Sari la conținut

vajumic

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vajumic

  1. Aveti foarte mare dreptate motociclistul e vinovat, dar sunt convins ca voi nu a-ti avut astfel de accidente, altfel nu cred ca a-ti fi spus cu atata tarie ca motoristu e vinovat.

    Eu am avut un accident asemanator in drum spre mare un TIR i-a taiat fata autoturismului din fata mea, el a franat brusc, eu am franat brusc, dar nu m-am oprit decat dupa impactul cu bara Passatului...pe banda 1 nu aveam cum sa ocolesc ca erea ocupata de remorca tirului care isi schimba directia sprea banda a2-a :blink:, fara semnal si asigurare...Deci practic eu am fost vinovat, dar adevaratul vinovat si-a vazut de drum in continuare.

  2. puteti sa incercati la mine .... www.valeo-media.ro e 40 cu tricou cu tot dar problema ar fii transportul din Tg-Jiu pana la voi in Bucuresti.Daca va strangeti mai multi e mai putin transportul.

    Ce ziceti?

     

     

    Salutare

     

    Va fac eu ma ieftinache...

    sa-mi trimiti grafica sa fac unu pt mine de proba si daca va place

    facem...

    cam la 25 RON cu tot cu tricou - pretul asta doar pentru tricouri albe.

  3. Probun o plimbare pe la bulgari.

    Am gasit cate ceva pe net, adaug niste linkuri si daca va hotarati ne vedem duminica. :friends:

    P.S. Mi-e dor de o mancare bulgareasca... :cheers:

     

    "Fortăreața Cherven a fost un centru militar, administrativ, economic Âşi cultural al celui de al doilea Stat Bulgar

    n sec 12-14. Ruinele fortăreței sunt localizate lângă satul cu acelaÂşi nume, situat la 30-35 km sud de oraÂşul Ruse, in nord-estul Bulgariei. "

    http://dj-dia.blogspot.com/2008/05/cetatea-cherven.html

     

    http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...l%3Dro%26sa%3DG

     

    http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...l%3Dro%26sa%3DG

  4. Nu vei avea nici o problema, atata timp cat actele sunt ok, permis, asigurare ro, C.I. atunci nu mai ai nevoie de nimic

    Cat priveste schimbarea banilor, sa fiti atenti la curs, oricum au curs valutar LEI-LEVA fara a mai schimba in prealabil in euro.

    Ps: va recomand sa faceti plinul in Giurgiu. In bulgaria benzina e mai scumpa, cam 2 leva/l (1 leva - 2 lei si ceva)

     

    Multam Ravenitzo! :P

    In cazul asta ne vedem diseara la arc sa punem tara la cale :lol:

  5. Salutare,

    M-as baga si eu, insa am o mica nedumerire

    Eu am motocicleta avariata destul de vizibil (adica are bordu zburat si o oglinda) in rest doar sgarieturi

    si vreau sa stiu daca am voie legal sa ies cu motocicleta asa...sau daca o sa am probleme in caz ca ma opreste vreun echipaj.

    Se poate scoate o dovada speciala de la politie (in engleza) sau o pot folosi pe ce-a care mi s-a intocmit in ziua accidentului?

    Numai bine!

     

    Asfalt uscat!

  6. sunt destui cei care trec ca orbii pe trecerea de pietoni, in special pensionari. ori baga capul inainte sii dau jar pe trecerea de pietoni, ori abia merg si se uita dupa muste de parca ar avea treaba maine. sa nu mai zic de sontorogii care trec prin locuri nepermise, nu se asigura decat atunci cand ajuns in mijlocul strazii, unde se si opresc pentru ca asigurarea sa fie cat mai temeinica, apoi o i-au iar la pas ...

     

     

    Moshule, daca e pe trecerea de pietoni nu mai conteaza ca e hodorog, ca nu are dinti in gura, etc. Poate sa traverseze si cu mersul furnicii, esti obligat sa opresti sa astepti pana traverseaza strada, daca este pe sensul tau de mers indiferent ca el e pe banda 1 si tu pe banda 2, ca el abia se misca si tu poti trece mult mai repede ca ai multi cai putere.

    R.I.P pustului

  7. salut.

    ce ziceti de un tg. jiu - valea jiului si imprejurimi

     

     

    Eu ma gandeam la Cheile Bicazului, lacul rosu...

    Ce ziceti?

    :D

     

    Eu ma gandeam la Cheile Bicazului, lacul rosu...

    Ce ziceti?

    :blink:

     

     

    Fara Offroud-uri si forestiere foarte accidentate.. :moto:

     

    E ff faina si ruta propusa de Ianachim :blink:

    Si ar fi interesant daca se fac multe opriri pentru imortalizat peisaje, caci mai mult pentru fotografii plec week-endu asta la drum, avand in vedere ca e toamna si peisajele sunt superbe pentru imortalizat. :rusinica:

  8. post-22128-1218664725_thumb.jpg]Negasind nimic in sectiunea asta care sa ma multumeasca, mi-am luat inima in dinti si am hotarat sa propun o iesire. In mare, traseul ar arata....Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Brezoi-Obarsia Lotrului-Petrosani-Tg.Jiu-Horezu-Rm.Valcea si retur. Drumul l-am facut de mai multe ori cu masina.Asfalt peste tot, in afara de o potiune mica de macadam intre Obarsia Lotrului.Peisaje frumoase.Lucruri multe de vazut pe drum.Traseul se poate face in 2 zile sau 3 daca se doreste, in functie de timp si de bani.Dormit preferabil la cort daca nu, la o pensiune/cabana. Eu am un Suzuki Gs500(un fel de dacie 1300 :cheers: ). M-as baga si pe transalpina in masura in care mai e cineva care cu o mobra facuta pentru asfalt. In masura in care exista doritori......nu va sfiiti. Plecarea, oricand incepand de azi si pana luni, dar probabil ca pentru multi weekendul e cel mai convenabil. Tot ce am scris mai sus este flexibil in functie de ce mai doresc ceilalti. Astept propuneri si intrebari

     

    Am atasat o poza cu traseul. Cu galben e drumul de baza, iar cu albastru deviatiile(Transalpina)

    Salut,

    Si eu plec maine seara spre Tg jiu, dar plec pe A1 Buc-pitesti-valcea-horezu-poenari

  9. Cu riscul sa pornesc o cearta inutila , eu tocmai am luat permisul , si la orele de legislatie si in Codu rutier scrie clar "in cazul vehiculelor care au semnalizat si s-au incadrat pentru a executa virajul la stanga depasirea se efectueaza prin dreapta daca este loc suficient" sau , daca nu este loc suficient , astepti in spatele lui pana vireaza , daca gresesc , corectati-ma! pace

     

    Tot in codu' ala scrie ca "trebuie sa te asiguri ca cel din fata sau din spate nu este precedat de manevra ta", inainte sa schimbi directia de mers...

    La un accident in care este este implicat si un moto nici nu mai trebuie sa despicati firu'n 14...e clar ca de cele mai multe ori soferi sunt de vina pt ca sunt neatenti: nu se asigura, vb la telefon, asculta muzica la max sau mangaie piciorul pitzipoancei din dreapta. Asta ar fi prima categorie de soferi cealalta este predominata de nesimtire (mult mai grav), in care soferul se asigura se uita la tine (e clar ca te-a vazut) si cand ajungi la cativa metri de el pleaca fara sa-ti acorde prioritate.

    Deci, da gresesti!

    Asta e...

    Traim in Romania

     

    R>I>P, motociclistului

  10. nu inteleg de ce o tot luati pe la giurgiu :) cel mai tare drum e prin lehiu, drumul vechi spre mare apoi spre calarasi, superb drum, trecut cu bacu in silistra, mers inspre marea de la bulgari (iarasi drum beton), colbori in jos spre varna.. apoi 2 mai, const si inapoi spre buc pe autostrda

    de cand ma rog de lume sa facem trasul asta.. da` n-ai cu cine bai, n-ai cu cine :)

     

    Cand facem traseul asta?

    Si eu vreu sa merg pe drumul asta, am auzit ca e super....pustietate totala

    Insa eu sunt incepator cu GS, deci v-a trebui sa stai dupa mine cu 90 KM/h maxim.

    Si daca poti sa ma ajuti si pe mine cu harta Traseului, as fi recunascator (dau o berea) :unsure:

×
×
  • Creează nouă...