Sari la conținut

Tzh

Membru
  • Număr conținut

    285
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Tzh

  1. Sorin hai cu motorul tata!!Mai bine iti cumperi unul de buget redus ,revopsit dar in stare mecanica buna! Oricum iti iei motor pt o vara-doua nu mai mult

    Decat sa astepti sa treaca viata pe langa tine si sa strangi banii apoi sa cumperi ,ca mai apoi dai bunaciune de motor pe bani de nimic...oricum motoarele in stare originala nu prea sunt apreciate si la revanzare pierzi masiv ...deja pe la 2200-2500 se gasesc motoare ok...si nu te limita la 600....i-ati direct 1000 = ))

    Merci de sfaturi/incurajari,dar daca e sa fie ..tot la 600 raman deocamdata:))

  2. Salutari tuturor motociclistilor . Sunt nou venit pe sait si as dorii sa-mi gasesc prieteni . Am un aprilia tuareg 600 wind si nu prea lucreaza amortizorul central merge numai pe arc . Doresc sfaturi si sugestii daca se potriveste ceva asemanator B)

    Salut Sorin. Bine ai venit printre noi:D. Cu partea de service eu nu te pot ajuta, poate se pricepe altul de pe aici, dar pana atunci zic sa intri la topicul cu SERVICE si pune acolo o intrebare. In rest...sper sa ne vedem la primavara la o tura :friends:

  3. Pe la 7k incepe sa traga ca o bestie, cu toate ca e un touring..sport-touring.Nu am experienta in motoare ss, acesta fiind primul motor al meu de 600,dar eu am fost f multumit si incantat de puterea lui.

    Cu crash padurile...uite-te pe acest topic pentru ca s-a mai discutat treaba asta si parca cineva gasise ceva solutie si parca-si si pusese.Dar nu mai stiu exact unde:) multa bafta

    P.S: eu imi vand motorul, asa ca daca stiti pe cineva interesat, dati un pm:D vreau sa trec la un R:)

  4. Tare faza cu mr. militian. Camera intr-adevar lasa de dorit. Daca ai reusi sa o pozitionezi pe rezervor sa se vada kilometrajul si orizontul prin parbriz s-ar auzi mai bine. Multa bafta in continuarea si fara filmari de genul asta:

    Pfffff....tare asta:)

×
×
  • Creează nouă...