Sari la conținut

slimMARI

INACTIV
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de slimMARI

  1. Si eu aclimatizat de cativa ani pe Brasoveni-Teiul doamnei!

    Mai sunt curajosi pe vremea asta, ca eu cat e uscat ma misc... pana inghet de tot... :burnout:

     

    <small>--- Mesaj completat în 11 Nov 2007 23:52 -------------</small><br/>

     

    sa te apuci de treaba adica sa dai examen ptr categ A, nu? o scoala buna eu as recomanda ca fiind cea pe care am facut-o eu, de fapt instructorul cu care am facut, domnul Bratovici si care si-a facut propria lui scoala, dar ptr asta va treb sa verific daca se mai tin cursuri pe vremea asta. daca te intereseaza o sa caut nr sa vad daca-l gasesc.

    in rest, te poti apuca oricand sa inveti legislatia pe care multi o ignora pana in ultimul moment si din cauza careia si eu am picat de 2 ori cu un punct sub limita...

    :P multumesc mult!..daca nu e prea mare deranjul te rog sa te interesezi si sa ma tii la curent,parca am auzit de domnu' asta de care zici tu.in caz contrar,am sa astept cumintica :bounce: noul sezon..numai bine si mersi de sfat :cheers:

  2. :) salut...scuze,desi sunt din tei :D nu prea am ce cauta printre voi ptr k ink n-am nici permis(A),nici motor...dar o mare dorinta si pasiune de afirmare sa zic asa.spuneti-mi va rog cat de nepotrivit e,dc e ...anotimpu asta sa ma apuc de tb? sau orice alt sfat m-ar ajuta enorm.eventual poate imi recomandati si o scoala buna si dotata cat de cat ..sau poate la o bere la safen dc ma primiti odata .mersic ...asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...