Sari la conținut

sik man

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sik man

  1. RIP

     

    Soferii din Constanta sunt deosebiti de prosti. Eu inca nu am fost cu motoreta in Constanta dar cu masinia de zeci de ori am trecut la cativa milimetri de dobitoci care nu se asigurau sau nu acordau prioritate. Probabil multi din soferii din Constanta si-au luat permisele ca aia din Pitesti. Discutii de genu avea/nu avea viteza nu isi au rostu iar cei cu putina experienta pe motoare (ca si mine de altfel) ar trebui sa invete din accidentul asta ca daca bagi mana in gaz trebuie sa fii mult mai atent si sa fii pregatit de orice.

     

    NU mai particulariza, accidente au loc peste tot ( mai mult sau mai putin grave ). In Romania, si repet, Romania, soferii nu au ajuns la o maturitate care sa duca la un trafic civilizat.

    Cat despre Baitul cu RR-ul...putea sa aiba si 1000km/h ala cu fordul mondeo nu avea ce sa caute acolo... Amandoi au avut partea lor de vina... unu mergea tare. altul era prost. si gata... o dati in SF-uri pe aici si nu are rost

     

    p.s. Unii posteaza doar ca sa le creasca numarul de posturi...sa fie "COOL"

  2. o ardeti aiurea pe forum. a spus bine cine a spus ca postati doar ca sa va aflati in treaba sau sa va cresteti ratingul. Stati linistiti ... nu primiti nici un premiu, nici macar o prajitura.

    Am o intrebare : Daca era unu cu o masina mai comentati atat... daca nu cunoasteti situatia abtinetiva de la comentarii de prisos... Uitativa la un film, mancati o pizza... gasiti-va alta ocupatie...

×
×
  • Creează nouă...