Sari la conținut

andreas.bc

EX+
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de andreas.bc

  1. Fratilor vreau sa pun motor mai mare..de 70 cc...dar ziceti mi pot sa pun fara sa schimb si chiuloasa? adica sa maresc diametrul chiuloasei stock:-?

     

    Si eu sa cumpar numai pistonul si segmantii

     

     

    N-ai nici o sansa sa faci asa ceva ...

  2. Te duci frumos la o vulcanizare sau altundeva unde gasesti pistol pneumatic.

     

     

    daca vrei sa-ti faci praf filetul de la ambielaj dute la vulcanizare si desfa cu pistolul pneumatic ....mai bine desfa cu un cricket si blochezi acolo cu o surubelnitza ceva...

  3. salut ...am si eu o nelamurire in legatura cu firul care intra in termostat (chesti de culoare albastra de pe motor ) mie mi-a iesit firul de acolo si la termostat sunt 2 intrari numerotate cu 1 si 2 ....si nu stiu in care sa bag firul :friends: ....va rog frumos sa-mi ziceti ...mentionez ca e speedfight

     

    Multumesc :scratch:

  4. Salut baietii ...mi-a venit si mie comanda de pe Scooter Attack

    -Ambielaj Stage 6

    -Filtru sport Stage 6

    -Placute frana Stage 6

    -Rulmenti ambielaj SKF

    -Antigel

    -Stickere cat cuprinde

    -Paleta de la variator

    -Furtun benzina

    -Suruburi toba

     

     

    Multumesc lui Sorin ca m-a ajutat sa dau comanda ...

    Astept intrebari!

     

    Bafta! :kiss:

    post-24257-1237211438_thumb.jpg

    post-24257-1237211446_thumb.jpg

    post-24257-1237211455_thumb.jpg

    post-24257-1237211463_thumb.jpg

    post-24257-1237211472_thumb.jpg

  5. Salut,ce ziceti merita casca asta 150e..??

     

     

    E AGV frate .. siguranta e 100 la suta asigurata ...a avut un prieten deal meu accident cu moto si avea casca agv in cap ...a dat de peste 4 ori cu capul de asfalt atunci si are doar 3 zgarieturi casca ....deci merita :burnout:

  6. am stat si mam documentat si eu oleak despre speedfight 3 ... mi sa parul o porcarie ..pt k o bagat urmatoare motoare : 50 cmc racire pe aer in 2 timpi ....50 cmc racire pe lichid in 2 timpi .....si o motorizare de 50 cmc in 4 timpi ....am ramas prost cand am vazut ...parerea mea e k o stricat speedfighturile bagand motorizare in 4 timpi :laugh:

  7. Schimbare ambielajului: La desfacut nu iti trebuie decat un ciocan de cauciuc sa scoti ambielajul din rulmenti, si rulmentii din carter.

    La montare trebuie sa incalzesti carterul cu o lampa pe gaz(de preferat) pana sfaraie apa pe el daca pui o picatura.( sa nu il incalzesti mai mult ca apoi risti sa o bele$ti) Cand s-a incalzit bagi frumos rulmentul care v-a intra usor cu mana, apoi ambielajul la fel in rulment. E foarte simpla operatia dar trebuie sa ai multa grija. Sa fii atent sa nu iti cada ceva mizerie, in carter inainte sa lipesti cele doua jumatati ale motorului. strangi suruburile si gata. Acum ambielajul trebuie sa se invarta usor in locasul sau. E recomandat sa ii faci 20minute rodaj, il lasi pornit. sau in mers dar foarte usor. Nu e necesar mai mult.

    Lucrurile astea tzi le spun din experienta, am schimbat ambielaje si rulmenti la mai multe motoare: Aerox, CZ 175, alt CZ. Bafta!

     

     

    Mersi ...dar mai am o intrebare ....automat cand schimb ambielajul trebuie sa schimb si rulmentul :-ss ?

     

    P.S. sunt cam necunoscator :laugh:

  8. pai nush cum sa iti explicam,e destul de greu...eu bagam mai intai rulmenti in cartere,dup luam ambielaju,cu un ciocan mic de cauciuc si bateam pana intra in prima carte "oricare ar fii aia,stanga dreapta" dup,luam jumatea cealalta,si fixam pe rulment,bateam usor pana se apropria

    dupa,bagam suruburile si strangeam pe diagonale cate putin...daca gresesc,spuneti-mi,eu asa am facut s a mers perfect! vezi si u...bafta a da si ai grija sa nu lashi ceva prin motor,ma refer la mizerie etc! si ca sa fi sigur,dai cu un pic de mastic pe la imbinarile carterelor!

     

     

    Mersi mult ....peste vreo 3 -4 saptamani intru cu el in operatie ...daca mai aveti sfaturi va rog sa-mi spuneti :laugh:

  9. salut ...am si eu un speedfight 1 si urmeaza sa-mi dau comanda de un ambielaj stage 6 ....problema este cu montatul :laugh: ....din moment ce in orasul meu nu mecanici profesionisti aleg sa-l fac acasa de alaturi de un prieten care se pricepe destul de bn .....va rog spuneti-mi cateva sfaturi de care ar trebui sa tin cont cand montez ambielajul ....multumesc :laugh:

  10. ba ..nu intzeleg nici nu te cunosti snake cu el ...si crezi k nici o curba nu poate sa ea ...pun pariu k daca te pun pe dna lui nu potzi sa te iei curbele cum le ia shoarecu asta ....il cunosc de 2 pe shoarek si conduce prea bestial :)

×
×
  • Creează nouă...