Sari la conținut

mob

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mob

  1. Nop :D

     

    Precum am mai zis, pompa Stoc cu niste injectoare marite de 64Oz si cand motorul este echipat corespunzator poate Sustine puteri de 300Cp. Cred ca este de ajuns... nu trebuie schimbata.

     

    Daca o schimbi nu faci decat sa cresti presiunea in rampa si atat... poti chiar sa ai efecte negative in functionare... schimbi ratia de aer/combustibil, poti bubui injectoarele care costa si ele, eventual bubui ceva racorduri/garnituri daca nu-i montezi un regulator de presiune... poate ai noroc chiar un Barbecue ceva.

     

    Daca vrei tunning care sa "excite cei 176cai ai busei...si sa faci Harmasari din ei... :laugh: Considerand ca vorbim de un motor model European de serie pana in 2008.... ii pui un:

    1. Filtru de aer BMC sau K&N.

    2. un sistem de evacuare complet 4:2:1

    3. renunti la catalizator si la sistemul de retur de gaze, blochezi intrarile de la returul de gaze cu niste "flanse Oarbe"speciale, deconectezi din ECU pinul 11 prin care se transmite informatia de la sonda de gaze.(Asa scapi de vreo 27 kg.)

    4. pe returul de gaze din baia de ulei montezi un filtru special in caz in care motorul are scapari de compresie in cartetul motorului sa iasa presiunea/gazele afara.

    5. montezi un Power commander si ii rescrii harta de injectie ptr modelul de evacuare si filtru de aer care le-ai montat.

    6. montezi un Speed Restrictor Eliminator.(TRE) la cele care nu sunt delimitate...

    7. iti echipezi motorul cu gume Noi.

    8. Spui o rugaciune inainte si ii dai bice.

    ======

     

    Cobori de pe el Nemultumit...

     

    Te duci in Extreme... Cresti plaja Turatiei pe la 1400rpm, incepi sa umbli la Injectoare, montezi pompe de debit marit, maresti cilindreea, schimbi axele cu came, lantul de distributie cu unul mai performant, schimbi racirea, schimbi baia de ulei, schimbi ambreajul treci la Stage 2/Stage 3/Stage4, schimbi pistoanele Stoc cu unele JP ca vrei sa-i dai un Nos in bot... sau ma rog treci la versiunea Turbo.

    :P Turbo versus Nos. in functie de buzunar.... tunninguri se pot face cu duiumul bani sa fie/Idei sunt cu gramada.

     

    Eu zic ca pompa stoc ptr Nevoile noastre e suficienta.

     

    tunningul minim Filtru aer/PCM/TRE/evacuare 4:2:1 sunt suficiente.... se mai poate face o marire de cilindree schimband garnitura de sub cilindrii cu una Speciala (magic strip) si schimband Capetele de la pistoane si segmentii cu unele aftermarket si ai si tu Busa 2008... :) poate un pic mai nervoasa ca-i delimitata.

     

    God Speed.

    Poate va ganditi si la niste frane pe masura!
×
×
  • Creează nouă...