Sari la conținut

Barbie

Membru
  • Număr conținut

    286
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Barbie

  1. Geaca ICON Merc Stage 2 Pink masura XS, merge si la S - 100 euro si manusi ICON 29-er - 30 euro. Toate noi, cu etichete.

    post-22113-1277040120_thumb.jpg

     

    manusi vandute, geaca still 4 sale!

    Mesaj completat

    Ghete SPIDI XPD X-ONE ca noi, marime 39-40 - 100 Euro 0730.434.584

     

    post-22113-1277040530_thumb.jpg

  2. @ barbie: stapana traiesti?...yupiii...sa intri pe mess ca am un link pentru mata...:D....si azi cand am trecut pe la locu de la fapta...inorogu absenta, l-ai mutat?

    inorogu a fost priponit in fatza palatului din cauza pentru ca sclavul a fost neobedient si nu l-a dus din faza portzii la grajdurile bine pazite.

    Mesaj completat

    Cea mai slaba intalnire ever aseara...s-a cam stricat treaba si din ce-am vazut toti au plecat mai solo asa...:-(

    Unde sunt vremurile cu drumuri pana la arc in coloana...

    pai ne-am cam raspandit ca vrabiile ca venise organul cu girofare :angryfire:

    post-22113-1248414611_thumb.jpg

  3. adidasule, nu ma miktziona atata pe placutze, ca le superi si d-aia itzi mushka din discuri...mai bine vino sa vezi ce frumos imi lucesc mie discurile de la ferodo. si anvelopele cat "is" de noi...si mai vezi tu ca te pricepi la complimente de cate ori ne intersectam... :D

  4. Eu prefer sa ma imprastii pe meleagurile noastre in caz de s-ar intampla, nu in alta tara si sa raman p-acolo ca poola. :)

    1. Barbie never falls. :)

    2. Am casco cu asistentza rutiera gratuita in Uniunea Europeana (inclusiv Bulgaria) si Turcia.

    3. Nu ash merge in Romania ca optziune de turism...prefer sa plec oriunde numai aici sa nu cheltui banii pe servicii proaste si drumuri ashishderea. In Bulgaria nu e atata aglomeratzie si tzaranime pe strazi, nu am vazut caini mortzi pe shosea, nu mi-a sarit niciodata ceva in fatza, nu m-a shicanat niciun gigel cu masina in sperantza ca o sa-mi cashtige inima, garcii cu radarul imi faceau semn ambaland cu pumnul in aer sa-i dau tare, drumurile sunt aproape perfecte, fara gropi sau nisip, marcate ca lumea. Plus ca vezi orashe si plaje noi, mult mai frumoase ca aici.

     

    @Angra:669!!!

  5. ce meandre bulgaresti? ma intereseaza drumul!

    drumul spre Veliko Tarnovo este virajat si iei curbele cu 170-190, drumul spre mare Ruse - Shumen - Varna - Obzor cu curbe mai stranse, dar tot 130-170 sau chiar mai mult, dar intre Obzor si Nesebar sunt 30 km numai de curbe si ai indicator cu directzia curbei (stanga dreapta) si cu ce viteza e recomandat...adica 60, 40, 30 20...cu moto le potzi lua ori 3, dar sunt foarte bune pentru ghidat ca sa stii cat de stranse sunt. :)

×
×
  • Creează nouă...