Sari la conținut

mariuschopper01

INACTIV
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mariuschopper01

  1. da, maine o sa o pun si eu pe un redresor!

    dar de ce s-a descarcat asa brusc, la iesirea din iarna?

    de ce in prima saptamana dupa o hibernare de 4-5 luni, a fost ok, iar in a 2-a saptamana a decedat?

    ma gandesc ca e posibil sa fi decedat in timpul iernii , iar fostul propietar sa nu o fi incarcat-o suficient!

    voi ce parere aveti?

    salutare domnilor , ideea este ca propietarul sau fostul prop a incarcat bateria dar nu mai este buna si de aceea in timp se descarca inapoi , asta in cazul in care releul de la moto este bun , daca ai ceva probleme cu uncarcarea la motor s ar putea sa cumperi baterie si sa se descarce si aia . totusi cred ca bateria este de vina , insa verifica si releul e boala veche la bmw , numai bine tuturor

  2. Salutare!

     

    Dupa cum stim cu totii, pentru imatricularea unui motor adus de afara avem nevoie printre altele si de RCA. Intrebarea ar fi daca respectivul RCA il putem face cu o data de intrare in vigoar de peste 2-3 saptamani. Adica acum daca tot ninge, dar tre sa inmatriculez motorul, de ce sa nu fac RCAul astfel incat sa mai castig 1-2 sapt in toamna?

    Aveti idee? Se poate? Adica ar fi o piedica la inmatriculare?

     

    Merci,

    Bogdan

    nu ti se primesc actele pt inmatriculare decat daca ai asigurare valabila asa k ai grija daca te duci la ghiseu te va respinge . trebuie sa ai asigurare valabila in momentul inmatricularii . tot ce am spus este absolut sigur .

    Mesaj completat

    Salutare!

     

    Dupa cum stim cu totii, pentru imatricularea unui motor adus de afara avem nevoie printre altele si de RCA. Intrebarea ar fi daca respectivul RCA il putem face cu o data de intrare in vigoar de peste 2-3 saptamani. Adica acum daca tot ninge, dar tre sa inmatriculez motorul, de ce sa nu fac RCAul astfel incat sa mai castig 1-2 sapt in toamna?

    Aveti idee? Se poate? Adica ar fi o piedica la inmatriculare?

     

    Merci,

    Bogdan

    nu ti se primesc actele pt inmatriculare decat daca ai asigurare valabila asa k ai grija daca te duci la ghiseu te va respinge . trebuie sa ai asigurare valabila in momentul inmatricularii . tot ce am spus este absolut sigur .

  3. salut every body , eu sunt de acceasi parere cu bogdan , este foarte util sa ai asa ceva pe motor , am avut la bmw k 75 si sincer aveam un oarece confort la semafor sau uneori in trafic in bucuresti mai ales cu un motor care nu prea zbiara mi se pare foarte util dar cred k este al dracu de greu de modificat o chinezarie si de pus pe honda jucaria aia , oricum daca te apuci mult succes, sa ne tii la curent !!! :lol:

  4. boys.....am si eu o intrebare........cum dau jos viziera de la casca??...are doua suruburi din cate vad dar unu e acoperit de geam si nu l pot da jos,,,casca e jfm integrala ultimul model aparut.....help me boys:X

    ridici viziera si are niste sigurante de plastic, tii tra de ele si iese viziera. suruburile raman acolo

  5. Bunicule,

     

    Multumesc! Si te-as cumpara daca tot mi-ai raspuns primul. Stii vreun baiat serios care ar putea aduce ceva din Germania?

    iti aduc eu plec la sfarsitul saptamanii viitoare sa iau ptr mine am loc pt 2 bucati in masina si am si un chopper de vanzare.tel meu este 0720615010

  6. am nevoie de ajutor neaparat.nu am scapat de fiimea si i am cumparat scuter,dar nu merge.are scanteie dar nu primeste benzina,si are mizerie in filtru de aer.stie cineva unde pot sa l repar tinand cont ca eu stau in cartierul pajura?.pe forum am gasit doar in giurgiului.am nevoie mai aproape.please help me. :)

  7. Are cineva idee unde as putea repara un electromotor de cagiva canyon 500 din 2000? Problema este ca trebuie sa invart eu de rotita aia ca sa porneasca, uneori o mai ia si singur. Oare astia de pe la serviciurile auto s-or baga vreunu ?

     

    Rotor pentru acelasi model oare gasesc pe undeva, in afara de reprezentanta?

    pe calea plevnei vizavi de carefour sau pe bd dacia nu stiu exact nr se repara orice alternator si electromotor ,iti recomand pe plevnei :cheers:

  8. Salut am un scuter de 125cmc si am doar actu de vanzare cumparare cu stampila magazinului de unde am cumparat si in actul de vanzare cumparare scrie datele technice a scuterului cmc,culare etc.

    Se poate inmatricula cu actul de vanzare cumparare?

    nu prea se poate iti trebuie si de la financiar de la aia stampila si certficat fiscal daca l ai luat de acilea.din tara ;)

  9. Azi am vazut un taximetrist cu un sticker "Atentie la motociclisti". Dragut :eek:

     

    Oricum, multi taximetristi au un cod rutier propriu. Dar in acelasi timp sunt si printre cei mai rabdatori si amabili in trafic.

     

    Asa cum sunt pletosi, sunt si chelbosi. Si intotdeauna va exista diversitatea asta...

    si eu vreau un stiker de ala sa mi pun pe masina ,dar din pacate sunt taximetrist si cred ca nu sunt mai rau dar nici mai bun decat ceilalti soferi imi pare f rau de accident dar cred ca nu numai taxiurile fac asa ceva .mult noroc :ok:

  10. am si eu o intrebare,de fapt 2.unde gasesc camera pe 16 pt moto?.si 2 as vrea sa modific pinionul de la motor sa ii mai dau putina viteza am un chopper de 150 cc si nu prea merge peste 90.imi trebuie un pinion un pic mai mare ca al meu,cel de la motor la roata nu merge mai mic,multumesc mult si multa bafta :friends:

  11. Salutare.

    Pai... in principiu nu are sens sa faci pinionul de la zero, nici nu ai cum, prelucrarea dintilor si calirea materialului nu cred ca se poate face pe masinile de prelucrat de uz general. Uite cum as face eu in locul tau - pasul 1 e sa scoti pinionul original de pe motocicleta si cu el in buzunar sa cauti prin toate sursele de pinioane de atac (asa se numeste cel de la cutie care trage de lantz) - ei bine, sa cauti un pinion cu mai multi dinti pe exterior decat al tau (deci si diametru exterior total, care da raportul de demultiplicare) si cu diametrul interior - care vine pe arborele secundar de la cutie - cat mai mic. Cumperi un pinion de-asta - vezi ca latimea dintilor sa fie exact ca la pinionul original, altfel nu o sa iti calce bine pe lantz, apoi urmeaza sa mergi la un atelier sa-i prelucreze diametrul interior - sa-i taie canelurile necesare cu care o sa intre pe axul de la cutia ta. Diametrul interior trebuie sa fie cat mai mic, ca sa se poata prelucra acele caneluri, e destul de mica probabilitatea se se nimereasca la fix. De asemenea, mai e un parametru de asigurat - anume gasirea pozitiei necesare pe directie axiala - adica pinionul nou sa nu se duca prea spre motor sau prea spre exterior, al trebuie sa ramana exact in planul foii de pe spate - dar asta se rezolva cu shaibe.

     

    Alta solutie ar fi evident sa gasesti o foaie de pe spate cu mai putini dinti - cu diametru mai mic decat ce ai tu acum. Avantajul ar fi ca e mai usor de potrivit o foaie - adica vei avea cel mult de dat niste gauri in foaia noua, in loc de prelucrat la interior canelurile alea (doar prin electroeroziune cred ca se poate face asta, freza atat de mica nu cred ca gasesti usor). , dar din nou, trebuie sa iei dupa tine foaia de pe motocicleta ca sa vezi cum se potriveste cu foaia noua - daca ai unde sa-i dai gaurile de prindere...

     

    Revenind on-topic. Cam asta ar fi schitza la ideea cu roata intermediara. Problema mare e ca functioneaza doar pe frictiune. Adica acele doua conuri pot sa fie de metal, dar roata dintre ele de cauciuc :laugh: . Teoretic merge, dar tine maxim 10 km :friends:) . Cred ca de-asta chiar si CVT-urile de pe suv-uri sunt tot cu o curea flexibila, tehnologic e mai usor de realizat transmisie "prin frictiune" cu curea, decat cu piese rigide. Alta solutie ar fi sa angrenezi roata asta intermediara cu cate o curea care fiecare con - iar cureaua sa aiba canal fix pe roata intermediara. Dar in cazul asta nu castigi nimic, complici prea mult designul, un ax in plus in cutie doar pentru a muta mai lejer cureaua dintr-o parte in alta nu e eficient.. e didactic, dar nu cred ca e profitabil... post-271-1191659995_thumb.jpg

    da,multumesc frumos pt idee,nici eu nu credeam ca o sa gasesc la noi pe cineva care confectioneaza asa ceva,am facut pt un camion odata la brasov un pinion,ma gandeam ca intre timp,a mai aparut vreo chestie noua.,dar unde sa caut oare un pinion?e super ideea.pe spate nu pot sa modific e foaia foarte mica deja e cam la cota cu butucul si nu mai merge.din pacate sunt cam incepator si nu prea stiu unde se gasesc piese

  12. va salut domnilor,o mica intrebare.am un chooper chinezesc care pt mine e destul de bun deocamdata,dar as vrea putin mai multa viteza pe la 90 cam trepideaza,are demaraj bun .acum intrebarea.unde as pute confectiona un pinion putin mai mare ,respectiv cel de la cuite sa ii mai dau putina viteza,cine ar putea sa faca asa ceva si unde oare?stie cineva?

  13. Mentor ! Da raspicat....fiindca nu considera ca strada este un circuit de curse si nu se da ca altii dezbracat si fara echipament....stiu prin alte metode ce inseamna sa simti asfaltul sau tarana pe propia piele, asa ca am voie sa consider mentor un om care subliniaza bunele valori unui om care abia incepe frumoasa aventura pe 2 roti motorizate....inainte de toate a merge pe 2 roti inseamna pasiune nu durere. Toate cele bune si asfalt uscat sub roti :blink:

    imi pare f rau ptr baiatul acela ii urez multa sanatate,dar nu sunt toti taximetristii asa ,sunt destui soferi imbecili ,printre care si taximetristi bineinteles,eu am si motocicleta si cunosc mai multi baieti care au motor si sunt taximetristi,nu vreau sa ii iau apararea soferului,dar nu cred ca taximetristii sunt mai rai decat restul soferilor din dragul nostru oras

×
×
  • Creează nouă...