Sari la conținut

drc

Membru
  • Număr conținut

    397
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de drc

  1. Eu am facut cereri peste cereri, am fost in audienta si la prim-procuror si degeaba. E o procedura idioata.

    Pana la urma (dupa 9 luni) mi-am luat un avocat cunoscut si a rezolvat intr-o zi pt ca ii cunostea pe toti din Parchetul respectiv. Cu hartia de la Parchet mi-am luat permisul inapoi in aceeasi zi.

    Te rog sa imi dai si mie un PM cu avocatul si datele de contact, sunt parte vatamata intr`un caz.

    Mesaj completat

    salut...am urmatoarea problema.posed un yamaha r6 2007 care a fost luat in leasing si cei de la lesing au incurcat cheile.....deci chea mea e la cineva si a lui este la mine. postez aici in sperantza ca voi gasi cheia iar respectivul isi va recupera cheia. daca avetzi priteni sau stitzi ceva de genu 0726207877 datzi un semn.

     

     

    se ofera recompensa. multumesc

    Eu zic sa te dai la domni de la leasing asa ceva este posibil numai in romania" te-ai gandit ca poate incurcatura a fost prevazuta ?" Gandeste cau au datele tale tot ....

  2. Se duc carbunii din interiorul lui si trebuie inlocuiti (daca nu vrei sa inlocuiesti tot starterul)

     

    De rezolvat nu s-a mai rezolvat, ca mi-au furat-o asa, cu el problematic rau.

    Domnu watt ce mai faceti .....

     

    Ps prin febrarie - martie probabil se incepe dezmembrarea sau refacerea mobrei

  3. Deocamdata trebuie sa stea in jur de o luna cu mana in ghips(abia atunci o sa aflam daca se poate recupera complet sau nu).

    In schimb i s-a invinetit(si umflat) aproape complet piciorul si nu mai poate sa-l indoaie din cauza ca are dureri(a fost cusut si la picior).

    Maine o sa-l vada un medic.

     

    Aveti grija de voi!

    Ma ingrozesc de cate ori citesc rubrica "accidente" si vad mereu topicuri noi!

    si cand te gandesti ca unii nu posteaza... eu mai am o luna de stat cu ea in ghips (2 in total) si dupa ... vedem recuperare sau operatie. si baieti care se certau faptele acestea sunt incadrate la art 184 doar daca nu te urmareste ala cu masina sa dea peste :D

     

     

     

    Mesaj completat

    Ce sinistru...atunci, daca un experimentat pateste una ca asta, noi cei incepatori la ce naiba sa ne asteptam? Chit ca avem protectii peste protectii, paranoie maxima, atentie distributiva, cand apare o proasta ca asta, ce naiba e de facut? :lol:

     

    Exista vreo modalitate care sa previna o asemenea intamplare? Mie mi se pare absolut sinistru... :lol:

     

     

    Cum e posibil ca tot ea sa posteze in victima cand omul ala zace pe un pat de spital cu mana rupta si riscul de a nu o mai putea folosi vreodata normal? Cred ca doarme foarte bine noaptea, din pozele puse aici, se poate observa "ingrijorarea ei maxima" pentru fapta sa. Eu cred ca intram in pamant de rusine.... :laugh:

     

    Nu as vrea sa imi imaginez prin ce trece bietul motociclist, dar din ce vad ca se intampla zi de zi in trafic, mare mi-ar fii mirarea daca nu o sa ajung si eu in situatia lui. Doamne fereste!

     

     

    Si cand te gandesti ca sunt mii de pitzi (si nu numai) la fel ca ea in Bucurestiul asta infect... :(

     

     

    Santatate multa, sa te recuperezi cat mai bine ca sa ii poti face abonament la tribunal domnisoarei soferitze!

    stii ce faci suni la 112 daca poti si nu a sunat inca nimeni, si nu semnezi nimic pana nu vine cineva din familie/ruda sau prieten si incerci sa iei nr de tel dl posibili martori in rest..... BULAN MAXIM

  4. Sambata ma duc pana la Buzau sa-mi schimb caucioacele. Daca ai chef de Urziceni-Buzau-Sarata Monteoru(eventual) esti invitat.

    PS Viteza mea de croaziera aprox.120-130.

    Cu cat se schimba cauciucurile la buzau ?:)

     

    salut lume :) am scapat si eu cu sesiunea gata ! vrea careva sa vina maine in piata constitutiei ? http://metropotam.ro/La-zi/2009/06/art2717...a-Constitutiei/ red bull x-fighters :D intrare libera piata constitutiei : enduroaice si tzacanitzi la ghidon :D combinatia perfecta ne auzim la intrunire daca e

    Pe 4 iulie, Piata Constitutiei va fi locul unor demonstratii spectaculoase de FMX (freestyle motocross) asa ca intre motociclisti si de ce sa ma duc sa il aud pe Otil(sau pe alti) ca el este zeul crossului romanesc ?

  5. Sidecase din textila la 40e si mai sunt unele la 80e parca

     

    Am de vanzare un telefon: HTC Touch Diamond.

    Primit cadou de ziua mea care a fost ieri. Ma depaseste ca functii si valoare in sensul ca n-o sa folosesc niciodata tot ce stie: eu nu ascult muzica pe strada, nu intru pe net pe strada, nu citesc mailuri pe strada, etc, etc, etc. Si,cum am nevoie de bani pentru echipament moto, piese, accesorii, etc, il dau.

     

    http://www.emag.ro/pda_phone/telefon-pda-h...mond--phtc00127

     

    Pachetul contine tot ce trebuie: doua huse (una de curea si una soft), hands free cu casti stereo, cd-uri cu toate softurile, incarcator casa si incarcator de masina, manuale.

     

    Pentru cine e prea lenes sa intre pe link: 4GB memorie, GPS, net, mail, touch screen, player muzica, camera bunicica, 3G si altele.

     

    Folosit de mine doua zile, este neatins.

     

    Pret magazin aprox. 1700 de lei. Pretul meu 1100 de lei.

     

    Scuze de off topic (oarecum). M-am gandit ca un eventual doritor de aici ar putea sa-l vada mai usor, fiind in cartier.

    tu iti vinzi cadourile primite ?

  6. salutare

    si eu am vrut sa imi fac cutii de aluminiu. am renuntat. intr-o zi nu le-as fi terminat, pret materiale+ munca ieseam mai scump decat daca imi cumparam. asa ca mi-am cumparat o pereche de cutii cu 150-160e cred. sunt extrem de usoare, table e forte subtire dar fiind facute profesional, cu presa, ambutisate (asta e termenul?) pentru a creste rezistenta. am pus in ele bere, cartofi, am venit cu ele pline de bautura (apa plata nu va ganiditi la ce m-am gandit eu cand am facut cumparaturi), am pus mai mult de 25g in una si a tinut. la viteze mari si gropi se micsa suportu de pe mobra dar nu au nici pe dracu. am facut pana si am pus africa cu burta pe una dintre ele si nu s-a strambat. am luat o curba prost si am dat cu una de bordura si iar nu a avut mare lucru. eu sunt foarte multumit.

     

    iata poze

     

    /index.php?...t&id=414856

    /index.php?...t&id=414857

     

    sunt stramb pozitionate pentru ca inteligenta nu este punctul meu forte si le-am gaurit prost cand am facut sistemul de prindere pe motor.

    Da dar daca ai un prieten care lucreaza la tipografie si iti face rost de niste tabla din aluminiu te duci la fier vechi si gasesti cornier te mai costa decat 40euro materialele auxiliare :cheers:

     

     

    Acum de cutii tot sa vorbit dar SUPORTUL eu am o mare problema am gasit doar la 250e cea ce nu as da in viata mea pe un suport de side si top pe care il voi volosi maxim un an :banana: (trecem la ceva enduro touring)

  7. uita-te si tu ce trafic e .. si mizeria aia in curba era pe aproape jumate de banda.. data viitoare promit ca o sa-mi iau zborul cand mai vad mizerie pe sosea. :cheers:

    Nu neaparat pe unde merge duba este curat :| si mi se pare de (cuvant urat) ca intr`o tara care are peste 130km de sosea (Mongolia) nu a oprit nimeni au tracut 7 masini iar a 5 a dat sa opreasca si a plecat asta fara sa mai pui in calcul cele doua femei de pe trotuar dar per total ai dreptate, SUNTEM O TARA DE (cuvant urat) si iti pot demostra prin poze cu soferi care opresc in fata semaforului si pleaca sa isi cumpere "ceva", oameni care pe un drum de 2 benzi inguste opresc pun avarile si pleaca si ei sa isi cumpere ceva, oameni care se opresc tot pe avarii in curba ii intrebi domnu nu sunt locuri de parcare iar la toate cele 3 situati de mai sus existau locuri de parcare in 50-100m

     

    Aici nu ii includem pe cei care mai au putin si se urca pe tine pentru simplul motiv DOMNE AM DAT SEMNAL!

  8. Uitati si voi ce se poate intampla in jegoasa asta de tara. Mergeam linistit catre servici max 50 km/h curba la dreapta si ma trezesc izbit de asfalt. Ma ridic (din fericire) si unde nu vad ca asfaltul e plin de rahat amestecat cu grasime. Pana la urma am depistat ce s-a intamplat dar se pare ca o sa ma bat cu morile de vant. Inaintea mea a trecut o caruta de tigani care transportau mizeria din canalul unui restaurant si bineinteles ca mare parte din mizerie cadea pe drum. Din fericire in zona era o camera care a filmat tot evenimentul dar am vorbit cu un avocat si mi-a zis ca mari sanse nu prea am daca dau societatea respectiva in judecata. Stiti si voi prea bine din ce cauza, asa ca ma caut bine prin buzunare si repar motorul.

    Va pun si voua sa vedeti un accident live :cheers:

     

     

    Asfalt uscat si curat

    Nu vreau sa fiu nesimtit dar tu nu te uiti pe unde mergi ? se vede clar e o mare dara de ceva pe acolo. Bafta in repararea la repararea motorului

  9. tabla de aluminiu de 2 sau 3mm grosime, lisa sau striata se gaseste undeva pe langa Podul Fundeni - sunt foi de 1000x2000mm care la 2mm grosime costa cam 2 mil ... arhisuficienta o foaie pt o pereche de lazi ... bafta

     

     

    ti-o pot taia si la dimensiuni mai mici , asta ca sa poata fi transportata mai usor?

    1- Deci 2 mil tabla pt 2 cuti

    2- 6ml de cornier din aluminiu 15x15x2 mm care cantareste aproximativ 1kg / cost ?

    3- 8 Bucati http://www.partysound.ro/coltare-boxa-stag...545-p-3214.html / 8*6 = 48lei

    3- 2 bucati http://www.partysound.ro/maner-boxa-stage-...2cr-p-3211.html 20Lei

    4 Nituri 20lei silicon 20lei sistem inchidere lacat 5lei iar acatatorile pentru cort/sac dormit pot fi facute din tabla un pic mai grasa 4-5mm

    Cost estimat 500lei Fara suport adica undeva sub 800 lei cu tot cu suport

    De intoit daca tai pe lungimea necesara unei cutii eu zic ca poti sa o indoi si acasa pui pe coltul unei mere si incalzesti tabla mai indoi un pic etc pana obtii acel unghi de 90grade dar pt siguranta eu zic sa pui cornier pe toate laturile.

     

    Acestea fiind spuse cine ma ajuta cu un suport pt Gpz 500s :cheers:

  10. Salutari tuturor:

     

    In curand pe transalp.ro, se va infiinta o sectiune noua dedicata numai pentru Africa Twin.

     

    Va invit acolo sa va alaturati comunitatii noastre si sa formati comunitatea AT.

    Puteti crea topicuri noi si tot ce vreti numai despre AT.

     

    http://www.transalp.ro/forum/sectiuni-noi-...adero-t502.html

     

    Va astept! :cheers:

    Adica un fel de dacia by renault ?

     

     

    Domnu mielu cand pot sa va probez si eu africana.

×
×
  • Creează nouă...