Sari la conținut

mh01bag

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mh01bag

  1. Cata, chiar ca ai gresit topicul. E prea tare de nuca reisărul asta, din toata demonstratia ta cu fizica aia aplicata nu a inteles decat referirea la manele. :rusinica:

     

    e plin de moldoveni pe topicu asta :crack: niste pisati care conduc motoare in fatza calculatorului.... :crack:

  2. @mi-Obag: eu vorbeam serios de caii putere dati in plus de neon. Hai sa iti explic. Aplicarea neonului pe plan longitudinal sub saua motorului confera dinamicitate ridicata , in functie de grosimea si puterea neonului. Puterea tubului de neon antreneaza bateria si in felul asta puterea iti creste cu vreo 30-50 cai. Du-te si masoara-ti neonul si inmulteste lungimea lui cu puterea in W,inparti la 10 si afli cati cai ai in plus. EX: 20cm x13W :10=26. Deci acum tu ai un bolid de vreo 90 cai. Incearca de curiozitate cu un erunu(R1) si vei vedea cat de greu ,,te face''(in limbaj manelistic). Multa bafta.

     

     

    ai gresit topicul, cel cu manele e la tine la tara :rusinica: , e plin forumul de boschetari ca voi, te chinui de 2 ani sa o vinzi :crack: , manelisti ca voi prostesc eu :crack:

  3. Aparent merge super. Zgomotele motorului sunt mai diminuate de la vascozitatea mai crescuta. Insa aceeasi vascozitate mai mare scade "pompabilitatea" uleiului, ungerea e mai proasta decat cu uleiul recomandat de producator. De asemenea, va urca mai greu in ture, iar consumul (de benzina) va fi mai mare.

    Asta in teorie. In practica, s'ar putea ca motorul tau sa fie suficient de uzat pentru a accepta cu brio si un ulei mai vascos (tolerantele dintre piese cresc in urma uzurii).

     

    eu nu m-am luat dupa teorie, am 30si de mii de km si consider ca am bagat uleiul recomandat, daca aveam pana in 30mii bagam 10-40 :cheers: , cei de la united motors mi-au recomandat 15-50

     

    --- Mesaj completat în 07 Mar 2008 13:37 -------------

    e 10 W 40 factory line, omu cu kawa nu prea le are....

     

    tu ziceai ca ti-ai bagat ulei de Dacie in supozitoru tau ? argumentand ca tot ulei e :cheers:

  4. salut, am nevoie de simeringurile de ulei de la furca, problema e ca nu stiu ce dimensiune au ca sa pot comanda altele si ca sa desfac furca si sa le dau jos ca se la asor nu prea imi surade pt ca as sta cam mult timp pe tusa........cu alte cuvinte vreau sa-mi comand niste simeringuri noi si sa o desfac atunci cand le am . Imi poata da cineva dimensiunile ? e vorba de o kawa zxr 400 din 94 :burnout:

  5. tipul cu r1 are la activ 5 accidente, dintre care unu cu un atv.....a mai stat acum un an 2 zile in coma...in ziua accidentului a fost rugat de un amic de al meu sa vanda motorul....3500 eu pe loc (era furat din italia)...acesta a refuzat spunand; " nu il dau...eu pe asta o sa mor"...culmea e ca nu a murit el...au murit 2 persoane nevinovate....

    MH-79-TAZ...eu m-am intalnit cu el acum 2 zile...nu stiu care a vazut numerele alea galbene ca cele pe care le-am vazut eu erau ok,!!...plus ca avea si casca...Vad ca in severin sunt din ce in ce mai multi motociclisti...dar pacat ca sunt doar aici pe forum....eu si cu catziva prieteni am ajuns la 10 min la locul accidentului..:wave: noi eram cei care au depasit coloana de masini....Acum iar o sa fie politia pe capul nostru...din cauza unor inconstienti, altfel nu ii pot numii...

     

     

    mai exista si oameni gandesc rational. :burnout:

  6. Ce interesant. Pe un topic la accidente unde se pare ca a murit cineva vine lumea si se da cu 200 la ora, se da pe o roata, face bancuri, rade , glumeste. Ce oameni de rahat !

     

    Pacat de oamenii astia implicati in accident, cu sau fara casti si motoare furate.

     

     

    cata prostie ............eu zic ca admin sa inchida topicul asta sau sa faca unul aparte pt barfitori :burnout:

  7. sry pt off topic : "mh01bag" tu te intelegi ? ca eu nu te inteleg! mai bine taci decat sa arunci vorbe "la misto" doar ca sa te afli in treaba, nu inteleg cu ce a gresit "thebreaker" de-i vorbesti asa?! :crack: :crack:

     

    pustiul ala are 16 ani si conduce o kawa de 250 si mai merge si cu maicasa de mana pe strada ! si nici macar nu stie sa faca diferentza intre a merge pe mobra si a o duce la garaj :burnout: in locul lui as sta in banca mea nu m-as baga aiurea in seama, see yaaa

     

    --- Mesaj completat în 28 Feb 2008 13:07 -------------

    Amice, te simti cumva vizat ? Trebuie sa ai A-ul sa observi ca umbla baietii cu numere pe naspa ? Sau e mai simplu cand te simti cu ceva pe caciula sa ataci pe cel care a spus ce-a vazut ?

     

    OnTopic:

    "raiderului" ii doresc sa scape doar ca sa il arda cu dosare penale. Ca merita :lol:

     

    THOMAS , pe tine te credeam mai rasarit dar vad ca lasi de dorit ......daca tu crezi ca aa arata un nr galben (MH-79-TAZ) inseamna ca trebuie sa iesi la pensie ..........dar vad ca aici e ca la tara la barfa .......banuiesc ca sti sa faci diferenta intre un nr galben si un nr normal..........pacat ca nu va duce memeaca si vb inainte sa ganditi ..........duceti-va fratilor la colt de strada si stati la barfa cu babele nu mai postati aiurea ....... :wave:

  8. Kawa ZXR 400

     

    pana sambata cand am bagat-o in garaj totul a fost OK. azi, luni, dau sa o pornesc si nu mai vrea. Ce poate sa aiba? Azi cand i-am dat prima oara drumul a pornit de cateva ori (2-3 ori) dar dupa cateva secunde a murit motorul. Ce poate sa aiba?

    Mentionez ca sambata am spalat putin motoru dar pe carene. Nu am dat pe motor cu apa.Dupa ce l-am spalat l-am pornit si totul era OK. Sambata nu prea mai aveam benzina, chiar fff putina in rezervor. Da i-am pus cativa litri de benzina azi si tot asa face.E posbil din cauza asta ??

    Langa teava esapament sub motor are un furtunash care e scos de undeva. Nu-mi amintesc sa-l fi scos de undeva... miroase a benzina dar nu curge nimic.

     

    Nu ma prea pricep , cineva sa ma ajute , va rog. Va multumesc! :burnout:

     

    scoate bujiile , ardele si curatale, apoi incarca-ti bateria full sau puneo pe un redresor si va porni la cheie. la fel am patit si eu :wave:

  9. Nu vreau sa par al draq dar chiar azi am vazut niste baieti "smecheri" rau cu un zxr MH-79-TAZ (sper sa nu ma insel) mergeau fara casca + un gsxr 600 cu numere din alea galbene (ATENTIE NUMERE din alea de se dau la scutere) => la ce sa ne asteptam ? va doresc un an bun

     

     

    bai baiatule , tu mai intai sa iti iei A-ul sĂ­ pe urma sa vb ! cea ce ai tu nu mere cu A1....probabil tu est idin ala care isi plimba mopedul pana la teatru in fatza si sta pe langa el s il admire maimutele de 14 ani..........baga-ti mintile in cap si da pt A si pe urma plimba moedul ala

  10. CHAT.. :cheers:

    ehhh si tu acum :huh:

     

    --- Mesaj completat în 22 Feb 2008 22:55 -------------
    zolly, sa-ti vedem mobra ;) , am auzit ca e pe drum, baga niste poze

     

    --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 11:14 -------------
    nu imi spune nimeni ce ulei sa bag in mobra mea ? am inteles ca e bun motul 15-50 sau 10-40 dar deja am o dilema si nu stiu ce sa bag . :huh: poate ma ajutati cu niste raspunsuri

     

    --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 11:14 -------------
    nu imi spune nimeni ce ulei sa bag in mobra mea ? am inteles ca e bun motul 15-50 sau 10-40 dar deja am o dilema si nu stiu ce sa bag . poate ma ajutati cu niste raspunsuri

     

    --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 11:15 -------------
    nu imi spune nimeni ce ulei sa bag in mobra mea ? am inteles ca e bun motul 15-50 sau 10-40 dar deja am o dilema si nu stiu ce sa bag . poate ma ajutati cu niste raspunsuri

  11. sa vedem ce casca ai acum....

     

     

    tot pe aia :kiss: a ta am duso la tara si am facut cuibar din ea :kiss:

     

    PS : sa vi sa ti-o dau ca se bat gainle pe ea :kiss:

     

    am auzit ca vre isa it iiei KAWA aia de 7 jumate , cand vi cu ea pe la mine sa o vad si eu? :what:

×
×
  • Creează nouă...