Sari la conținut

NeBuNiK@

INACTIV
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de NeBuNiK@

  1. Nebunake, vorbesti prostii! Ce viteza crezi ca a avut Moga de 'i-a distrus viata' acelei soferite? O parte din vina ii apartine, NORMAL, dar hai sa nu uitam ca amica ta, cea care e cunoscuta de 70% din forumul asta, a trecut peste triunghiu ala desenat vizibil pe sosea fara sa se uite :goodposting:

     

    LE: Tot citesc pe aici cum ca Moga ar fi fost baut, de unde ati scos-o pe asta frate?

     

    offtopic...si imi cer scuze.

     

     

    A trecut peste triunghiul ala desenat vizibil pe sosea...si de ce a trecut ea oare peste triunghiul ala...? aa hai sa iti spun pentru ca nu avea vizibilitate omule, (si sa asigurat stai linistit, asta bag eu mana in foc ca a facut chestia asta), deoarece erau masinile alea blestemate in stanga si in dreapta , ce vroiai sa faca sa coboare din masina sa se uite in stanga si in dreapta ? eu zic ca nu,eu trec zilnic pe acolo cu motoreta cand vin de la munca si crede-ma ca e foarte nasoala intersectia chiar daca sunt si cu moto, dar cu masina ce sa mai zic, si pe singura persoana pe care o acuz de acest incident este prietenul tau :agree: pentru ca, daca avea carnet iti spun eu era mult mai constient de consecinte si mergea mai incet. Recunosc si eu am mers (nebun@ke) fara carnet mult timp, da frate cand mergeam si plimbam persoane pe spate eram constient de ceea ce fac nu ii dadeam 130 km/h pe stradute, ori ma duceam pe autostrada ori in alta parte unde nu pot fii un pericol public. :kiss:, mai ales cu "animalul ala de motocicleta".

     

    in fine noi sa fim sanatosi , si prietenii vostri sa se insanatoseasca cat mai repede, ca sa ne poate spuna si varianta lor, n-am nimc cu nimeni, dar asta e realitatea.

     

    ps: faza cu bautura este din ziua cu accidentul, cand la un moment dat vorbeau unii exact acolo la locul nenorocirii ( nu stiu cine ) ca bause o bere la coltul strazii cu niste prieteni, si ca, la un moment dat sa certat cu ei si daia a plecat asa in tromba cu motoreta.

     

    inca o data imi cer scuze de offtopic. "NEBUN@KE"

  2. am si eu o intrebare :kiss: . O Honda cbr f3 600 e mai buna ca un Suzuki gsxr srad 600 ? nu ma refer la top speed ci la stabilitate , la fiabilitate , care e mai confortabila chiar daca sunt amandoua sport ? care e un un consum urban al unui cbr ?, dar al unui gsxr ? pe care dintre cele doua te bate vantul mai putin ? :blbl:

     

     

    astept un raspuns ! multumesc .

     

     

    Cu siguranta cbr f3. Cateva motive : este sport touring (nu super sport ca srad-ul) stai muuult mai comod pe ea, te bate mai putin vantul datorita faptului ca e mai grea (205 kg la gol fata de 168 srad-ul tot la gol), ciclistica mi se pare mult mai excelenta decat la srad, consumul in oras este in jur de 5-7%, nu stiu ce sa zic eu unu in locul tau as fii ales f3-ul (eu asa am facut am ales f2-ul care e o motoreta bestiala ptr mine) si ma scos din multe cacao-turi. Am mers pe srad destul in jur de 1500 de km si sunt satul de ea, + eu am 1,93 inaltime , si parca e jucarie ptr. mine.Intradevar se infige mai bine ca un f3, tinand cont ca are 109 cai fata de 98 ai f3-ului.Fiabilitatea....la fiabilitate nu stiu, sunt destul de "sanatoase amandoua"....dar nah cum zic altii ...."honda-i honda" nu scapi niciodata de ea....aici las pe altcineva sa isi de-a cu parerea... :rusinica:

     

    ps: NeBuN@Ke here.....

     

    Ajutati-ma va rog intr-o problema - http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=42972

     

     

    tati o intrebare...de cand ai bateria pe mobra? asta ce zici tu acolo nu e de rau stai linistit asa e un semn ca bateria e cam pe duca, si chestia aia ca iti creste intensitatea e de bine...adica releul de incarcare e ok, alternatorul ok...etc...daca bateria e veche vezi daca mai are apa distilata in ea daca nu resusciteaz-o....baga-i apa distilata... :rolleyes: (eu asa am patit)

     

     

    idem....NeBuN@Ke here.....

  3. Ma bag si eu. Vin cu o KAWA visinie. Vin din Militari asa ca daca vrei TRAINSPOTTING ne vedem joi pe 1 la ora 5 in fata la Cora Lujerului si mergem impreuna.Stiu drumul si ajungem foarte repede.Bem si o cafea in Peco pana se strang toti. Astept PM daca vrei sa mergem impreuna.

     

     

    eu plec din dr taberii...asa ca suna: 0765425056

     

    Cei care stau in miliatari si in dr taberei , propun sa ne intalnim toti la ora 5 la cora si s-o intindem la 5:30 spre ceilalti..care vor sa mai vina... :D

  4. ...@NeBuN@Ke, dupa ce se opreste in mers, imediat ce am oprit si vreau sa o pornesc, cand apas butonul start electromotorul invarte , numai ca nu porneste, ...satau ceva timp dupa care o ia......mai nou , adica duminica, in urban mi s-a oprit de 4 ori pe 5km, iar timpul cat asteptam sa porneasca a fost intre 5-10 min....

     

    tie iti invartea cand vroiai sa o pornesti?

     

    ...multam si am retinut cu releul...am sa-l verific

    Bafta si asfalt uscat :crack: :ok:

     

    <small>--- Mesaj completat în 31 Mar 2008 20:35 -------------</small><br/>

     

    @Ra3ptylla, merci pentru link.. :lol:

     

     

    ah...nu , numi invartea nimik... :huh:

     

    Pe la 6000 tragi de gaz scurt, pana-n 8000, lasi o fractiune de sec. si pe urma iarasi tragi "serios" de gaz si te lasi putin in spate...

    Viteza e undeva pe la 90-100 ...

     

    Motoru' are undeva pe la 106-110 calutzi...

     

    Numai bine,

    Raul

     

    cum dreaq sa nu se ridice mah...am reusit eu sa imi ridic batranica ...la draq, acum ne batem in filmulete care se ridica sau nu...oricum frumos...bafta :D

     

    ps: NeBuN@Ke here...sunt andarcavar... :D :lol:

  5. Pfff...daca faci un calcul...cam tot cheltuiala aia e...doar ca la ei e si un festival cu tematica moto, demonstratii etc. Vreau sa fac o plimbare insa dus-intors in aceeasi zi.

     

    k bafta atunci... :rusinica:

     

    ps: nebun@ke here....

×
×
  • Creează nouă...