Sari la conținut

vlady_phx

INACTIV
  • Număr conținut

    207
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vlady_phx

  1. Salutare !

    As avea si eu nevoie de o casca imprumut pentru pasager in zilele de joi pana sambata.

    Mentionez ca trebuie sa cumpar zilele astea casca pentru pasager, dar trebuie sa merg urgent la Bucuresti. Poate imi iau chiar de-acolo.

    Pasagerul este o ea, desi un S, sau mai mic, ar fi ideal. daca nu, e ok orice integrala...ceva sa mearga pana la Bucuresti si inapoi.

    Va multumesc anticipat !

    Vladimir

  2. salut !

    dati-mi si mie o parere rapid, ca zilele astea vreau sa o comand de pe louis.

    ce ziceti de Airoh Cezannee?

    e la reducere de la 300 de europeni la 150 (bugetul meu), arata bine, e flipup, are ochelari...mie imi place cum arata

    as vrea niste impresii de le cei care au avut airoh, sau au, si le pot compara cu alte firme

    toate cele bune !

    Vladimir

  3. In primul rand hai sa terminam cu discutiile de neam prost iar in al 2 rand te invit la magazin sa iti dau aia 200 ml care iti lipsesc si sa vezi putin fisa de service cat ulei a intrat in motorul tau, ca sa nu mai faci afirmatii de genul asta.ok? :)

     

     

    man, mersi de propunere, o lasam balta, da pe principiul "daca nu am cascat ochii cand trebuia, acu sa ma descurc", nu mai are rost sa vin la magazin cu sticlutza. Tu vad ca n-ai observat, da eu nu am incercat sa dau vina pe magazin sau pe tine, mai degraba ca nu am stiut eu precis cat intra la un schimb de ulei cu tot cu filtru. Te-ai atacact degeaba. Nuj ce scrie pe fisa, da iti spun ca acum este la minim, si nu l-am folosit deloc.

    Daca stii de unde pot cumpara juma de litru, ar fi perfect.

  4. satan...ce draq ma baiatule te stiam cu bun simt...e normal sa mai gresesti....numai cine nu munceste nu greseste...nu e cazul sa sari calu'...pai daca sari cu cheia dinamometrica la fiecare client isi deschide Karmina sala de K1 nu service...si poate trec si eu pe acolo pentru un schimb de bujii si atunci sa te tii...ca cheia mea e mai mare... :lol: :)

     

     

    A, pai isi aduce fiecare ce are mai mare?

    La urmatorul schimb imi aduc kalashu :)

    :)

  5. Auzi bai "domnu ofiter" daca ai vreo problema contactezi service-ul ,nu improsti cu cacao.ok?daca vrei sa revenim la discutiile offtopic esti invitatul meu,poate faci cunostinta mai bine cu cheia mea dinamometrica. :)

     

     

    vad ca ai o problema cu meseria mea. nu stiu daca e vreo frustrare de-a ta, sau altceva, da ti-as sugera sa o lasi balta. io n-as face misto daca as fi in locul tau.

    service-ul nu il mai contactez dupa juma de an, doar pentru ca are mecanici clasa I, si parca am discutat atunci legat de cantitate, da am zis ca te pricepi.am zis prost. nu mai are rost acum sa sunt pentru juma de litru de ulei, fac rost singur

    si legat de cheia ta...nuj ce sa zic, ca nu am inteles exact intentia. m-ai spart, oricum

    Mesaj completat

    Am Motul 5100 ester 10w40 380ml .. daca vrei iti vand :)

    Daca ai nevoie doar de 100 ml fac cinste...hai maxim 200 ml

     

    mersi man, da vreau sa completez cu exact acelasi oloi

  6. Salutare !

    Ma intereseaza si pe mine, daca poate cinva sa imi vanda 300-500 ml de ulei MotoRex 10w40, dinacela cu care s-a facut schimb de ulei la mymoto anul trecut.

    am facut un schimb de ulei acolo, si mesteru de la garaj mi-a pus cu 100 ml mai putin,pt ca nu a luat in considerare cand a scurs tot uleiul si cantitatea care urca in motor...asa ca acum imi trebuie sa completez (e la minim in mom de fata uleiul), si sa mai pun pe viitor, cateva sute de ml de ulei. daca aveti, sau stiti pe cineva, anuntati-ma si pe mine, si platesc.

    numai bine !

  7. @vlady_phx: ridica motocicleta pe ceva (cric) si invarte roata ca sa vezi daca se misca vitezometrul

     

    Korben frate, nu are nicio logica ce spui tu...sigut ai uitat sa mai spui ceva... daca nu se misca vitezometrul in mers, de ce s-ar invarti cand ridic roata si ii imprim eu o miscare?? elentual sa ridic, sa invart, si sa vad daca se misca tzambutushu ala care iese din melc. daca ala se misca...presupun ca e OK melcul ala de plastic, si ca trebuie uns cablul, sau nuj, poate nu e bagat bine in bord... :|

  8. eu, un anti-talent intr-ale mecanicii, am facut azi o chestie de care sunt mandru :angryfire:

    am completat nivelul la baterie :D in 3 din cele 6 compartimente era nivelul sub minim...probabil de asta pornea mai greutz. acum, dupa ce o sa fac o tura sb-bv, sper sa mearga mai bine.

    ah, si am desfacut cablul de la melc...nu se invartea tocmai super-usor cum spuneti voi ca ar trebui, si cand invarteam nu se misca kilometrajul...de la asta sa fie? nu e bagat bine in bord?? a, si din melc iesea un tzuspic care intra intr-o furca de la cablu, si am incercat sa invart de ala si se misca putin dupa care se bloca. sa fie f*** melcul??

    Vladimir

  9. nu-i nici o diferență...

    P.S. dacă nu vrei să pățească nimic, închide-o în garaj... altfel nu garantează nimeni. sau puteai să-ți iei chopper. alea se mângăie Âşi se gâdilă apoi se Âşterg de praf

     

     

    de pe chopper am venit :wave:

    garaj...as inchide-o in trei ! da nu am nici macar plelata :D

    ma asteapta "trista sub un pom" cum spune Covaci...

     

     

    "triiiiista sub un pom

    motocicleta parca-i om

    faaaaarul intreptat in zare..

    asteapta sa ma sui calareeeee"

    :angryfire:

  10. nu spargi carena dintr-un singur poc in lateral..., eventual rupi un maner de frana/ambreiaj - tre sa-ti alegi o parte pe care sa cada :wave:

     

    pe mine ma enerveaza si cand gasesc un caca de pasare pe ea :D

    da-ti seama cum fac cand rup un ambreiaj sau ceva...

    nu de alta, da banii mei sunt foarte riguros dozati pentru urmatoarele 3-4 luni...deci nu vreau niciun incident...cel putin pana atunci...

    ah, azi mi-am facut RCA pe 6 luni la ARDAF cu 110 ron, va spun sa aveti un reper, asa...

    numai bine !

    Mesaj completat

    Oly, păi hai la întrunire, să ai de unde alege! :angryfire: da să Âştii că pe a mea nu ți-o dau chiar dacă e fabricata în japonia Âşi nu în italia

     

     

    care-i faza cu japonia si italia?? din 97 au inceput sa se asambleze la macaronari, dar nu inteleg care e diferentza?sunt mai bune, sau ce?

  11. Pai daca ai cric OEM, miscarea e simpla: tii mobra dreapta, lasi cricul jos, te urci pe pinten si tragi de mobra in sus si in spate (o mana pe ghidon, una pe manerul lateral spate).

     

    Mai multe detalii pe: http://www.transalp.ro/forum/post7935.html#p7935

     

     

    mersi Maverick, da al meu nu are talpa dinaia pe care sa apas cu piciorul...miscarea o cam stiu, ca si la celalalt motor aveam, da la asta nu imi merge...

    o sa iau vreo 3-4 malaci odata cu mine, si o sa incerc

    gorilele o sa sta in stand by, ca sa nu scap vaca sa ii sparg vreo carena :lol:

  12. Cum se verifica corect nivelul uleiului in motor tinand cont ca am cric lateral? Se tine motoru drept sau in pozitia in care sta sprijinit de cric. Stiu ca nivelul optim e undeva intre cele doua linii indicatoare, dar nu-s lamurit de pozitia motorului.

     

     

    idee e sa fie uleiul cald, sa dai o turica, si sa il lasi cateva minute sa curga tot de prin cilindri, apoi, din cate am citit prin manuale, de baza e sa fie motoru drept, adica ori iei una bucata prietena, o pui sa incalece, si o rogi sa nu scape vaca si sa o tina drept putin, ori o urci pe cricul central.

    mie sincer mia luat mai putin sa o conving pe iubita mea sa se lupte cu vaca, decat sa conving animalu sa urce pe cricu central... :)

    inca nu am identificat miscarea de urcare pe cric... :lol:

     

    a, si cand bagi prostia aia sa verifici uleiul, sa nu insurubezi. o lasi numai cat intra ea, pana dai de filet, mkay?

  13. va multumesc si voua, dar in special lui Lutzifer, pentru asistentza online :)

    cu CDI-ul nu am probleme, doar ticaitul fin si pornirea mai greoaie...

    stiu f bine cum e cu motorul, ca am avut o batranica din 82 si numai in perfuzii scumpe am tinu-o...dar m-a slujit...

    acum pe asta vreau sa-l fac tovaras de drum, nu batranica cu probleme :D

    oricum, multumesc inca odata, baieti, pentru raspunsuri, vad ca interesul e mare, si lumea nu ezita sa dea un sfat, cel putin pe opicul asta....

    you(we) rock !! :lol:

  14. noh, si uleiul unde il verific?? nu am gasit nicicum... :bounce:

    Mesaj completat

    pai incepe prin a completa apa din baterie... țăcănitul e în Âşa, nu în motor....

     

     

    cum adica tzacanitul e in sa?? si daca e de la lantul de distributie sau tacheti, desi cred ca e de la tacheti, ca se aude de undeva din partea de sus a cilindrului (bag cracii, m-am saturat de problem la motor...)cat ma costa, si cat de urgena e operatiunea?

    am luat apa distilata, am completat si la lichidul de racire, da nu am redresor, sa ma apuc de baterie. o sa o incarc saptamana care vine...

     

    Mesaj completat

    ah, scurt si la obiect. cam cat ma face un curatat si sincronizat de carburatoare? mi se pare ca atunci cand tin constant pe la 3,5-4 mii rotatii/minut, trage sacadat...putin.

    imi cer scuze ca va bombardez cu intrebari, da ma bazez pe voi sa ma invatati si pe mine cate ceva despre motorul asta...

    multumiri anticipate!

    Mesaj completat

    yet again, cum imi dau seama daca a pornit doar intr-un singur cilindru? :rock: se aude, se simte, se miroase?

    Mesaj completat

    cum verific uleiul m-am lamurit

    astept asistenta frateasca la celelalte probleme

    cheers !

  15. intrebari si problemute:

    se aude la motor un ticait fiiin si subtire. e normal? sau nu ar trebui sa se auda nimic? de notat ca are vre 56000 km

    si mai nou, cred ca din cauza bateriei, cand dau la buton, nu mai vrea sa porneasca, ori caraie, si nu invarte nimic, ori invarte de cateva ori in cilindru acolo da moare repede. trebe sa trag socul peste jumatate, sa sa o ajut neaparat o secunda cu gaz...

    cred ca e si bateria de vina, ca imi palpaie becul de neutru cand stau pe loc si semnaizez intr-o parte...dar ciudat e ca atunci cand semnalizez, si accelerez, tot palpaie becul, ceea ce ma duce cu gandul la alternator... :bounce:

    va rog sa nu imi dati vesti naspa, ci solutii simple :rock:

    cu respect

  16. Azi am facut ITP la vacutza, cu 20 de lei. :rock: aproape moca as spune...si sa traiasca nea' ingineru care mi-a inteles graba si m-a bagat in fatza...toate cele bune :lol:

    il alta ordine de idei...am 3 chestii de lamurit cu voi...

    unu...are cineva un proiect de feronerie pentru TA model 97? :moto: crash bar si suport lateral...crashbarul m-ar interesa sa fie si la motor, si la carena...am gasit ceva, da e in germana...ma intereseaza in romana, sa se dea explicatii cum se indoaie tzeava...

    doi...daca are cineva owners manual tot pentru vaci de varsta mai sus mentionata...nuj, ori din cauza netului, ori din alta, ce-am dat jos de pe site-ul transalp.ro nu il pot deschide...daca puteti sa verificati...as aprecia

    si o a treia chestie...ideea apartine fostuli proprietar...are cineva vreo idee cum se poate face ca atunci cand folosesti faza lunga, sa ramana si faza scurta aprinsa? fostul proprietar spunea ca ar ajuta mult la curbe...sa vezi si mai aproape, si ma gandesc ca are dreptate...

    Astept raspunsuri, si sper sa va ajute si pe voi discutia asta :bounce:

×
×
  • Creează nouă...