Sari la conținut

jimmy bones

INACTIV
  • Număr conținut

    172
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jimmy bones

  1. as spune ca nu a avut nici o vina ... tirul era pe contrasens efectuand manevra de depasire chiar in zona marcata cu trecere la nivel cu calea ferata prevazuta cu bariere. intre cel de 100 m si cel de 50. dar nu ma pot pronunta.

    Este perfect legal sa faci manevre de depasire si intoarcere pana in dreptul indicatorului de 50

  2. in legislatie scrie undeva ca nu ai voie sa iesi cu spatele din parcare cand intrii pe drumul public, scrie ca nu ai voie sa parchezi la x metrii de intersectii, treceri de pietoni si tot asa! Pt mine GARCEA e de vina! daca ar arde toti soferii care nu respecta asta ar gasi ei loc de aprcare in alta parte!

    DA in legislatie scrie foarte clar ca nu ai voie sa iesi cu spatel in drum public!! dar nu in intersectii e problema, ci la iesirea de pe stradute pt ca, CHIAR NU AI VIZIBILITATE!! trebuie sa isi mai in strada ca sa te asiguri si iti vine un EROU mergand razant cu masiniile parcate si gata CONSERVARUL ALA NENOROCIT!

    Eu nu merg nici o data pe prima banda tocmai din cauza asta!!!! iar din punctul meu de vedere conducatorul auto NU ARE NICI O VINA IN CAZURI DE GENU ASTA!!

     

    Unul din cele mai bune posturi din toata sectiunea de accidente!

    CORECT

  3. bai putza... can ai sa ajungi tu la experienta mea si la cat am calarit eu sa imi dai BEEP! esti oaie... in 2000 calaream comuniste de rupeam ... de atunci pana in prezent am bagat KM de n-ai tu par in cap!

     

    tu esti generatia asta noua de figuristi cu motor care da bine la terasa, eu .... am prins si generatia cu comuniste (mobra, ij si regina JAWA) si sunt mandru de asta... imi amintesc cu placere de timpurile si vremile de atunci, insa can vad figuristi ca tine mii scarba sa le dau respect, TU NU ESTI MOTOCICLIST! esti... detinator/utilizator de motocicleta.

     

     

    si.... pt informatia ta drumul pe care fac whellie e cumparat de taicamiu si nu e drum public ce proprietate privata! ..... can mai cresti si aduni experienta tine-o pt tine ca o sa ai nevoie sa supravietuiesti pe R6, cat despre mine iti doresc tot binele, dar fa-ti un testament... si zii lu taticu care ti-a luat R6 ca s-ar putea sa pleci sus mai repede decat trebuie!

    ia uite aici cine e rau si cu experienta :D bai baiatule calmeazate si mai fa niste poze cu motoare :) ca de, ai experienta :) BAI ESTI NEBUN???? CATI ANI AI TU MAH DE AI ATATA EXPERIENTA????

  4. Chiar nu o stiam e super marfa!!! dar imi seamana fff mult cu stilul Skunk Anansie asa ca pun si 3 melodi super marfa de la ea

    din punctul meu de vedere e una dintre cele mai bune si reprezentative melodie ale ei si sa nu vorbim de vocea ei unica

    </a>

    si asta e printre ultimile ei melodi

    si poate nu radeti de mine dar poate imi spune si mie cineva daca stie cine e Carmen Queasy :cheers:
×
×
  • Creează nouă...