Sari la conținut

sogard82

Membru
  • Număr conținut

    373
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sogard82

  1. salutare . am o mica problema. am pus de curand o pompa de benzina pe motorul meu de la un zx4r (pompa fiind tot mitsubishi). problema este ca pe la 215-220 imi taie alimentarea cu benzina , ramane pompa goala. trebuie sa trag pe dreapta sa trag socul sa trag de gaz si apoi se alimenteaza din nou pompa. intrebarea este. Sa fie pompa de vina?

    Ps. motorul meu este un cbr600f4 din 2000 pc35

  2. Va rog sa-mi recomandati voi un service bun. multumesc

    Da carburatoarele le-am reglat de doua ori la doua service diferite. pompa de benzina am vazut ca are in interior o chestie precum platina de la dacie (asta am vazut desfacand-o eu).

    Pe unde am fost cu ea la service mi-au spus ca motocicleta este facuta din bucati (nasol stiu).

  3. Am o problema cu motorul. dupa ce se incinge nu mai tine relantiul . moare motorul in turatii joase. am reglat carburatoarele de doua ori . pana la urma nu este de la carburatoare , posibil sa fie de la partea electrica, bujiile le-am schimbat acum o luna . sa fie oare o bobina de vina?

    este un cbr 600 f4

  4. va salut. mi-am cumparat si eu de curand un f4 sport din 2000 carburatie( cbr600 fx scrie-n talon). as dori si eu sa stiu cum se seteaza ora , cum sa fac sa-mi arate nivelul de combustibil... etc

    in rest ce sa zic sunt multumit de ea, este o sportiva cuminte potrivita pentru oras. tocmai i-am schimbat uleiul si i-am sincronizat carburatoarele + schimbat bujii.. mai ramane sa-i schimb uleiul in furca si semeringurile.... iar ca bani am cumparat-o la pret de motor din 94 ...si inca veva imi urca temperatura prin oras ,acum pe caldurile astea si la 110 grade, este normal?

×
×
  • Creează nouă...