Sari la conținut

Alina.I

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Alina.I

  1. RIP :) :D

    Nu l-amcunoscut f bine pe Doru dar l-am cunoscut prin intermediul celei care urma sa ii fie sotie si care imi este prietena....ce pot sa spun..un accident stupid in care un om muncitor si plin de viata, un om de milioane care era in stare sa rastoarne muntii a parasit lumea asta poate pt a merge intr-o lume mai buna!

    Te iubim Doru! Nu te vom uita niciodata! Cei ce se dau mari stiutori in ale motoarelor se pot abtine in astfel de momente pt ca niciodata nu stii..oricatde prudent ai fi ce iti rezerva soarta si nimeni nu doreste sa ajunga acolo unde nu trebuie mai devreme decat ii este scris!Dumnezeu exista si el ne scrie in fiecare zi randuri din viata noastra si niciodata nu poti stii ce este scris pentru fiecare!

    Nu il mai judecati voi pe acest om minunat doar pt ca inca mai traiti si aveti gura si maini sa o faceti pt ca judecata de apoi a fiecaruia se va intoarce importiva voastra...numai Dumnezeu are voie sa ne judece!

     

     

    Ai dreptate Flori..dar asa eram si eu..indiferenta cu cei ce mureau si nu ii cunosteam...dar dupa ce DORU a murit , am vazut si eu cat de dureros este sa pierzi pe cineva drag ..si mai ales pe el, care era un om tanar si deosebit cu multe planuri in viata..

    Dumnezeu e sus si vede !

    Ai grija de el Doamne pentru ca merita..

    RIP :)

  2. Eu nu inteleg de ce te bagi tu si nu iti vezi de treaba ta. Chiar nu intelegi ca am intrat ai, noi prietenii, si ne-am facut cont doar sa ne exprimam un omagiu. Zici ca esti Mitica de la Liga iti dai cu parearea in tot. Lasa-ne ca poate omul asta ne-a salvat viata unora dintre noi prin faptul ca uni isi vand nenorocitele astea de motoare si ne vedem de viata si sa o traim nu se ne batem joc de ea. Expertule daca scapa din accident cu viata era un om nenorocit, paralizat. Cu atitudinea asta de cunoscator nu te vad bine sper sa aud de tine numai de bine sau mai bine sa nu mai aud de tine deloc. Aceeasi atitudine si in trafic, toate regulile le incalcati nimik nu va mai ajunge la nas (nu este valabil pentru toti). Cum sa-ti cedez eu trecerea daca tu in oras ai 160 - 200km/h. Ce reactie trebuie sa am eu cand tu ai viteza aia.ZI EXPERIMENTATULE! nu mai judeca tu pe nimeni. Lasa-ne pe noi si pe prietenul nostru, DORU, in pace. Ca pentru noi nu a fost motorist, ca nu e secta asta, a fost un amic bun, un frate..... Iar noi postam anuntul unde vrem ca e gratuit si nu e problema ta....postam si pe 'noi doi' daca vroiam....

     

    Dorule suntem alaturi de tine... Nu-i baga in seama... Ca ei sunt viteji acum in fata monitorului.... Dau sfaturi.... Lasa-ne ca am obosit de atata plans si necaz si durere nu ne mai obosi si tu.... Sa nu treci niciodata prin ce a trecut Doru si nici prin ce am trecut noi.....

     

     

     

     

    asa e...sunt smardoi ei...dar prin ce am trecut noi , nu cred ca a mai trecut nimeni ..cata suferita, Nu te vom uita DORU niciodata...vesnic vei ramane in inimile noastre !!!

    Dumnezeu sa te ierte !! :)

  3. :) mda, ce sa zic, si eu il cunosteam pe Doru.. pe 4 octombrie urma sa devenim rude pentru ca vara mea trebuia sa se casatoreasca cu el , si tot pe 4 octombrie implinea 33 de ani.. Era un om plin de viata, ajuta pe toata lumea, se imprietenea foarte repede.. Cand am auzit ca a murit nu-mi venea sa cred , era prea bun ca sa ne paraseasca.. Am fost cu el in mai multe locatii cu familile si mi-am facut o parere foarte buna despre el, un om extraordinar , nu aveai ce sa ii reprosezi.

    Imi pare foarte rau de el , pentru ca abia isi cumparase un apartament si un BMW seria 3 pe care si-o dorea demult, insa nu s-a putut bucura de ele.. + de asta ca si-a lasat iubita singura :D erau fericiti amandoi , dar soarta nu l-a lasat sa isi traiasca viata...Avea multe planuri de viitor

    Multi l-au iubit ..si s-a vazut si astazi la inmormantare la cati prieteni au venit...

    Multa lume a plans dupa el si a suferit... :hurt:

    Nu trebuia sa moara , dar Dumnezeu ii ia pe cei buni la el... :) dar noi ramanem cu o durere mare in suflet...

    Doru avea putine din toate : ii placea sa se distreze, sa munceasca, sa fie de casa...ajuta pe toata lumea, pe nimeni nu refuza..un om deosebit..nu am cuvinte.. Cine il cunoaste imi da dreptate ca a fost o persoana minunata !!

    Dumnezeu sa il ierte si Odihneasca-se in pace !!!

    P.S : nu-i doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut azi noi toti..

×
×
  • Creează nouă...