Sari la conținut

danutt

Super Membru
  • Număr conținut

    860
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de danutt

  1. Vand far VN 800 , la 30e . Ptr. cei din alt judet , este 100 lei , ptr. asi plati transportul ... Oglinda de la far , in partea de sus , este umpic murdara ...

    A PLECAT LA HARGHITA :)

  2. Va salut . Ma bate gandul sa ii cumpar la a mea un virago 250 din 92 . Acum a facut permisul si zic eu ca asta momentan este cel mai potrivit . Ideea este ca am gasit unul la 800e , dar are o problema . Partea de la carburator la cilindrii , este de plastic (nu stiu cum naiba ii spune) , este fisurata . Cam la ce pret as gasi asa ceva ?

  3. Caut un semnalizator de genul:

     

    post-22150-0-79768000-1347021009_thumb.jpg

     

    Este de 10 cm lungime si daca cineva are vre-o unul care nu e rupt prin garaj, ii voi fi recunoscator.

     

    PS:

    Nu ma trimiteti la obor/rusi ca nu dau la bucata, decat pereche. Eu vreau doar unul.

    Mersi!

     

     

    I-am dat mai demult doua la Nicu . Dute si i-a de pe motorul lui , unul :wink:

  4. Merge si asa, dar va trebui sa te mai uiti din cand in cand la nivel la ulei ca p-acolo ies ceva gaze si cu vapori de ulei, de aia se ridica peste nivelul chiulasei ca sa iasa doar gazele si sa se intoarca uleiul.

     

     

    La asta nu m-am gandit ... pai il duc in sus deasupra chiuloasei , dupa care il cobor prin spate :) . Mersi.

  5. Pare sa fie de la epuratorul de gaze din carter. Ar trebui sa aiba un furtun pana in carcasa filtrului sau un furtun mai lungut care sa ajunga peste nivelul chiulasei cu un filtru mic in cap.

     

     

    Mersi ... i-am pus un furtun si l-am dus sub motor , sa nu mai faca mizerie pe cilindru ...

  6. mda, suna a fi putin cam bogat amestecul...

     

     

    Sa fie si la mine amestecul prea bogat din moment ce pornesc motorul fara soc , si porneste foarte bine dimineata ?

     

    Sa fie si la mine amestecul prea bogat din moment ce pornesc motorul fara soc , si porneste foarte bine dimineata ?

     

     

    Defapt , voi , cum il porniti dimineata pe timp de vara , folositi socul ?

  7. Am vazut ca esti din Arad; daca ai drum prin Bucuresti si vrei sa le auzi ma poti cauta pe PM oricand si nu e nici o problema. Daca fac un video oricum nu se aude cum trebuie... :cheers: :cheers:

     

     

    Da , corect , nu se aud prea bine si toti au tendinta sa apropie camera de tobe :huh: . Da , sunt din Arad , defapt din Santana , la 25 km de Arad . Invitatia e valabila si ptr. tine si toti , care treceti prin zona si nu aveti unde innopta , va pot caza o noapte la mine . Voi duceti berea :D

  8. Salut,

    si eu am avut CR7E. Mecanicul meu a zis ca CR7E sunt bune pt distenate scurte, CR9E pentru drumuri lungi iar CR8E pt mixt.

     

     

    Am pus CR7E . Am facut cam 500 km si le-am dat jos sa vad cum sunt . Er-au umpic afumate . Am dat filtrul de aer la curatat ptr. ca este kn si cica din cauza filtrului inbacsit s-ar afuma . O sa mai fac cativa km si o sa le dau jos iar sa vad cum arata .

  9. Salut . Intre rezervor si carburator , nu am avut nici un filtru de benzina . Cineva mi-a zis , sa nu pun daca nu este , dar totusi am pus unul . Voi aveti ? Logic ar fi sa fie ...

  10. pai prima la cateva luni dupa ce am luat motorul (n-am idee ce varsta avea) si cea de-a 2-a tot asa, la cateva luni

    dar trebuie sa mentionez ca un an am mers cu carburatorul execrabil (membrane fisurate de care nu stiam), nu tragea la capacitate si probabil amestecul era cu totul pe dinafara.

     

    cat despre iridium, eu nu le recomand decat la masini cu modificari la motor, care chiar cer asa eva, si cazurile sunt rare :P

     

    rau nu fac, teoretic tin mai mult

     

     

    Ok mersi .

     

    Cu cine am vorbit de iridium , majoritatea mi-au zis ca sunt bani aruncati in vant . Da ... isi fac treaba la vitezane , dar la chopper ... si + ca , daca se uda o data , am inteles ca poti sa le uiti . Un mecanic , destul de respectat , mi-a zis ... frate ce scrie in carte ... aia dai ...

  11. Ia schimbã-i tu cablul...Asa pãtzeam si eu,la 750-ul meu,la un moment dat...Am schimbat bujiile (la 750,sunt câte 2 /cilindru),am schimbat pipele..degeaba...am inversat si eu,bobinele...cablul,era îmbãtrânit.Costã câtiva ron,si-l iei de la orice magazin de electrice,sau de auto

     

    Le-am luat pe rand si le-am schimbat intre ele . Prima data bobinele , dupa care fisele cu tot cu pipe si bujiile . Cand am scos bujia de pe fata ... ce sa vezi , este iridium si cea de pe spate este normala . Am ars una ce am avut-o (bujie normala ) si am pus-o pe spate . Culmea si-a dat drumul si cilindrul din spate . Maine o sa merg si o sa cumpar doua bujii NGK-CR8E , ca asta scrie si la carte ... dupa care o sa vad daca mai imi face probleme . Si daca mai face probleme , o sa desfac cilindru sa vad ce naiba este acolo ... Oricum ... mersi baieti de ajutor :cheers:

     

    (avea NGK CR9E si acum i-am pus CR7E).

     

    Ai dreptate ... in carte scrie CR7E (dinastea o sa comand).

  12. Daca si bujia este ancrasata pot fi simeringurile dela supape sau segmentii uzati.

     

    Pai se poate sa nu dea scanteie din cauza asta , cand este fisa pe bujie ? Cum am mai spus ... interesant este ca , daca scot fisa cam un cm , de pe bujie , se aude cum da scanteie si porneste si cilindrul doi .

     

    Pai se poate sa nu dea scanteie din cauza asta , cand este fisa pe bujie ? Cum am mai spus ... interesant este ca , daca scot fisa cam un cm , de pe bujie , se aude cum da scanteie si porneste si cilindrul doi .

     

     

    Am schimbat si bobinele intre ele si tot degeaba ...

  13. Cat despre pipe dupa cum spuneam doar mi-am dat cu parerea.

     

     

    Am rezolvat problema cu fisa . Se potriveste de la honda cbr 600 f :) .

     

    Bun ... fisa se potriveste , defapt m-am si plimbat doua zile si a mers super . Acum seara pe cand sa plec cu el ... iar nu imi mergea cilidrul din spate . Am observat o chestie . Cu fisa pe bujie , nu merge , dar cand scot fisa de pe bujie si o tin cam la un cm ... aud cum da scanteie si merge si cilindrul asta . V-ati mai intalnit careva cu problema asta ? Am schimbat si bujia si face aceeasi chestie ...

  14. E dusa sau a iesit cablul din ea? Ca daca e iesit, se "indeasa" cablul inapoi. Si eu am cautat disperat fise la un moment dat si nu am gasit decat cu tot cu "ignition coil" (bobina ii zice?) si cabluri. Ebay rules!

     

     

    S-a rupt pipa , pe la jumatate . Am dat-o cu banda , dar tind sa cred ca pierde scanteia pe acolo si imi uda bujia .

  15. E bine asa. La mine la 70-80 grade se mai ridica temperatura in oras si porneste termocupla. mai mult de 80 grade nu am vazut pe busonul-termometrul ala ;) Bafta

     

    ok. . Mersi ! M-am linistit . La vitezana am avut doar la apa si termocupla isi facea datoria , doar la 102 grade .

  16. Salut . In loc de busonul de la ulei , am un termometru (nu stiu cum ii spune) . Ideea este ca mai mult de 70 grade , nu s-a ridicat . Care stiti la ce temperatura ar trebui sa stea ?

×
×
  • Creează nouă...