Sari la conținut

snk78

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de snk78

  1. FRATILOR.... este topic despre iesiri moto si comentarii pe marginea lor!... ATAT !!! Loc de debitat infantilitati aveti o groaza de topicuri ! Deci... va rog respectati daca vreti sa fiti respectati la randul vostru ! Chiar nu se poate?

    :D :D :lol:

  2. nu vreau sa ma cert cu nimeni,dar din cauza unor inculti si oameni slabi...suntem vazuti noi,toti motociclistii niste jegosi si prosti.. asta ma deranjeaza,toata lumea ne baga in aceeasi oala,nu se gandesc ca printe noi sunt doctori,avocati,profesori...tot felul de oameni cu scoli inalte..uite chiar si pustiu e scoler :D . asta e singurul lucru care deranjeaza sorine,fara suparare... a fi motociclist nu inseamna numai sa-i dai cheie si "di" la forja....asta e problema,multi au uitat ca asta e pasiune..un mod de viatza... uite la adi torpan!!!! asa da!! asta inseamna fratilor!! nu cine e mai tare,cine e mai rapid sau cine intra in curba de la lira cel mai "bengos". poate o sa intelegeti..dar cand? cand o sa mai moara inca vreo 10 dintre noi?

    :D :kiss: :hug:

  3. a cui amanta esti?

    Asta e intrebarea ta cea mai buna? De ce ar trebui sa fiu amanta cuiva? Sunt IUBITA :bigstar: cuiva, amanta in nici un caz!

    P.S. Imi pare rau ca te dezamagesc cu un raspuns ata de normal!

     

    --- Mesaj completat în 31 Jan 2008 08:59 -------------

    a trebuit sa apari tu sa deschizi gura si sa o sperii sa fuga,sper ca nu o vei provoca la vreo liniuta sau la viraju de la lira :bigstar: in locu tau mi-as vedea de prietena mea cea `frumoasa` sa nu cumva sa o fure cineva

    Merci pt aparare. Insa nu ma speriu atat de usor. :bigstar:

×
×
  • Creează nouă...