Sari la conținut

SeK

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de SeK

  1. Nu pot sa ma abtin si sa nu imi spun parerea, am vazut tot ce s-a intamplat in seara aceea (eram la trecerea de pietoni)...din culpa cui s-a produs accidentul se ocupa politia, dar cine se ocupa de o cireada de .... care loveasc un om, ba mai mult fiarele dat dovada de maxima LASITATE prin fuga lor la aparitia oamenilor legii si nu inteleg de ce nimeni nu interzice LEGEA PUMNULUI, pt ca si eu am fost agresata de niste animale de genul celor din Moghioros (ce stiti sa faceti in afara de batai, injuraturi, betii, vulgaritati si alte lucruri ciudate si asta pentru ca nu aveti cu ce ocupa timpul), sper sa platiti pentru tot. Tot binele din lume pt domnul din Audi...un barbat adevarat, iar pt voi mergeti pe la scoala si invatati sa scrieti, sa vb si mai ales sa va comportati ca oamenii. Sper sa sfarsiti in chinuri groaznice

    Asta ori a fost molestata cand era mica la dusuri de vreun unchi motociclist , ori ii impingea nenea cu audi noroiu-n ceafa in schimbul unei pizza si baietii l-au molestat putin si la outze de nu mai poate sa ii umfle gogoasa . Auzi iulianna de ce te plangi ca te-au molestat baietii la moghioros , ca de cand te-au molestat stai zi si noapte langa ceas .... " de m-ar molesta cineva iar sa-mi mai treaca furunculii " . Si poate ca as sfarsi in chinuri groaznice numai sa stiu ca iau vreo 100 ca tine dupa mine putoare mica si abstinenta ( a se citi " neprihanita " );)

    P.S. Si nu inteleg de ce ai scris "aprilia" la motocicleta caci acolo nu se scriu motivele pentru care iti curg balele , altfel ar scrie toti : " babic , svaitzer , angelina jolie , stella , inima de tigan :bow: , jb ... "

  2. Iaca vin si eu cu o poza, ce am mai gasit prin calculator (ca restu' le-a stres un binevoitor,adica idiotu' de frate-meu :crack: ). Pe motor inca nu am, ca imi lipseste ,,scula'', dar sper ca in vara sa imi indeplinesc si cea de a II-a parte din vis(ca prima a fost obtinerea carnetului).

     

     

    stiu ca o sa-mi iau acum niste d-alea dar nu pot sa ma abtin . Alina , tzugulanul din poza cand isi ia scula sa stiu sa ma las ???

  3. mda, cica s-a apucat sa depasasca tirul din fata lui intr-o curba de dreapta, a pierdut controlul motocicletei si a intrat pe contrasens in alt tir (o fi fost prahovean tipu pentru ca ei fac depasiri numai in curbe). oare cum i-a venit ideea sa depaseasca in curba fara sa aiba vizibilitate si mai ales noaptea???? :finger: se zice ca nu aveam mare experienta pe 2 roti.

     

    asta e mai putin cu unul. :moron:

    amice ... esti idiot

×
×
  • Creează nouă...