Sari la conținut

Body

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Body

  1. Atata timp cat a dat replica respectiva mi-as toci degetele de pomana sa-i explic de ce pt ca tot nu va intelege si tot va considera ca el are dreptate :)

    serios acum, sunt curios care iti sunt argumentele..e gratuit insa modul in care ma judeci tu sau fast_arrow..asta tine insa de educatia sau de inteligenta voastra sociala :) dar cu asta nu am nicio legatura...revenind la subiect,e o situatie care se poate intampla multora si e bine sa se stie ce e de facut...desi m-a pus pe ganduri replica ta initiala nu vad de ce as fi procedat altfel decat cum am sugerat ...nu intru in justificari fiind totusi curios sa se arate ce e gresit la o abordare a problemei in modul sugerat de mine. cred ca ar fi mai constructiv decat sa dam posturi pentru orgasmul fanilor.

  2. Salutare,

     

    Asta seara am avut primul meu accident si din fericire am scapat usor: doar ceva lovituri pe maini.

    Accidentul a avut loc dupa unul din multele semafoare de pe Iuliu Maniu, intre statia de metrou Lujerului si Gorjului, directia Gorjului.

    Ce e mai interesant e ca soferul de a carui masina m-am lovit, eu trecand pe verde, nu s-a obosit nici sa se dea jos din masina sa vada daca am patit ceva. Pana m-am dezmeticit eu si am ridicat motorul cu ajutorul altui motociclist din trafic( caruia ii multumesc inca o data) omul deja plecase.

     

    Ceea ce e mai grav e ca nu i-am prins nici macar o litera din numar. Tot ce tin minte e ca era o dacie alba papuc ( posibil cu 5 locuri).

     

    Poate stiti sau auziti pe cineva care a vazut ceva... l-as cam da pe mana politiei.

     

    Eu ma bucur ca nu am nimic grav si acum o sa incep sa imi caut piese pt reparat motoru.

     

    Sa auzim de bine,

    du-te la urgenta (pt bandaje ce ar justifica lipsa ta de reactie de pana acum, fiind implicat intr-un accident cu victima) si ulterior la politie sa declari fuga de la locul accidentului a individului. dimineata blindeaza-te pe seama loviturilor cu documente de la un legist si pastreaza legatura cu politistii...asta in eventualitatea in care vina apartine in totalitate celuilalt...in caz contrar, desi nu-i este diminuata culpa, risti sa iti pierzi si tu permisul. bafta

  3. categoric raspunderea o poarta si seful care ia permis sa urce in cabina utilajului si sa iasa pe un drum public, desi d.p.d.v.legal nu avea nici-un drept

    1. I-a, nu ia.

    2. Din nou, tind sa cred ca ai dezvoltat o mica obsesie in ceea ce priveste firma aia, nu persoanele care sunt responsabile de accidente. Nu inteleg, din nou, ce vina are firma. Sigur, daca ala care o conducea (pe Wola)nu avea permisul corespunzator, sau atestat, atunci s-ar putea sa fie o mica problema... dar din moment ce organul( cel de la sectia 5) si-a dat OK-ul, ca sa zic asa... atunci nu inteleg unde e problema...

    3. 10-15 m in spatele ei mergeai? si cat de tare a dat aia cu spatele de n-ai avut timp sa intorci? Eu cred ca mergeai la aspiratie in spatele ei, dar nu conteaza ce cred eu, pentru ca eu n-am fost acolo!!!

    4. Desigur, se poate sa fie o conspiratie mondiala, iar cei de la Cotroceni fac tot posibilul ca firma CONCELEX sa scape cu fata curata!!

    5. MAY THE FORCE BE WITH YOU, Jedi, in razbunarea ta in care e vizata CANCERLEX

    6. Cu Butelia mea se mai aude ceva??

     

    din nou, P.S.

    gandestete la urmatorul lucru: maine poti fi tu sub rotile unui camion al concelexului daca eu azi nu fac nimic

    1.gandeste-te, nu gandestete

    2. Poti sa faci tu ce vrei, prietene, poti sa ii actionezi tu unde vrei pe aia. N-are nici cea mai mica legatura cu firma cancerlex faptul ca maine pot sa ajung sub rotile camionului. Nu o sa fie concelex, o sa fie URBAN. Nu o sa fie URBAN.......... Soarta, prietene, n-ai cum sa ti-o schimbi! ;) Sigur, experienta te ajuta si ea destul de mult. Dar la sfarsit, tot ea trage cortina!

     

     

     

    mai sus e o mostra de gandire mioritica...pana una alta judecatorii - la cat sunt de izolati de realitate, ca sa nu mai vb de tinerele d-ne si d-soare procuror si judecator care habar n-au cu ce se mananca circulatia rutiera intrucat nu au permis- nici nu stiu ca motociclistii exista. asa ca probabil ca in momentul in care procesele intentate de motociclisti vor depasi un nivel critic li se va aprinde si lor o scanteiuta si vor realiza ca acolo unde autoturismele isi risca doar putin vopseaua, noi ne riscam viata. opinia mea e ca toti cei care va simtiti cat de cat cu legea de partea dvs sa nu ezitati sa-i actionati in justitie...soferul wolei era de vina, da-l in judecata...si eu am , pe langa A si B si C si E, deci mi-e cat de cat cunoscuta situatia....asa se vor invata macar colegii daca nu chiar sefii care i-au pus sa lucreze acolo...dubla lovitura....boul de conducator se va ocupa de proces, iar in ceea ce-l priveste pe sef e posibil sa fie nevoit sa dea el banii, la mica intelegere cu soferul, intrucat cel din urma doar a indeplinit un ordin de munca. nu a fost greseala sefului ca ala a dat in spate si nu te-a vazut dar macar exista o mica sansa ca toata tevatura asta in justitie sa-l afecteze si pe sef. bafta

×
×
  • Creează nouă...