va spun cate ceva despre motoarele pe care le-am mai incercat:

    - vitezistele nu sunt pentru mine. Nu vreau sa ofensez pe nimeni, sunt motoare superbe - am mers ceva pe un Yamaha R6, dar pozitia si manevrabilitatea redusa in conditiile traficului urban le indeparteaza de ceea ce caut eu. Cu siguranta sunt f bune pentru cineva care isi gaseste placerea in viteza, asa ca ii rog pe pasionatii acestei categorii sa nu se simta ofensati.

    - naked: ceea ce am incercat pur si simplu sunt prea mici pentru mine (nu ma refer la motorizare, ci mai ales la dimensiuni). Cel mai mult am mers (cativa km) pe un Yamaha Fazer (600) si realmente simteam nevoia de mai mult spatiu. Mi se pare ca Honda Hornet sau Suzuki Bandit sunt apropiate ca dimensiuni. Am incercat si noul Suzuki B-King am fost realmente incantat de ceea ce poate acest motor, dar pozitia este incomoda. Poate parea ciudat, avand in vedere ca este totusi mare, dar genunchii nu incap in spatiul de pe laturile rezervorului. Daca as avea pana la 1.80 - 1.85 probabil ca acesta ar fi motorul pe care l-as alege.

    Avand in vedere ca e totusi greu sa faci "drive (ride?) test" cu un motor, as vrea sa ii intreb pe cei cu mai multa experienta decat mine si de dimensiuni asemanatoare ce motor au simtit ca li se potriveste? Ma gandesc la motoare de genul Yamaha V-Max, MT-01 sau la BMW K 1200 R care par a fi potrivite dar pe care nu am avut ocazia sa le testez. Din pacate V-Max de pe piata sunt f vechi, MT-01 are review-uri f slabe, iar K 1200 R are un pret cam prohibitiv (si nici celelalte nu sunt tocmai ieftine). Imi dau seama ca alegerile mele sunt destul de limitate, asa ca orice sfat este binevenit.

    Multumesc,

     

     

    salut,

    ai putea sa iei in calcul si honda cb1000r...sau "big hornet"

    post-21934-1223097114_thumb.jpg

  10. ramane ora 11 duminica,da?

    Ca eu nu mai am acces la internet pana luni.

    Daca se modifica ceva va rog sa ma anuntati

    0752,19,15,16

    Eu sunt dispus si maine :D

     

    Bogdan Pascu

     

     

    pe astazi nimic pe langa cluj? :D

    Poze

    nah daca tot am ajuns pe topa cu niste oameni rabdatori (aka pepsi, cuki, totyo) let me introduce ze hornet (dupa facelift) :)

    post-21934-1214333121_thumb.jpg

    post-21934-1214333144_thumb.jpg

  11. Salutari domnilor bikeri Caraseni, TM 02 BIG e alaturi de voi . ( pentru cunoscuti CHIRA ) . Astept soarele si vremea bun asi dam o baie la Valiug si nu numai . :burnout:

    ...salutam si cu CJ 29 BMF....pana la urma se aduna si resitenii de prin tara (chira&snow knowz :cheers: )

  12. Omul cred ca vrea sa isi modifice codita nu doar sa schimbe toba.

     

    <small>--- Mesaj completat în 05 Feb 2008 02:02 -------------</small><br/>

    Ar fi fain sa tai partea aia din codita, sa pui stopul direct sub sa, sa fie in stilul noului CB 1000 R

    Uita-te la 360-ul asta cu noul Hornet

    http://honda.co.uk/motorcycles/2008/CB1000R/360/index.html

     

    <small>--- Mesaj completat în 05 Feb 2008 02:08 -------------</small><br/>

     

    Se poate un pret pt un Mivv Xcone pt Hornet 1998?

    multumesc de sfat, la asta ma gandeam si eu, as renunta si la partea dintre stop si suportul de numar (care va fi mai mic probabil).

    pe mine ma interesa si daca exista cineva care a si facut operatiunile astea, sau macar poate sa-mi spuna cum se face (flex, lipici etc :D )

  13. salutare,

    am un hornet editie 2007 si as vrea sa-i modific putin aripa (coada) spate. ca sa ma explic mai bine am incercat sa schitez modificarea respectiva (imi cer scuze, dar nu ma foarte pricep la corel).

    am rugamintea ca in cazul in care exista cineva care are idee cum se face (inafara de "taie si lipeste") sau a mai facut asa ceva, sa-mi de si mie o "mana" de ajutor. ma mai intereseaza ce se poate face cu toba (modificare sau schimbare).

    merci mult

    post-21934-1201964792_thumb.jpg

  14. + one post count ......... bla bla bla. Daca nu stiti fapte ..detalii ce naiba ??? lasati oamenii care stiu ceva sa posteze. Azi e toata ziua 18.10 .... pana la 00:00 la noapte :ok:

    aveti dreptate, imi cer scuze pt incurcatura cu data.

    am postat strict sa va informez, poate e vorba de vre-un amic de-al vostru

  15. am primit un tel in urma cu cateva minute...se pare ca pe langa bistrita (spre nasaud) un motociclist a fost implicat intr-un accident destul de grav pentru el. mai multe nu stiu , poate altii...

    sper sa nu fie cazul de rip

×
×
  • Creează nouă...